Juletræ dekoration i farver: at vælge imellem? – anews24.info

Juletræ dekoration i farver: at vælge imellem?

ideer deco gran julen farver

Har du spottet en farve til dekoration dit juletræ i år? Hvis dit svar er "nej", vælger med denne artikel! Hvem kan ikke lide udgangen af ​​år periode, og alle de muligheder, det giver os mulighed for at forskønne vores hjem med originale og elegante ornamenter?


Selv hvis du nogensinde har tænkt over, hvordan du vil introducere den ånd af vinteren derhjemme med dør kranse, pejs med guirlander og centerpieces til festlige dage, har du stadig en meget vigtig del dekoration til at overveje: juletræet.

Idé juletræ dekoration i hvid

Julepynt og legetøj hvid træ

Hvad er det bedste tidspunkt at installere et juletræ? Det er et spørgsmål, der opstår ret ofte, især hvis du kan lide årets udgang ferie og hvis du har børn, der elsker denne periode. I de seneste år, ser det ud til at de lette dekorationer i gaderne, og dem i butikkerne begynder at dukke op i stigende grad i begyndelsen. Så er vi fristet til at sætte deres træ før 24. december den første dag i julen. Samtidig håber vi også, at træet varer mindst indtil den 31. december, så vi kan nyde det til nytår fest.

Udsmykning juletræer i rødt og guld med elegante ornamenter

Juledekoration rød gran

I fortiden, vi sætter alle sine julepynt, herunder træet i løbet af eftermiddagen af ​​24. december. De var beregnet til at fejre Kristi fødsel og var en del af de ritualer omkring datoen for denne vigtige begivenhed for kristne. Nogle familier stadig fortsætte denne tradition, eller ved fastgørelse, enten på grund af tid. De sædvanlige ornamenter fra træet var frugt - især æbler - og objekter de havde lagt sig. Derfor idé at dekorere sit træ med røde og gule eller guld: den første farve er forbundet med æble og de to andre med tørrede frugter, trælegetøj og stearinlys, der blev brugt. Denne farvekombination er tidløs. Det er stadig til stede i dag.

Udsmykning juletræer i hvid og blå af Centsational Girl

blå farver deco juletræ

Men som vi sagde i vores dag, vi gerne forudse december 24 og udvide tilstedeværelsen af ​​juletræet af forskellige årsager. Og i virkeligheden, i den kristne tradition, er der en lignende idé. Dette er den sæson i advent, det vil sige de uger, hvor vi forbereder sig til ferien, og der kan vare mellem 4 og 6 uger afhængigt af Kirken (katolske, ortodokse, protestantiske ). Så en mulighed for den utålmodige: kombinere uger i advent med juledekoration. Desuden denne periode svarer også til en god del af vintersæsonen. Så hvorfor ikke satse på hvide ornamenter i blå, sølv eller lilla for træet? Disse farver er ideelle til at reproducere den magiske atmosfære af vinteren inde i vores hjem!

Idé hvide pynt til juletræer

noel blanc dekoration træ

I frankofone lande, opfylder også en anden skik at dekorere sit hus i dagene efter St. Nicolas. Hvis du vælger denne mulighed, vil du højst sandsynligt være i stand til at holde dit træ indtil 6. januar indtil festen for den Helligtrekonger, til minde om ankomsten af ​​Magi til Kristus i Betlehem. I dette tilfælde, så glem ikke at tilføje til dit træ form gave dekorationer: de symboliserer St. Nicolas og julemanden, men også gaver fra Magi. Og mens du tænker over det bedste tidspunkt at installere dit træ, vælge farver til pynt i dag:

Pynt til juletræer i rødt og guld

indretning gran julerød og guld

Original juletræ i blå

deco oprindelige juletræ blå

Juletræ rød design

gran julerød Deco design

Juletræ i hvid og lilla

Juletræ lilla farve

Juletræ billede i hvid, guld og blå

Billeder af Blue Gold juletræ

Lille juletræ i hvid og rød

deco lille rød juletræ idé

Mini juletræ og dekorative rød og hvid

udsmykning af'arbre de noel blanc et rouge

Juletræspynt i hvid og rød

noel blanc træ legetøj

Idé juletræ ornament i rødt

pynt traditionelle juletræ

guld dekoration mini juletræ

juletræ dekoration tendens

Toy juletræer i hvid

Hvid juletræ legetøj deco

Toy juletræer i hvid og guld

legetøj juletræ design

Deco idé om juletræer i lilla

ideer ornamenter lilla gran jul

Dekorative juletræer i grøn og hvid

ideer deco hvid gran jul

Dekorative juletræer i rødt og guld

juletræ dekoration guld

Traditionel juletræ idé

Christmas lys dekoration aksler

elegants juletræer billeder

Juledekoration hvid gran

deco hvid juletræ

Billeder juletræ design

Juledekoration guld graner

dekoration blå juletræ

dekorationer juletræspynt

billeder af juletræ deco hvidt design

hvide ornamenter juletræ

deco noel gran farver

Naturlige juledekoration ideer

Hvid juledekoration

deco part oprindelige juletræ

Juledekoration farver

deco julens farver gran

udsmykning af'arbre de noel jaune

deco hvide juletræer

farver deco juletræer

legetøj til juletræ


Like this post? Please share to your friends: