Halloween dekoration lavet i 47 skræmmende ideer – anews24.info

Halloween dekoration lavet i 47 skræmmende ideer

Halloween dekoration at gøre oprindelige enkle idé pude slik

Halloween - det er party zombier og hekse! Hvis du har børn, der elsker denne festival eller du blot ønsker at dekorere dit hjem i en ånd af Halloween, så er denne artikel for dig.


Oplev vores udvalg af over 47 originale ideer Halloween dekorationer til at gøre og finde hvordan at forskønne din lejlighed og hus i den ånd, de festlige græskar, slik og monstre!

Halloween Decoration gøre: en sjov græskar virksomheder

Dekorative græskar idé funny hat overskæg solbriller

Halloween fest er hjemmehørende på De Britiske Øer fejret (som du sikkert ved, fordi du læser denne artikel!) Om aftenen den 31. oktober. Dens navn stammer fra engelsk All Hallows Eve, oversat til fransk i vagt af All Saints. Det er en fejring af hedensk oprindelse. Mange mennesker mener, at det kommer fra USA, men i virkeligheden var det efter den masseudvandring af irsk og skotsk i Nordamerika i 1920'erne, ser det ud der.

Halloween Decoration produktion: Pumpkin lavet af grene

græskar grene udtænkt lampe pude

I dag er det Halloween festival hovedsageligt fejret i Australien, Canada, Storbritannien, Irland, USA, Frankrig og New Zealand. Ifølge nutidige traditioner, børn (unge og gamle) pynte i kostumer, der er skræmmende: kostumer zombier, spøgelser, hekse, vampyrer og andre monster. Så vil de ringe på døren beder om slik ved at sige "Trick or treat".

Halloween dekoration gør: græskar er dronningen af ​​frugt party monstre

halloween græskar dekoration simpel idéHalloween dekoration idé at fremstille bord

Med hensyn til indretning, det er simpelt: græskar er dronningen! Du kan bruge det på mange måder at udsmykke dit hjem. Indse interessante karakterer. Oplev vores forslag og har en god tid med dine børn have det sjovt!

Original idé om DIY: Bats papir let at opnå

Deco væg halloween bat konceptpapir

Du har sikkert hørt om macrame knob teknik? Det er ofte brugt nok til at blive og give et originalt udseende til urtepotter. Hvorfor ikke bruge den til at suspendere sine græskar og dekorere deres hjem? Se hvor smukt det er:

Græskar og macrame: Halloween dekoration idé at producere originale

halloween dekoration gør Makramé græskar

Realisere sin egen Halloween udsmykning er en behagelig kreativ aktivitet for børn og voksne. Vi forbinder hendes børn og overladt til vores fantasi tale. Det er muligt at skabe alle former for indendørs og udendørs dekorative papir, stof, pap og genbrug af materialer. De fleste DIY Halloween udsmykning ideer præsenteres her kan laves på få minutter og uden at bruge en skilling!

Flagermus hængende papirbat enkel idé billige halloween papir DIY

Åh, græskar ... Halloween fest er umuligt, hvis vi ikke i det mindste et græskar til at dekorere. Du behøver ikke at grave, er det muligt at lade, som det er, og pynt med bånd, tegninger, klistermærker osv For at gøre en græskar lanterne, skal man have de redskaber og tid til overs.

Pumpkin dekoreret med små græskargræskar halloween dekoration idé oprindelige karakter

Stearinlys - perfekt til dekoration enhver lejlighed! Valentinsdag, Halloween eller bare en sommer romantisk aften - stearinlys er den første ting, der kommer til at tænke, når du leder efter dekoration ideer.

Udsmykning med stearinlys halloween stearinlys oprindelige idé dekoration

Funny græskar med hat og brillerhalloween dekoration briller hat gør oprindelige ide

dekorative græskar idé med lyse malinghalloween græskar dekoration med original DIY idé

Garland har noget meget festligt. Det bliver en af ​​de ideer deco lettere at opnå. Du kan bruge næsten alt for at gøre papir, pap, tørrede frugter, slik ... Nå, alt!

Garland let at lave papir til Halloweenhalloween dekoration krans fremstilling af papir

Idé udsmykning indgangen til dit hus for at skræmme gæsteroprindelige halloween post græskar dekoration

Du gamle hvide plader lagt side, og du vil tjene dig mere? Great! Intet er lettere end at realisere ideen udendørs Halloween udsmykning billedet nedenfor. Det nødvendige udstyr: hvidt klæde, filt eller maling, øjet bolden og snor til ophæng.

Fantom af hvid kludhalloween dekoration at gøre oprindelige enkle sind

Hos Halloween, vi dekorere med græskar og spise græskar ... Hvad besættelse, ikke? Men græskar er ikke kun et symbol på Halloween ferie, men også lækker og godt for helbredet. Der er mange retter i bunden af ​​græskar, du kan gøre dig selv: fløjlsagtig, tærter, salater. Intet bedre end at dekorere din Halloween bord med sjove lækre retter. Dine gæster vil helt sikkert sætte pris på ...

borddekoration idé i Halloween åndhalloween dekoration tabel smple oprindelige idé

Idea kager til Halloweenhalloween dekoration gør oprindelige ide

Da vi var børn, vi spillede hele tiden med grankogler. Vi elskede dem for deres sjove facon, og fordi de findes overalt i efteråret. Vi selv voksne, vi stadig ikke har glemt disse bær! De er også perfekt til at gøre en Halloween dekoration i en ånd af faldet i pris ... gratis. Man kan gøre en smuk sammensætning af fyrretræ og æble eller græskar til at lave en pæn krans.

halloween dekoration gør enkle hvide oprindelige ide halloween dekoration gøre enkelt væg idé

Gamle dåser kan tjene os til at realisere mange projekter. De bruges til at lave potter, vaser, fugl huse og fugl foderautomater og til Halloween indretning! se:

Halloween dekoration Genbrug halloween dekoration gør simpel idé urtepotte karakter

Halloween dekoration gør for terrassen deco ugle indretning idé sofa papir urtepotte deco terrasse

De gamle objekter er ikke at kaste. Det bruges til kunsthåndværk og dekoration. Genbrug Halloween dekoration - super trendy!

udvendig Halloween Decohalloween græskar udendørs udsmykning idé Deco DIY halloween idé simpel papir ravn græskar haven

Halloween uden slik og søde sager? Ikke muligt! Denne idé om kurv af græskar er meget sjovt. For at opnå, skal det først skære græskar i halve. brønden renses indefra. Når udgravet og renset, tillod nabo til at tørre. i stedet for papir eller et stykke væv Dernæst. Vi endelig fylde slik og chokolade ...Deco idé halloween græskar slik halloween dekoration kat græskar haven idé cirouille idé DIY halloween gøre let

Deco idé til Halloween tabel: små edderkopper edderkop halloween dekoration idé at lave græskar græskar halloween dekoration simpel idé skab tape

Du har allerede valgt din udendørs Halloween udsmykning?Pumpkin DIY idé kat oprindelige karakter ark Deco DIY græskar mandel smple halloween indretning

Hver part, dens krone! Og Halloween er ingen undtagelse. Det forskønner hans hoveddør eller pejs med en smuk krone DIY inspireret af efterårets farver. For at gøre en krone kan bruges til næsten alt. efterårsblade, kogler, grene, små græskar ...

Halloween krans idé om små græskar

halloween dekoration gør udtænkt krone

Crown Fallhalloween deco dekoration idé at fremstille

Crown falske sorte fjerkrone fjer idé dekorative bånd Halloween dekoration gør blotte idé pude

Idé til Halloween udendørs udsmykning? Græskar, spøgelser, stearinlys ... Uden finder vi de samme dekorative elementer og inde. For en skræmmende deco, lanterner er et must.

hvid spøgelsespøgelse halloween dekoration let DIY idé

Halloween dekoration bordhalloween dekoration bord udtænkt

Halloween dekoration havenhalloween græskar dekoration oprindelige haven idé

Crown sortDIY idé halloween bat krone halloween græskar dekoration simpel idé at opnå

spøgelseDeco halloween spøgelse simpel idé at lave billige

Pumpkin Lantern: den klassiske Halloweengræskar halloween idé Deco idé plante billigt

Græskar, græskar, græskar ..!halloween græskar dekoration idé tegning

Crown skræmmende!krone udtænkt halloween deco væg dørgæk bat halloween dekoration idé fremstille billige krone halloween deco terrasse enkel idé halloween hus halloween græskar dekoration inde oprindelige idé DIY dekorative idé plade græskar øjne halloween idé elegante blomster dekoration

Balloner - altid meget festligt og sjovt! Du skal blot have en sort filt til at gøre denne udsmykning idé:

halloween dekoration gør idéhalloween dekoration gør græskar

Halloween dekoration idé at fremstille hvide græskar


Like this post? Please share to your friends: