85 ideer til boligindretning med farven taupe opdage – anews24.info

85 ideer til boligindretning med farven taupe opdage

ideen taupe-hængsel-interiør deco-white

Ved første øjekast, udsmykningen taupe kan virke ensformigt og lidt koldt. Men i virkeligheden er det en subtil og sofistikeret nuance. Muldvarpen hører til gruppen af ​​neutrale farver og præsenterer sig selv som et mellemprodukt tone mellem brune og grå.


Faktisk er det normalt overføres til en anden overgang af farver, kaldet "greige" (reduktion af ordene "grå" og "beige"). De to navne er ofte betragtes som synonym.

Den taupe - hvordan man bruger i boligindretning?

farve taupe boligindretning idé

I de seneste år, nuancer af denne farve er populære, ikke kun blive i verden af ​​interiør design, men også i mode og skønhed. Antallet af øjenskygge, læbestift, kjoler og tilbehør dertil taupe, lanceret af de store mærker, er veltalende bevis på den voksende succes for denne farve.

Dekorative stilfulde køkken med taupe

taupe farve og maling deco køkken

Hvis muldvarpen er blevet meget populære i den seneste tid, er det ikke givet, mens en nyere opfindelse. En hurtig gennemgang af historien om ordet "muldvarp" angiver, at det blev brugt til at beskrive en farve allerede i begyndelsen af ​​det 19. århundrede. På det tidspunkt, et modemagasin brugt dette udtryk i taler om farverne på byens slid.

Indretning og tanken om vægmaleri med taupe

farve taupe maling deco interiør

Senere, i slutningen af ​​det 20. århundrede, nuancer af taupe var populær blandt high fashion designere som Giorgio Armani. Så hvad er hemmeligheden bag nyheden om, at farven i dag, og hvorfor alle elsker?

Udsmykning suite i taupe og hvid

taupe farve dekoration suite

Som vi sagde, er muldvarpen baseret på to farver: grå og lys brun, beige meget tæt på. Grå er en neutral og tidløs nuance, der stadig er populære hos mange mennesker. Vi dækker villigt vores outfits i sin direkte frigivelse.

Eksempel mural linned og taupe farve

harmonisering taupe farve

Men, når det kommer til dekoration af hendes hus, vi ofte vil have noget lidt mere sofistikeret. Den beige farve ser bare bringe strejf af grå manglede at erobre væggene i vores hjem.

Idé dekoration baby værelse taupe

trendy farve dekoration barn

Men det er ikke alt. I en verden, hvor alt synes at køre med halsbrækkende fart, skal du finde områder, hvor vi kan vende indad og tage åndedrag. For de fleste af os, det er det hus, der påtager sig funktioner sådant rum. Og vi er mere og mere til at dekorere vores hjem med farver, der kunne falde til ro. Neutrale toner såsom taupe, har denne magt.

Design sofa i taupe Gubi af Dopo Domani

Layouts taupe sofa lounge bliver først sort

Den taupe farve bruges ofte til væg maling indvendige rum på grund af den beroligende effekt. På væggene, taupe giver mulighed for at skabe et første lag af den natur, der er let suppleres af andre farver. De er valgt i henhold til den personlige smag af ejerne og den rolle i rummet.

Tilbehør til boligindretning i taupe

plaider og dækker taupe

Dem, der ønsker at opnå en dekoration ganske zen, ville nok foretrække at fuldføre taupe med naturlige materialer og lyse farver som hvid, for eksempel. Men hvis du ønsker at skabe en accent i rummet, eller hvis du gerne vil lege med kontraster, kan du vælge møbler og tekstiler i lyse nuancer af rød og blå, for eksempel.

Deco Idéer med taupe

dekoration billeder med muldvarp

Men der er også måder at introducere muldvarpen i dit hjem uden nødvendigvis male dine vægge. En sådan mulighed er møblerne i denne farve, perfekt til værelser indrettet i lyse farver, såsom hør farve. Hvis tanken om at erhverve en ny møbel i skyggen af ​​taupe telt du satse på et design objekt, såsom en smuk hovedgærde til soveværelset.

farvede gulvmåtter mol

farve taupe tæppe

I øjeblikket er de forskellige toner af farve er en af ​​de mest almindelige muligheder for polstring sofaer og stole med stof eller imiteret læder. Du ser billedet ovenfor, et eksempel på et stykke indretning i elegant mørk muldvarp, der producerer et stærkt indtryk i ethvert hjem.

Sådan bruger farve taupe i forskellige rum i huset

ideen taupe-deco lounge møbler

Vi talte om mange udsmykning muligheder med grå taupe farve (maling, tilbehør, polstring ...). Lad os se nogle ideer til at indføre nuancer i de forskellige rum i huset.

Indret dit køkken med møbler i nuancer af taupe

taupe farve dekoration-køkken-ø-central

Indret dit køkken med taupe, er det virkelig en god idé? Svaret fra eksperter: ja, absolut. Ud over at male væggene i en af ​​hendes trendy nuancer, kan du også bruge dem på overfladen af ​​møbler. I dette tilfælde kombineret taupe køkkenelementer med en arbejdsplan i lyse farver som hvid.

Køkken Paint farve taupe med ø

kombinerer farver grå køkken

Hertil kommer, væggen eller møbler maleri forener sig med mange forskellige stilarter. Det således er ideel til moderne interiør og moderne retter. Men hun er lige så godt i sæt af rustikke stemning og vintage!

Deco stue havet stil taupe

farve taupe stue-dekoration-of-hav-bord

Når du bor i nærheden af ​​havet eller havet, det er i besiddelse af alt, hvad der er nødvendigt for at fuldføre en dekorativ stil havet. Den taupe farve har sin plads i denne sammenhæng også. Faktisk lys taupe maling er meget lig farven på sandet på strandene.

farve taupe maling-væg værelse-idé

For en marine indretning effekt 100% succes, nuancer af taupe kombineret med toner af lyseblå og hvid. Den blå symboliserer vand og himmel, typiske elementer seascapes. Som hvid at medtage denne neutral farve rundt til stranden: på skyerne, skaller, synlige lystbåde og både fra langt ...

Deco idé badeværelse med nuancer af taupe

Foto badeværelse farver

Og da taupe farve er så trendy, hvorfor ikke invitere også i hans badeværelse? Her har vi to grundlæggende muligheder: dekorere sine vægge og gulv eller bruge det på hans møbler.

Væg maleri taupe badeværelse

Leger med taupe farve til dekoration af hans baderumsmøbler bad eller et badekar er en fantastisk måde at opdatere det indvendige rum. I de fleste tilfælde vil tonerne af taupe til et badeværelse være i det klare rækkevidde. Brug disse særlige nuancer, hvis du ønsker at visuelt øge størrelsen af ​​rummet!

Taupe og badeværelse farve

taupe badeværelse

Gulvet og betonmur er meget lignende nuancer af taupe. Benyt lejligheden til at udvikle et moderne badeværelse, supplerer træ og hvide tangenter.

Taupe indretning til soveværelset

designe interiør farve taupe tilbehør

I soveværelset, det fungerer den afslappende effekt af de nuancer af taupe og dets varianter i lyse farver! Her, ingen grund til at genfremstille hele interiøret rum nyde dette. Det ville være nok til at vælge en eller to store format møbler, farve.

Color Design hovedgærde taupe og Zen room

Design seng hoveder Zen deco værelse

Før zen stemning i et soveværelse er virkelig nemt med et hovedgærde og taupe grå tekstil. Naturlige taster (grønne planter, træ tilbehør) er blandt de mest populære kosttilskud i denne form for indstilling.

taupe værelse gardiner

gardiner billeder med taupe

Desuden taupe er ofte en supplerende farve til interiøret domineret af hvid. I en lille voksen eller teen værelse med hvide møbler, vil gardiner og tæpper i taupe nuance tilføje mere stil til det indre.

Værelses fredeligt i taupe

Zen dekoration pastel soveværelse

Og hvad nu hvis du ønsker at prøve en dekoration med denne farve tendens, men uden at foretage større ændringer med det samme? Tja, i dette tilfælde, kan du spille på nogle små detaljer som puder, tæpper, kast og tæpper. De vil give dig mulighed for at introducere dekorativt tilbehør i et værelse hurtigt og nemt. Du vil lige så godt vænne nuancer af taupe og beslutte, om de matcher dine præferencer. Vælg i dag, hvordan du kan bringe denne farve ind i dit hjem, der starter med disse billeder:

Idéer interiør med taupe

Layouts hvid soveværelse

Harlonie farver: taupe og beige

Wall deco maleri linned taupe

Maleri taupe og badeværelse farve

neutral badeværelse maling

Taupe og mural kammer

Muldvarpe maling farver soveværelse

Taupe farve og moderne design køkken

taupe farve design moderne køkkener

moderne design møbler og maling taupe grå

moderne taupe farve saloner

køkken foto med taupe farvede møbler

male grå køkken

Dekoration i taupe og moderne design værelse

neutral indendørs maling designværelse

kombination Maleri og taupe værelse farve

deco taupe farveskema værelse

Vægdekoration af spisning taupe

spisestue indretning taupe

Mural i taupe

ideen deco væg taupe

interiør soveværelse i taupe

farve taupe Moderne

Baby værelse farve mørk taupe maling

taupe maling farve neutral planteskole

Dekoration voksen soveværelse taupe

master bedroom taupe

Farve palet og taupe værelse

Palle Mole deco værelse farver

Taupe møbler og badeværelse dekoration

taupe møbler deco badeværelse

Møbler taupe og moderne stue

deco moderne stue neutrale farver

moderne design møbler til levende muldvarp

taupe moderne stue møbler

farvet køkken integreret mol

køkkenmøbler taupe farve

interiør soveværelse og hovedgærde i taupe grå

grå taupe værelse møbler

Hjem og indretning i taupe maling

interiør design farver mol hus

taupe farve deco hus værelse

taupe grå gardin skygge

taupe interiør maling billeder

lyse interiør neutral moderne sofa

Billeder taupe levende maleri

foto stue neutrale farver

Billeder boligmontering den taupe

Booth greige

greige vægmaleri stue

dekoration beige værelse

master bedroom taupe

maleri planteskole

Billeder grå taupe lænestol

farve taupe stole alletement

neutral maling design køkkener

taupe farve maleri moderne stue

Interiør pastelfarvede hus

neutral dekoration køkken spisestue

stuemøbler den taupe

inden for industriel stil mørk taupe

Deco lounges neutral farve mur idé

den taupe værelse trend

feng shui hjørne hus malerarbejde farver

Layout værelse voksen taupe

Billeder rød og grå køkken

møbler hvide køkkener

trendy moderne køkken farve

Zen maleri pastel værelse farver

farve taupe værelse møbler suite

elfenben viskestykker maleri

deco interiør maling taupe

blå kombination af taupe

oprindelige hovedgærde deco værelse

deco sengetøj farver Zen room

greige palet brun grå farve

greige kombination af hvid farve

taupe og greige Association linned farver

neutral farve mol hør

dekoration læder stue sofa taupe

taupe farve indretning blå køkken

farve taupe grå kontor


Like this post? Please share to your friends: