Halloween dekoration hus over 50 enkle idéer – anews24.info

Halloween dekoration hus over 50 enkle idéer

halloween dekoration græskar hus idé deco cocktail bord

Kender du USA forberedelserne til Halloween fest startede begyndelsen af ​​oktober? Det er en fest betragtes som vigtig som jul i Frankrig.


Indretningen er nøje udvalgt forklædning skal være original og velgennemtænkt. Retter i bunden af ​​græskar, kager og cocktails udgør den festlige menu. I Frankrig er det Halloween fest snarere ses som en engelsktalende tradition. I de senere år er det blevet mere sandsynligt, og begynder at blive fejret i nogle områder. Hvis du vil have det sjovt og have en god tid med familie og venner den 31. oktober er en god mulighed. For at give dig nye idéer til dekoration af udvendige og indvendige såvel som tabellen vi har valgt mere end 50 eksempler på Halloween hus udsmykning.

Halloween boligindretning ud over 50 originale ideer
halloween dekoration hus bord lys krans heks hat

Hvis du har et hus, du sikkert gerne starte med at dekorere din have og din hoveddør. Installer først det bløde og diskret lys. Sæt stearinlys eller lyskæder. På denne måde vil du oprette en mystisk og delikat atmosfære, ideel til at opsuge den ånd af Halloween. Derefter kan du indsætte klistermærker, dekorere med papir edderkopper, installere figurer og noget andet element, der gør dig glad. Hvis du har en have, dekorere det med stearinlys græskar udformet døre: en sand klassiker.

Halloween dekoration udenfor huset med lys snorhalloween dekoration udvendige hus dør græskar lys snor

En af de mest konventionelle Udsmykning gateway, der er kronen. Du kan lave med efterårsblade, kirtler, kogler, stoffer, bånd og pynt. Et eksempel på krone sort plys, dekoreret med en guld bånd, grene og en dekorativ kranium:

Crown sort plys dekoreret med dekorative kraniet

halloween dekoration hus dør'entrée couronne peluche idée ruban

Med hensyn til indretning af dit hjem, idéer er mere end mange! Toppen af ​​den succesfulde og originale udsmykning er DIY. Med alle almindeligt papir (eller væv), og enhver tråd, kan du gøre dette temmelig krans:

DIY idé - papir guirlande med flagermus og græskar
halloween dekoration krans hus suspension udtænkt

En part uden balloner, er ikke en fest! Hvis du ikke har tid til at grave og dekorere et græskar, men du ønsker at have i dit hjem en orange og lignende, hvorfor så ikke købe appelsin balloner og tegne med sort markør:

Dekoration halloween hus orange bold forklædt som et græskarhalloween dekoration udenfor huset let billig bold

Har du lyst til en sød Halloween dekoration tendens? Her er en DIY idé, at dine børn bare vil elske det. Bright krans blev dekoreret med lederne af sorte katte af pap:

lys snor idé dekoreret med katte hoveder pap

Halloween hus udsmykning idé let DIY kat krans

En god fest kræver et godt måltid! Generelt menuen Halloween indeholder cremen af ​​græskar, græskar gratin, oksekød gryderet med græskar ratatouille græskar og uundgåelig: pumpkin pie oversat til fransk pumpkin pie. Endelig, du gættede det: ingrediensen og symbolet på denne ferie er græskar i alle dens former og transformationer. For at imponere dine gæster med din kreativitet, så prøv at udføre en eller flere af disse lækre bordpynt.

Halloween dekoration til smag

Halloween dekoration idé måltid originale retter

Ingredienserne er nødvendige for at nå disse monstre trøfler er en pakke med Oreos cookies, tunge fløde, en pose slik lavendel, plain lilla asparges, spiselige øjne sukker og vegetabilsk olie. Oreos cookies anbringes i en foodprocessor indtil blandingen krumme. Så gør vi kugler og afkøles. Når kølige bolde, du begynder at dekorere med violet sukker pulver og i sidste ende til øjnene. For at se alle stadier af færdiggørelse, besøge nedenstående link *.

Trøfler monstre til Halloween borddekorationhalloween hus halloween dekoration bordet indretning

Her er en anden idé Halloween opskrift meget let. Du behøver kun brødskiverne i rektangulær eller kvadratisk til hovedet. Advokater for ansigtet, oliven til øjne, tang til hår og tomat til munden. Ost er valgfri. Dine børn vil elske!

Halloween dekoration hus - lækker og let at lave bordDeco table halloween hjem idéer

Endelig, selv om det er første gang, du har besluttet at fejre Halloween fest, så husk at ud over de traditioner er simpelthen en mulighed for sjov og fiesta ... ! Halloween udsmykning idéer er rigeligt. Nogle er meget let at lave og til nedsatte priser.

Indgang til et hus i New York dekoreret med lærred af hvid edderkop og skelet suspenderethalloween dekoration udvendige hus dør'entrée ballon guirlande toile

hoveddør dekoreret med heks mærkat sticker Halloween dekoration idé gate'entrée extérieure maison

To Halloween hus udsmykning idéerDeco hus halloween lampe trapper

Græskar er den frugt, der annoncerer ankomsten af ​​efteråret og Halloween fest! Modtagelige for alle former for behandling, det giver mulighed for realisering af mange Halloween udsmykning idéer. Vidste du, hvorfor græskar slutter sig til Halloween fest? Faktisk erstattet hun majroe og roer, fordi det er nemmere at grave og bruge som en lanterne.

Græskar: det store symbol på Halloween fest

halloween græskar dekoration uden hus

For nogle Halloween fest er umuligt, hvis man ikke har gravet og dekoreret græskar! Det er ikke Halloween Deco lettere at opnå, men uden tvivl det er den mest udbredte. Det starter med valget af græskar. dens størrelse er valgt i henhold til, hvad vi ønsker at gøre med. Hvis det er at sætte stearinlys inde, er det bedre at vælge en temmelig stor. Først starter vi med at skære hatten. Så vi rense papirmasse og ved hjælp af en lille kniv og fingre. Når tømt græskar, lov til at tørre. Derefter op til dig dekoration. Smid ikke prædikestolen og frø. Du kan bruge dem. gitre græskarkerner er lækkert! Og med kødet, kan mange forskellige retter.

Halloween udsmykning idé terrasse hus med katte græskar halloween græskar dekoration rækkehus

Halloween dekoration funny hus med græskar

halloween græskar dekoration hus

Og hvis i stedet for græskar, vi graver en kartoffel? Denne idé, sandsynligvis meget original, skal realiseres på samme måde som med græskar. Det renser indersiden af ​​kartoffel med en lille kniv og tillades at tørre. Dernæst danner øjne, næse og mund, og vi endelig sætte en lille lys indeni.

Idé: erstatte græskar med kartoffel

Deco halloween levende lys stearinlys oprindelige ide

dejlige overraskelser Halloween dekoration idé kage bord at spise cupcakes

Halloween dekoration med bold er en af ​​de enkleste at gennemføre. Det er festligt og originalt!

Halloween hus udsmykning med balloner
Billige boligtekstiler nemme balloner

Børn elsker slik. De værdsætter sandsynligvis disse monstre cupcakes:

Cupcakes sjove monstre
Halloween dekoration idé cupcake monster måltid bord

Uanset om det er skræmmende! halloween deco badeværelse oprindelige idé Blood

Pynt med et græskar uden at grave? Mission Possible! Her er en idé, der er ekstremt let at gøre:
halloween græskar stearinlys boligindretning oprindelige ide

Enhver ferie er en god mulighed for at have det sjovt med familie og venner. Forhåbentlig vores artikel og vores udvalg vil være nyttig, vi ønsker dig en meget flot fest!

halloween græskar kager oprindelige ide Deco sukker oprindelige halloween græskar dekoration pap DIY væg dekoration mærkat halloween hjem interiør idé

Hvad en sjov idé om Halloween udsmykning væg!Deco halloween heks udtænkt Wall halloween dekoration af hus maleri'araignée bougies Halloween dekoration idé udendørs have edderkop stue dekoration idé puder halloween græskar plante sofa Deco interiør hus halloween idé om lærred'araignée originale halloween dekoration vægmaleri idé om'araignée pouf fauteuil halloween dekoration krans papir DIY idé Halloween dekoration idé trappe træstol klistermærker spejl væg dekoration idé skaldet mus blomster hvide roser deco vægrammen edderkopper

halloween græskar idé deco udvendige haven

haven græskar idé halloween dekoration halloween græskar idé dekorative dør klistermærker halloween boligindretning originale ideer stearinlys krans græskar cocktail DIY Halloween guirlande idé om lærred'araignée table citrouilles bougies DIY stof af'araignée idée halloween Deco lærred af'araignée brico halloween araignées laine halloween dekoration krans idé interiør hus suspension bold DIY papir let Halloween bord dekorative wall stickers idé hekse plante flagermus Halloween boligmontering home decor originale ideer græskar klistermærker boligmontering halloween græskar oprindelige ide stearinlys halloween dekoration halloween dekoration hjem idé stearinlys tabel træ vægCocktail Ideer til Halloween
halloween dekoration deco hus cocktail idé græskar appelsin bånd bat

* Truffle Opskrift ure til Halloween


Like this post? Please share to your friends: