Deco jul

Mere end 40 design ideer til et bryllup i julen

Efternavn forgyldte dekoration bold

Fejring hans ægteskab i julen, omkring den 25. december kan forsøge brud og brudgom gennem snefnug, familiesammenkomster og magiske atmosfære. Men er det virkelig et ideelt tidspunkt at sige ja, og i givet fald hvilke dekorationer til at vælge?


De juleferien er befordrende for familiesammenkomster, ligesom de øjeblikke, der afsættes til et privat møde. Fejringen af ​​et ægteskab er et af de tidspunkter, hvor man ønsker samles omkring dig alle de mennesker, vi elsker. derfor intet inkonsekvent at hans fagforening i løbet af denne særlige dag, hvilket bringer julens ånd.

Forbered bordet til dit bryllup i julen

Alt gyldne luksus jul borddekoration

Med helligdage årets udgang, kan gæsterne stå for en ski ferie eller en familiesammenkomst i Alsace. Dette kan reducere din liste over gæster til dit bryllup i julen. Nogle af dine pårørende vil måske ikke tilgængelig omkring jul. Er det en ulempe? Ikke nødvendigvis, vil de nærmeste folk se fagforeningen at komme som en prioritet og vil være til stede. En god måde at sortere og organisere en intim bryllup foruden covivialité.

Indret helhjertet bord

Temmelig borddekoration rosa guld

Ingen grund til at bryde deres hjerner for at finde en original tema til brylluppet i julen. Uden at falde i den klassiske grønne og røde og dekorere jul bolde mødelokale, de vinter tema vidundere. Den hvide farvekode og sølv eller hvid og guld minder om årets udgang uden at falde i kliché. Festlig bord, bjerghytters og gallamiddage, tiden er ideel til bryllupper. De fleste ægteskaber finder sted mellem maj og september, kan tilføjelsen af ​​en vinter bryllup være mindre salt og flere udvalgte tjenesteudbydere - mere til rådighed til at give liv til din fantastiske julehistorie.

Stearinlys til en romantisk atmosfære

varme dekoration Stearinlys

Hvis du planlægger et bryllup i julen, skal du have et smukt bord indretning inspireret af vinterferien. Dens forberedelse afhænger af farver og stil, du ønsker. Selvfølgelig, de klassiske jule farver er grøn og rød, men der er gode alternativer som sølv, blå, pink, guld og hvid. Udsmykning med naturlige grene er en anden idé trendy. De smykker, stearinlys, slik skud og tranebær er meget imponerende til dekoration julebordet. At vælge glamourøse glitter, servietringe og bordløber. For en rustik bord, tage et stykke træ stubbe og Jute og tilføje æbler til skabelse. Nyd flere ideer og detaljer til at dekorere dit bryllup i julen. Overvej forslagene nedenfor og vælge en for din store dag!

Kombiner juledekoration med bryllup dekoration

Hvid accent røde kugler

meget blød hvid dekoration

Alt i hvidt bryllup julen

Vælg smukke skåle

Plader smukt bord decoraiton

Cupcakes som borddekoration

Julen bryllupskage tabel

Føj smykker til dit bryllup bord

Bryllup tabel Bijou

Ægteskab mens gylden farve

Orange bordpynt dore

Kombiner med andre farver som lilla

lilla sti table Stearinlys

De kogler er den perfekte dekoration til et bryllup i julen

Dekoration bryllup på julebordet

Tilføj serviet smykker

Hvid jul sølvbryllup

Den røde farve minder julen

rød hvid bord Opbevaring

Små dyr fra krybbe passer også meget godt

Gem bryllup bord i julen

Den grønne og røde kombination - indbegrebet jul

Lille plade julegave

Tilføj fyr grene som dekoration

Tabel dekoration julestemning

... eller alfer hatte!

Bolde julebordet alfer hatte Buske fyr bord dekoration dekoration romantisk atmosfære Stearinlys Sort og hvid jul dekoration Bryllup dekoration hvide perler Rød hvid jul dekoration Flower jul sølvfarvede bryllup Idee juledekoration bryllup Juledekoration idé bryllup Små gaver til jul bryllup Knot dekoration sølv bord name Pinecone Farver rød hvid bryllup julen Deer animal jul Hvide guld farver maraige i julen jul bryllup sølv farve Rød og hvid juledekoration ideal Pine kegler dekoration ideelle Luksus jul Bryllup Hvid rød bryllup i julen hvid fyr jul Wedding Roses Jul dekoration ægteskab Filialer Hvid og sort jul bryllup Dekoration tabellen bryllup julen Bouquet ble ægteskab julen Rød grøn farve julen Bryllup Pinecone dekoration bord


About the author

admin