Kvinden Halloween kostume 2017 – vores bedste ideer! – anews24.info

Kvinden Halloween kostume 2017 – vores bedste ideer!

Halloween kostume idéer 2017 kvinde-kostume-fest oktober

Den 31. Oktober er en dag, at flere og flere mennesker ser frem til hvert år. Blev populær først i USA, Europa i dag er i så meget glæde sig.


Børn og voksne er ved at forberede på forhånd til den store dag ved at satse på en flot dekoration i en ånd af ferien. Og med denne dato nærmer sig, den redaktionelle 'af Designmag udarbejdet en særlig fotomappe for dig med Halloween kostume idéer kone 2017. Oplev vores forslag, tips og tutorials og begynde at forberede nu.

Halloween kostume 2017 kostume-makeup kvinde-maleri-blod

Du er inviteret til en Halloween fest, og du ikke rigtig ved, hvordan at klæde sig ud? Har du ingen bekymringer!

Vi vil hjælpe dig i dit valg af Halloween kostume kvinde i 2017.

Her finder du masser af ideer, men frem for alt, vi viser, hvordan du laver din egen kostume. Du vil måske vide det, men du kan oprette en smuk outfit, bruger masser af simple materialer, du finder omkring dig. Såsom toiletpapir, tape, maling, etc.

Du holdt din hvide pels kemi lektioner i skolen? Dette er tiden for genbrug sygeplejerske eller en videnskabsmand gyserfilm. Se, hvad du holdt med bunden af ​​dit skab, nogle gange kan man finde skatte. Du har sikkert glemt en gammel dragt, som du kan genbruge. Så selvom du ikke har meget tid, frygt ikke! Du kan oprette en stor Halloween kostume kvinde i 2017 på ingen tid!

chaperone-rød-skræmmende-idee

Lad os starte med en af ​​de klassiske dame Halloween kostume 2017 kostume djævelen er blandt favoritterne.

Hvad er de væsentlige elementer for en djævel kostume?

Det første skridt i en djævel kostume er at finde en rød kjole eller nederdel farve. Hvis derudover har sorte mønstre, er det endnu bedre! For en mere detaljeret kostume, den røde kappe er vigtig. Og for dette, bare finde den røde klud, som du kan hænge på ryggen.

idee-forklædning-devil-horn

Ingen e djævel uden horn, hale og pitchfork! Du kan få dem i enhver kostume butik eller fremstille dig selv, hvis du ønsker at spare penge. For horn, bruge nogen diadem, som du kan indsætte pap trekanter. Og for resten, ved hjælp af stof, garn og andre materialer, som vil hjælpe dig med at få de ønskede former.

Det sidste der mangler for at fuldføre din djævel kostume detalje er makeup. Gå ikke glip af at tjekke vores artikel om Halloween makeup kvinde.

kat-sort-idé-tuti

Du foretrækker en behagelig og enkel Halloween kostume kvinder 2017?

Katten kostume er nok for dig. Let at forberede, sød og sexet, mange kvinder foretrækker. Vigtigst her er de tøj og makeup.

For at starte, du har brug for sort tøj. Du vælger den stil, der passer dig: afslappet eller sexet. Det ville være bedst at vælge tøj tæt til kroppen, i samarbejde med sko eller sorte støvler. De to mest karakteristiske dele af den sorte kat er de ører og hale. For sidstnævnte, foreslår vi du hente en gammel sorte strømpebukser og fyld den med bomuld. Endelig hænger det på det rigtige sted. Hvis du ønsker at tilføje et strejf mere feminin og sexet, kan du altid tilføje en sort bånd i slutningen af ​​halen. Hvis du ikke ønsker at købe en øre for katten kostume, kan du gøre dem ved hjælp af en tiara, da lus djævel kostume.

Og endelig, for makeup opt til ren sort. Stol på godt udprægede konturer, uden at glemme de knurhår og næse.

kostume gotisk-idee-fetere

Blandt de foretrukne Halloween kostume, finder vi også zombier og spøgelser. Og for dette, anbefaler vi at genbruge glemt tøj, du planlægger at kassere. Så du kan male dem og rive dem efter behag. Bor huller af begær, tilføje falsk blod eller mudder og voila! Tænk tousle dit hår for en skræmmende udseende. Sørg for at bruge styling produkter til domfældelse. Med hensyn til farven på din hud, klare derefter så det bliver blegere.

skræmmende spøgelse-hvid-idee

Hvis dette år du har valgt at klæde sig ud som et spøgelse, så de hvide tøj vil gøre. Spil på løst tøj og en bleg teint.

makeup-reqliste-horror-Snehvide

Den realistiske makeup er blevet meget moderne. I denne Halloween 2017 mange kvinder foretrækker at klæde sig ud som en favorit eventyr karakter med et par skræmmende årsager: ar, blod og sår.

maling-krop-tiger-kostume

Her er en Halloween kostume idé kvinde i 2017 meget let. Tigeren kostume er udbredt for sin lette udførelse. Og ikke kun! Det er i top 5 favorit kostume blandt kvinder for hendes sexet look. Igen skal vi fokusere på makeup, tiger ører, en hale og krop kunst i nuancer af orange, brun og sort bænk.

heks-kostume-makeup-idee

Heksen kostume er også meget efterspurgt. Også egnet til piger og kvinder, der afgørende ting du ville brug for, er en heks hat. Når du har fået dine kopier, brug din fantasi. Kunne dette være en interessant makeup eller købe dig en lang næse heks i kostume butikker? Se selv!

Hvordan laver falsk blod?

prinsesse dukke-blod-skræmmende

Et af de vigtigste elementer for en skræmmende Halloween kostume er blodet. Og for dette, har vi forberedt dig en særlig opskrift:

I et glas, bland honning med rødt mad farvestof. I en anden, bland gul og blå farvestof for at få en grønlig farve. Endelig tilføjer den ene til den anden og se det overraskende resultat! Nu er du næsten klar til din zombie kostume, spøgelse, voodoo dukke eller andet skræmmende karakter.

kostume make-up-skelet-idé

Den makeup er lige så vigtig som den Halloween kostume. Så hold øje vores billeder af forklædninger til oktober den 31. lige under.

Edward hånd-sølv-forklædning

mode-skelet-kostume make-up

kvinde malefique-tutorial-idee

idee-forklædning-kanin-ører

idee-forklædning-skræmmende-dukke

idee-desguisement-sort-swan

idee-desuisement-makeup-fetere

kanin-pink-skræmmende-idee

dukke-skræmmende-makeup-idee

dukke-voodoo-idee-forklædning

prisonniere-idee-forklædning-skræmmende

heks-skræmmende-mysteriet-idee


Like this post? Please share to your friends: