oprindelige bryllupskage at blænde sine gæster – anews24.info

oprindelige bryllupskage at blænde sine gæster

bryllupskage originale ideer-modeller

Organiser dit bryllup indebærer en masse forberedelse trin. Vi tror, ​​at dens udseende og dens tilbehør, vælge et tema til dekoration hans parti objekter til at pynte sit bord og plads til fest.


Men hvad vi ofte en tendens til at glemme, er, at brylluppet menuen er også en del af indretningen.

Vælg en original bryllupskage at imponere sine gæster

oprindelige bryllupskage dekoration, blomster-hvid

De farver, dekorationer, smag og aroma har evnen til at påvirke stemningen i din fest. Og hvis det princip gælder for alle de retter, der vil blive serveret, det er en, der er meget speciel og fortjener særlig opmærksomhed: kagen. Vælg en original bryllupskage overensstemmelse med temaet for indretning du har i tankerne er wow dine gæster og sikre dig succes. Lad os se nogle originale bryllupskage ideer til de mest populære part temaer nu.

oprindelige bryllupskage til en chic boheme tema part

blomster oprindelige bryllupskage-stil-boho-chic

Den boheme chic bryllup tema er en af ​​de mest populære muligheder for den periode af foråret og sommeren. Giv udseendet af dit bryllup kage med dette tema, og du får et resultat lykkedes i mange henseender. Den boheme chik indretning mangler ikke originalitet selv. Kreativ og dygtig, det bedst afspejler de personligheder de to gift.

oprindelige bryllupskage-stil boheme-chic blomster

Det samme gælder for den bryllupskage er inspireret af denne stil. Fuld af farver og hippie chic mønstre, er det også ofte prydet med varieret blomster ornamenter.

idee-kage-de-wedding-slik-krans-blomster

Sats på en top dekoreret med en original blomstret sammensætning eller, hvis du drømmer om en kage af en bemærkelsesværdig højde, så prøv en streng, der spænder over alle etager.

kage-of-ægteskab-boheme-chic kant

Den macramé er en typisk tilbehør tema bryllupper bohemechikt. Men vidste du, at det kan være en del af Indret dit kage? Ovenfor, et eksempel på en sød behandler i pastelfarver inspireret af den dekorative accent.

kage-of-ægteskab-original-hvid pen-etagers

Den boheme chik indretning bugner i farve. Af denne grund kan en original bryllupskage også satse på en overraskelse ved at være helt lavet i hvidt. Men pas på, for der er ingen mangel på personlighed, overveje at tilføje et par interessante detaljer, som en sød krans formet fjer!

Idé oprindelige bryllupskage til en chic romantisk tema måltider

kage-bryllup-tema-vintage roser

På jagt efter idé af originale bryllup kage til en fest i regi af Valentinsdag? Hvis du tror, ​​dit valg er begrænset, tage et blik på billederne nedenfor!

bryllupskage-original lyserød-tema-romantisk

Forestil en original bryllupskage betyder ikke altid improvisere om alle elementer i hans dessert. For en romantisk temafest, kan man nemt satse på farven lyserød. I dette tilfælde er det detaljerne, der skal vælges med omhu.

bryllupskage-dekoration-blomstret-eksempel

Så har du frihed til at opfinde et kreativt design med virkelig imponerende accenter. De store størrelse blomster er meget smuk og lige så spektakulære indstilling.

kage-of-ægteskab-romantisk-pink-hvid

bryllup side af farver og dekorationer, er alle løsninger tilladt, herunder den hvide farve med lyserøde accenter (meget) store format!

deco-kage-bryllup-blomster-idee

Du ønsker ikke en dessert helt pink? Så hvorfor ikke prøve en kage i to farver, hvid og pastel pink? Værd at vide: resultatet ville være endnu mere interessant, hvis du vælger et bryllup kage med tre eller flere etager.

Original Wedding kage til en dekoration omkring en eller flere farver

kage-of-ægteskab-rød-hvid-idee

Valget af en dekoration omkring en farve eller kombination af farver er let organisering af hans parti. Og da alle din indretning vil blive dikteret af farverne pågældende, så find en kage idé i samme ånd! Dessert på billedet ovenfor, og ville passe et bryllup indretning omkring den røde og hvide.

kage-original-ægteskab-to-levels-kugle

For pastelfarver tema part, ud over det sædvanlige og opfinde en original bryllupskage lidt mere lyse farver. Det bør derfor undersøge farvepalet allerede valgt og finde lignende nuancer frigive lidt mere vovet.

kage-sort-hvid-bryllup-fjer-niveauer

Sorte og hvide kager er altid imponerende. De er et perfekt supplement til dekoration i disse to farver. Men de også ville give med en fest i nuancer af beige og lignende nuancer.

kager-bryllup-niveau-stil-art-deco

Du organisere en glamourøs bryllup og du spekulerer på, hvordan at afspejle dette tema på din menu? Sats på lyse farver, som guld og sølv. I ovenstående billede, en bryllupskage på tre etager påvirket af den art deco-stil. Disse ornamenter kombinerer strejf af guld og sort farve, der ekko blomstermotiver sidespor.

Hvad tema bryllupskage indretning vintage?

idee-kage-bryllup-retro-perle-halskæde

Den vintage indretning synes at inspirere flere og flere par, der drømmer om en særlig dag og ønsker en sjov og afslappet fest. Hvis du går til dette bryllup tema, forestille sig en original kage dekoreret med blomster og retro mønstre. Perlerne, tidløs, er en første mulighed.

kage-of-ægteskab-original-stil-vintage gul

Ærter, der er forbundet med vilde blomster og en farve stil 1950'erne eller 1960'erne, såsom gul på billedet ovenfor, producere en uventet og meget venlige faktisk. Desuden er denne type af bryllupskage ikke kun forbeholdt vintage-stil festlighederne. Det vil også appellere til dem, der drømmer om et tema bryllup land chic!

Original dekoration til en marokkansk bryllupskage

kage-of-ægteskab-marocian-hvid-blå

Den marokkanske bryllup og orientalsk fejrer farverne og eksotiske varianter. At designe det perfekte bryllup kage til en sådan mulighed, vil vi lede efter ideer i de traditioner og arkitektur af landet. Vi vil bruge typiske former for bygninger eller holdes i denne del af Afrika. Og frem for alt, vil vi ikke tøve med at matche sin imponerende dessert og typiske nuancer af landskabet!

kage-bryllup-marokkansk-tema-deco-idee


Like this post? Please share to your friends: