Udsmykning ideer tendens sommer bord – anews24.info

Udsmykning ideer tendens sommer bord

Idee dekoration ananas møtrik Med de smukke dage ankommer, tage et kig på sommerens bordet dekoration ideer, forfriskende desserter og andre sommer tips. De vil inspirere dig og øge din kreativitet og dynamik.


Start med indretningen. Striber er en fantastisk måde at bringe sommer stil til maison.Vous kan bruge en fast farve dug til dit bord dekoration, forudsat at det er en lys farve smiler.

Udsmykningen af ​​sommeren er farverigt og festligt bord

Pineapple Borddekoration

Uanset hvilken type bord, du bruger, er det meget fristende at krone med en bordløber. Prøv at erstatte dette med en dristigere borddekoration - en række af ananas. Der er intet mere tropisk! Hvis du er vært for en fest, der involverer en picnic, gå til stribet og farverig picnic mat. For at tilføje en glødende touch til din ferie bordet, kan du tilpasse det med grønt efter eget valg!

Frugterne opdatere vores drikkevarer

GLACONS frisk frugt idé var

Når det kommer til edibles og sommer drikkevarer fest, kan du ikke gå galt, hvis du bruger frugt. Kærlighed Fest Design Frugt Ice er enkel, klassisk og moderne perfekt. En anden idé er meget kølig drink frisk skåret vandmelon, toppet med smuldret feta og basilikum håndtag ovenfor. Dette er en forfriskende og rig kombination af smag.

De flamingoer er tilbage på mode

Flamingo dekoration dessert

Andre udsmykning idéer sommer bord - forklædt som nødder eller små ananas flamingoer som toppen af ​​dine cupcakes. Sød og tropisk, de er perfekte til at pynte din ferie bordet. Bortset fra disse to poster, anden dekoration, der oplever en revival i år, er det konfetti.

Friske, lette måltider og blevet formet

Vandmelon feta basilika

Den kølighed mellem hjørnet på bordet

Frugter som borddekoration

Husk den lyse farver tabellen

colores party tilbehør

Den konfetti er ny trend og stadig sjovt

Konfetti dekoration bord

Farve er overalt

Dekoration kamp farve

Havet har også sin plads ved bordet

Navy Borddekoration

Sukkulenter er en dejlig borddekoration

Sommer bordpynt tabel Dekoration'été Dessert var gourmet Aromatisk lavendel dekoration Picnic dug farver Borddekoration Servietter


Like this post? Please share to your friends: