Deco marine billig, der vil transportere dig til kanten af ​​det blå hav – anews24.info

Deco marine billig, der vil transportere dig til kanten af ​​det blå hav

Deco marine billig krans-bøje-star-Sea

Sommeren er her, og vi føler i stigende grad på havet, sand og helligdage. Dette er det rigtige tidspunkt at bringe atmosfæren den blå flade hjem. Uanset om du har et hus på havet eller ej, kan du finde denne atmosfære med vores forslag Deco marine Billig.


Du er velkommen til at få et kig på vores artikel for at opdage vores ideer ved denne lejlighed.

Deco marine billig mærkat idé-væg-dekoration

Nøglen til billige marine dekoration er at blande de fire vigtigste farver er blå, hvid, rød og gul. også satse på forskellige teksturer, naturlig præference for at fuldføre dit hjem projekt.

Hvad tror du, indretningen ikke dykning dyrt?

Deco marine billige dokumentmappe-flops-indretning-stjerne

Når vi tænker på maritimt design, henvises der til havet, strand, muslingeskaller, søstjerner, sand, fyrtårn, net og reb. Det er derfor, du kan indarbejde hvert af disse elementer til din indre eller ydre rum. Hovedformålet er at skabe en afslappet og solrig atmosfære.

Deco marine billige kime skaller-træ suspenderet

Skaldyr er en vigtig del af din maritime indretning. Du kan bruge dem til alt og ingenting. Du kan oprette din egen kime, der vil minde dig om havet og vinden simpelthen ved at gøre guirlander af skaller som du vil forene sammen og hænge på din væg. Denne billige flåde indretning er ideel til alle udendørs plads til at nyde de magiske lyde opnået gennem let vind.

rammer stjerne-hav-farve

Du kan også oprette din egen væg dekoration fra simple trærammer. Inde du kan indarbejde søstjerner, skaller eller noget at henvise til havet. Tøv ikke med at sætte farver til at fremvise din skabelse.

stearinlys-fil-jute-suspenderet

Hvad mere?

Nætter langs havet minde os om stjernerne og det bløde lys stammer fra stearinlys. Så kan du oprette dine egne lanterne og lysestager. I eksemplet nedenfor kan du finde mod en hængende lysestage lavet af en glaskrukke, dækket med stof og jute tråd. Det hænger fra loftet eller væggen med et reb. Denne idé DIY kun tage et par minutter til at indse det.

lanterne suspenderet-sand-etoile

En anden interessant idé lavet af et glas lanterne hvidt bord. Du kan finde det nemt at gemme og bare tilpasse din vej. For en gangs skyld kan du tilføje fint sand, hvor du kan indsende et lys dekoreret med skaller og søstjerner. Glem ikke at tilføje farven til at være i stand til klart at definere indretningen sætte ind. En god idé ville være at vælge en blå lys.

lanterne-lys-træ-Sea

Træ er et af de væsentlige punkter for din flåde deco billigt. Det er et materiale, der ofte findes langs stranden, svajende i havet. Denne enkle komposition kan påvises i alle indvendige rum.

dekoration-suspenderede guirlander-barn

Hvis dine børn elsker havet og ønsker at nyde den, mens hele året, kan du oprette deres maritime flair. For at gøre dette blot for at udvikle hang guirlander. Du har brug for stof farver, tråd, fantasi og en vis viden i syning. Således kan hvaler, fisk, søstjerner og skaldyr og være en del af rammerne for deres værelse.

Oplev nogle ideer fremstillet af reb og jutegarn til en rolig interiør, inspireret af havet

dekoration-interiør-jute-reb

Hvis du ønsker at udskyde den maritime stemning i din stue, kan du gøre det ved at sprede nogle strejf minde dig over havet. Det er vigtigt at holde stilen i dit interiør. Til det, kan du satse på jutegarn og reb til at tilføje op over dine møbler og genstande.

sengelampe-wire jute

Tag eksempel på denne lampe. Det har næsten alle hjem. Selv hvis du ikke har, kan du købe en enkel kjole og jute linje i hele basen foden. Overhold - effekten er overraskende og det tager ikke en masse tid og penge.

spejl-fil-jute-idee

På samme måde kan du opnå den samme idé med dit spejl. Denne gang vælger rebet at være i stand til at vise din skabelse. Vælg en stor eller lille spejl, og cirkel rebet, som du fast vil holde sig til kanten af ​​det. Tip: du kan indsætte et par søstjerner eller skaller stikning dem over rebet.

tæppe-tov-idé-DIY

Og endelig opdage denne oprindelige idé lavet af reb. Denne bademåtte er simpelthen opnås med et stykke snor og lim. Bare væver rebet af den form, du ønsker, og indsæt det hele fast for stabilitet.

Tjek nogle interessante ideer til dit badeværelse

hylder-væg-room bath

Og i tråd med tonen i det tema, kan du tilføje skaller og andre elementer i det marine tema på hylderne i dit badeværelse. Sats på den blå og hvide minder om renhed, friskhed og det blå ocean.

toilet-hylder-væg-stjerner

Det er fuldt ud muligt at gøre det samme i toilettet. Bo i de samme nuancer og de samme indretning elementer til dine to stykker forbliver i harmoni.

spejl skaller-DIY-idee

Ved at tage en ramme eller et spejl, kan du dekorere med skaller, savet lim.

palle tømmer hval væg

Træ er en af ​​de letteste grundstoffer til at arbejde. Tag dette eksempel på hval, fremstillet af genvundne træ paller og på væggen.

træ-bord-tegning og maling

På samme måde kan du bruge en simpel træplanke, som du kan dekorere og tilpasse din vej.

netto-fiskeri-væg-stjerner

Og glem ikke fiskenettet. Dette er en af ​​ekstraordinære poster at finde i hver marine indretning ikke dyrt. Til dette projekt, er det simpelthen bare hænge nettet langs en væg og tilpasse det til din smag.

kranse væv-jute-anker

Som du ser, at foretage en marine dekoration, du behøver ikke at bruge mange penge og tid. Så fat dit mod og komme i gang!


Like this post? Please share to your friends: