originale Halloween kostume og hjem til nogle ideer – anews24.info

originale Halloween kostume og hjem til nogle ideer

let halloween kostumer ideer barn

Halloween, den dag hekse og vampyrer kan meget vel komme fra Irland. Men i dag er en helligdag, som fejres over hele verden! I Frankrig, partiet er populære blandt børn, der elsker at gå fra dør til dør og modtage godbidder i løbet af natten den 31. oktober.


Og det bliver i stigende grad også fejret af nogle unge og deres forældre.

Halloween kostume oprindelige at gøre derhjemme: 29 ideer til store og små!

Halloween skjule originale håndlangere

I Canada, tættere på USA, hvor Halloween er virkelig en institution, at antallet af børn, der kan gå fra dør til dør i nat af 31. oktober var mere end 3 500 000 i 2015! Desuden, hvis Halloween haft en vis succes i Europa, er det også fordi partiet blander mange traditioner (Celtic, Roman, Christian ...), som var godt kendt i landene i det gamle kontinent.

Mange familier rundt om i verden foretrækker den oprindelige Halloween kostume hjemmelavet

Halloween kostumer makeup kvinde

Hvis du er på udkig efter originale Halloween kostume idéer og hjem i år, du er en af ​​dem, der gerne kombinere i oktober 31 skabende kunst. For selv om kostume leje for partiet findes i mange dele af verden, et stort flertal af familier fortsætte med at fremstille sine egne festlige outfits. Lad os derfor originale eksempler, som du kan tage for dit kostume i år!

Halloween kostume original og nemt at oprette: se onsdag fredag ​​Addams

Halloween kostume kjole pige makeup

Onsdag Fredag ​​Addams er en af ​​de mest genkendelige kvindelige karakterer og den nemmeste at efterligne natten den 31. oktober. Opnå udseendet af datter af Addams familien er virkelig let, især hvis du har sort hår; du ville have til at bære en sort kjole, ledsaget af en claudine blanc krave, strømper og sorte sko. Husk det skræmmende makeup, der går med denne dragt. Start med at påføre en base i lyse farver på dit ansigt; Så fremhæve dine læber, dine øjne og dine øjenbryn med sort farve.

DIY kostume: gotiske Halloween kostume til kvinde

Gothic Halloween kostume idé

Den gotiske stil er en inspiration for fans af den originale Halloween kostume. Med enkle kostumer til at skabe outfits lavet af vintage, er gotisk udseende nødvendigvis ledsaget af en passende makeup, der giver en luft gennemført forklædning. Læs vores særlige artikel om gotisk makeup til mere!

originale Halloween kostume model for børn: havenisse *

barn kostume billige halloween

Nogle finder søde havenisser, mens andre mener, at de er skræmmende. Uanset hvad din holdning til det, ved, at disse væsener er en del af europæisk folklore og de engelsktalende lande. En gnome i forklædning ville straks indregnes som sjov og original!

Idé venlig kostume datter chat, symbolsk dyr af Halloween

Halloween kostume idéer billige

Behov ideer til et kostume sidste minut, der ville være ret sød? Prøv et tema kostume sort kat, dyr typisk er forbundet med hekse og Halloween.

Halloween heks kostume billigt og enkelt at genskabe

Witch Halloween kostume makeup

Apropos hekse, der er mange smarte modeller som denne, der ikke er svært at genskabe, især hvis du kan lide at pille en spids hat og have det sjovt, der dækker dit ansigt med grøn makeup. Ikke at forglemme de små detaljer, ligesom den lilla neglelak.

originale kostumer til børn: Halloween spøgelse ser let

Halloween Kostumer barn billigt

I de seneste år, vampyrer og de udøde var blandt de mest populære figurer i skræmmende nat af 31. oktober. Men med tilbagelevering af film om spøgelser, hvide dragter, der giver os mulighed for at spille som en skabning af denne type finder deres nyheder. Og så meget desto bedre, fordi de er virkelig nemt at gøre derhjemme!

Halloween Kig efter kvinde billige forklædning: Rosie the Riveter

Halloween kostume skjule piger makeup

Spil rollen som en pop kultur ikon i Amerika, fortæller det dig? Have det sjovt du at skjule dig selv som Rosie the Riveter.

Costume idé til piger inspireret af Disney universet: Smukke prinsesse

Halloween skjule originale eksempler

I historien om festivalen af ​​hekse, har tv og biografer altid spillet en vigtig rolle i inspirerende udseende for store og små. Disney-figurer er blandt de mest elskede og mest eftertragtede modeller som Halloween skjule hjemmelavet.

Eksempel på originale Halloween kostume til piger

Halloween kostume oprindelige kostume disney

Hvis du altid har drømt om rollen som prinsessen, benytte lejligheden til Halloween fest. Genskab karakter Belle i en blå kjole og hvid knælang og en passende frisure!

Halloween Kostumer Billige til pap - Lego tegn

Halloween kostume idé billig hjemmelavet

Efter Disney-figurer, der fascinerer små, er der andre meget genkendelige væsener: de af Lego universet ... Take it or leave it, Lego karakter kostume består af en kasse malet i farver af en dragt typisk små figurer, som vi kender fra vores barndom. En simpel idé og Halloween ser billige!

kostume idé og billigt Halloween kostume inspireret af Batman filmene

Halloween kostume idé oprindelige kvinde hjem

Men figurerne fra verden af ​​biografen og tegneserier stopper ikke der overhovedet.

Prøve let kostume til Halloween

en premade Halloween forklædning

For blandt de forklædning af ideer tilbedt af piger og drenge ved moderne, er det også inspireret en af ​​Batman film. Domineret af farven sort, Batman kulør kommer i flere varianter; nogle appel til dem, der ønsker at holde sig til det oprindelige udseende af helten i Gotham City, andre - kærester kreative løsninger!

Halloween Kostumer til mænd inspireret af Star Wars

Halloween kostume originale kvinde-suit-stjerne-wars-Idee

Afkastet af filmene i Star Wars sagaen inspirerer forældre til at introducere deres børn en verden af ​​Sith og Jedi. Uanset om du brænder for den oprindelige trilogi eller episoder for nylig lanceret, har du fuld Halloween kostumer interessante muligheder!

Star Wars Halloween kostume for hele familien

Halloween kostume oprindelige familie-stjerne-wars-dragter

Idéer sjov Halloween look: animerede figurer

Halloween kostume originale Smurfs-suit-girl-kone

Vedtage en oprindelige udseende til Halloween ikke kræver store investeringer; Men nogle gange kan originalitet kostume skyldes vores ønske om at eksperimentere! Du er klar til at male din hud i en usædvanlig maling farve, ligesom blå eller orange? I dette tilfælde, kan du slå dig selv i Smurfette eller Marge Simpson!

Original Halloween kostume Idé til kone Marjorie Simpson

Halloween kostume forklædning original-kvinde-mand-simpsons

Hertil kommer, at disse to stilarter ikke kræver en stor indsats. Du vil skulle en kjole typisk af den karakter (for Smurfette hvid, grøn til Marge Simpson) og et par tilbehør. Tænk på en blond eller blå paryk, en hvid hætte til Smurfette og en halskæde med store røde perler til Marge Simpson!

Halloween kostume mand billig og original: Skipper Skræk

Halloween kostume forklædning originale menneske-let-model

Som for entusiaster af vintage animerede serie, de nu har mulighed for at tage vores idé mand Halloween kostume af ikke kompliceret: Popeye sømanden Nice find for drenge, der ønsker at vise deres muskler, som Dwayne Johnson, med tilnavnet The Rock på billedet ovenfor.

originale kostume til Halloween: billige og sjove kostumer

originale og let Halloween forklædning

For at imponere med sin oprindelige Halloween kostume og hjem, ingen grund til at tilbringe dage pille kompliceret tøj ... Hverken anvende makeup i timevis; en original idé er ofte tilstrækkeligt.

Pige Halloween kostume: genbruge originale kostumer, som du har derhjemme

Halloween kostume oprindelige pige kjole

Når de søger inspiration til at udvikle dit barns kostume til Halloween, vi sjældent tænker på de outfits, du allerede købt til andre lejligheder. Og dog, de fleste mødre har fuld, stuvet i et skab derhjemme! Så hvorfor ikke genbruge sådan et kostume med 31 oktober?

Simple Halloween Kostumer hjemmelavet med noget tilbehør

halloween idé barn kulør

I mange tilfælde har børn deltaget i aktiviteter, der opfordrede til etablering eller køb af en original kostume. Fødselsdage, skuespil organiseret i skolen, sjove aktiviteter i sommerferien ... så mange muligheder i forbindelse med forberedelsen af ​​forklædninger til børn.

originale Halloween Makeup og nem kostume til pige

originale kostume halloween makeup

Så kan vi bruge som udgangspunkt for at tilpasse dette outfit til Halloween fest, med et par små kun tilbehør. Rigtig god idé for mødre, der ønsker at behage deres børn uden at bruge meget!

Halloween kostume dreng gør hurtigt

Halloween kostume barn billigt

Og hvis du fik at vide, at det at lave en Halloween kostume for et barn ikke nødvendigvis syning færdigheder? Ja, du kan regne med tøj hver dag, skal være afsluttet med et par hjemmelavede elementer.

Sådan kjole til Halloween uden at købe en dragt

halloween fancy kjole let makeup

En anden virkelig praktisk løsning for piger og drenge, der ikke ønsker at investere i en original kostume: Halloween makeup. Dybest set, vil en frisør og en egnet Halloween makeup være mere end nok til at give dig mulighed for helt at ændre dit look.

Makeup og Halloween kostume let at gøre derhjemme

halloween simpel kostume forklædning

Ledsage din Halloween makeup og frisure tøj hver dag. Men vent, hold det op til et klart billede. Vælg mellem sort og hvid eller for en kjole eller tunika efterligne holde en mytisk gudinde ... til dig at finde!

Halloween kostume idé til en fest med venner

Halloween kostume robot dreng
Halloween kostume barn: originale kostumer og billig

forklædning barn Easy Halloween Kostumer

* Idé af Lia Griffith


Like this post? Please share to your friends: