Makeup pige vampyr succes – vores Halloween makeup guide! – anews24.info

Makeup pige vampyr succes – vores Halloween makeup guide!

makeup vampyr datter halloween-kostume-idee-kone

Den vampyr makeup er en Halloween kostume af de mest populære muligheder i de senere år. Skræmmende, mystisk og sexet på samme tid, denne form for Halloween makeup har flere funktioner, der giver os mulighed for at genkende det samme.


Men på samme tid, det giver os en masse frihed for udvælgelse af tilbehør og for den mulige tilføjelse af brugerdefinerede taster. I anledning af tilgangen af ​​efteråret,

vi afslørede hemmeligheder vellykket vampyr pige makeup.

Læs teksten nedenfor for at lære, hvordan man laver en Halloween vampyr makeup imponerende og bliv inspireret af vores billeder til at tilpasse dit look!

Makeup pige vampyr til Halloween - en vælger bleg hud

Vampire makeup pige-halloween-let tutorial

Den blege hud er det væsentlige kendetegn ved alle vampyr ser ud, uanset om det er en Halloween makeup mand eller kvinde. Dette skyldes, at en simpel grund: Ifølge legender, er vampyrer formodes at komme ud om natten. Solens stråler, som giver huden dens naturlige og kølige nuancer, aldrig kommer i kontakt med ansigtet af vampyr.

idé-make-up-halloween-kvinde-vampyr-tutorial

Hvis det skal lykkes en vampyr makeup pige denne 31. oktober giver således en klar fundament. Det anvendes over hele ansigtet og på synlige kropsdele (arme, nakke, skuldre ...). Bemærk også, at blege farve vil fremhæve andre Halloween makeup poster.

Halloween vampyr makeup pige - hvordan makeup øjne

pige vampyr makeup tutorial-etaper

Per definition er vampyrer er mystiske væsner. Og som øjnene formodes at være et spejl af sjælen, både at give en mystisk og spændende look. For dette, vi vælger nuancer, der lægger vægt på udseende. Nedenfor vi en liste over de mest interessante løsninger side øjenmakeup til en vampyr.

makeup-gothic-vampyr-pige-halloween-billeder

En populær mulighed er farven sort. Det er i høj grad inspireret af den gotiske vampyr image og at den victorianske æra. For denne type vampyr pige makeup, er øjne fremhævet med eyeliner eller blyant. mørke nuancer tættere på sort, ligesom blå og brun, er også bredt accepteret. Det er også gratis at fremhæve effekten af ​​denne Halloween makeup med øjenskygge i de samme toner.

halloween-kostume-makeup-vampyr-kone

Andre muligheder vampyr pige makeup til øjnene er nuancer af rød, sølv og lys brun. Den første mulighed hjælper en skræmmende udseende; det vil harmonisere godt med en læbestift i samme nuance. De sølv nuancer giver det udseende koldt og fritliggende luft. De sandsynligvis vil appellere til dem, der har lys hud og sort hår.

pige vampyr makeup tutorial-øjne-original-idé

Med udgangspunkt i lyse nuancer af makeup til de vampyr øjne er en mulighed, at hvis pigerne med naturligt klar hud og hår. Det er en slags skræmmende Halloween vampyr makeup, men lige så sart.

halloween-make-up-vampyr-kvinde-tutorial

Vampire Makeup pige - muligheder for at fremhæve hans læber

skræmmende vampyr makeup-girl idé

Da øjnene af vampyr, læber er et centralt element i Halloween makeup kvinde af denne type. For, unødvendigt at huske, er disse mytiske skabninger kendt for deres appetit for blod. Pludselig bør Halloween vampyr makeup afspejler specificiteten af ​​vampyr livsstil.

Vampire makeup kvinde-halloween-ideer

I praksis er der to muligheder for vampyr makeup pige læber. Den ene er at efterligne en dråbe blod nær læberne med en rød nuance. For mange mennesker er dette den sidste touch, som adskiller den vampyr makeup, der af alle de andre uhyggelige væsener natten af ​​31. oktober!

makeup-halloween-vampyr-tutorial-kvinde-girl-idee

Den anden mulighed ville være at erstatte en læbestift med dråber blod. I dette tilfælde er der fokus på en mørk, rige nuancer. Rød er ideel, da det i kontrast pænt med bleg vampyr. Sort er en anden populær løsning; Vi foretrækker denne farve, så vi valgt mørke nuancer i området omkring øjnene.

Tilpas vampyr makeup pige!

makeup-halloween-pige-vampyr-ideer

Efter anvendelse fundament makeup pige vampyr til Halloween, kan du tilpasse dens udseende med lidt mere makeup og tilbehør. Igen, man er fri til at vælge mellem to populære løsninger: en skræmmende Halloween makeup kvinde eller en temmelig sexet look.

makeup-Halloween-skræmmende-girl-vampyr

For en skræmmende Halloween makeup kvinde, lege med formen på hendes øjenbryn. Disse skal holdes uplettede. For et skræmmende udseende, kan vi fremhæve mere med et øjenbryn blyant. Og vi glem ikke at tilføje yderligere dråber blod rundt hans læber!

Vampire makeup pige-sexet-kvinde-let tutorial

For en kvinde sexet Halloween makeup, det afstår makeup optioner læber for pralende. Vi tog en dråbe blod tæt på munden eller blot med røde læber. hendes makeup er afsluttet med en sort eller rød neglelak. Nedenfor er en video tutorial, der viser, hvor stor succes detaljerne i dette look.

Hvilket tilbehør og hvad Halloween kostume for at fuldføre vampyr makeup?

makeup-halloween-vampyr-kvinde-model

Halloween kostumer og tilbehør side, mulighederne er virkelig uendelige. Vampire Tænder er selvfølgelig en typisk tilbehør til denne type forklædning. Derudover er der smykker og hårpynt vi vælger baseret på dens overordnede udseende. For en nutidig vampyr, vil vi fokusere på raffineret og moderne smykker. Og hvis vi vil gøre til et væsen, der synes at komme fra fortiden, vil vi vælge vintage smykker.

tutorial-makeup-halloween-kvinde-vampyr-gotisk

halloween-make-up-skræmmende-kvinde-pige-vampyr-frisør

Med hensyn til Halloween vampyr kostume farver til at bære er absolut rød og sort. I nogle tilfælde kan du også prøve en hvid dragt. Hun understregede desuden den blege hudfarve og giver vampyren en mere uskyldig.

makeup-kvinde-halloween-vampyr-tutorial

Sidste interessant idé: fuldføre sin Halloween kostume kvinde med en vampyr bid. Til dette vil vi nødt til at spille med makeup lidt før de forlader sit hus. Den idé ville være at kopiere udseendet af vampyr tænder på hans hals. For lad os huske, bliver det en vampyr efter at have lidt et sådant bid!

vampyr makeup-halloween-kvinde-ideer


Like this post? Please share to your friends: