Deco jul

Deco pejs: udvikle en moderne pejs

Deco pejs ideer

den Deco pejs er meget vigtigt for en vellykket indbydende og smukke interiør. Pejsen kan virke akavet, hvis det ikke er forbundet med generelle indretning af lokalet.


Med farverne og de passende tilbehør, bliver pejsen straks et varmt og behageligt sted. Den kan variere i størrelse og design dit hjem strategi vil afhænge af arkitektur og funktion af rummet.

Deco pejs ultra moderne design

Deco hjørne pejs design

Hvis det kommer til at dekorere en rummelig pejs, kan du meget vel udvikle sig til et afslapningsområde med en lænestol, en chaiselong eller en polstret opbevaring bænk ligesom dem anvendes generelt under vinduet. En lille skrive bord og stol vil gøre det perfekte plads til at arbejde. Pejsen er også perfekt til at vise dine skrøbelige ornamenter eller oprette et læsehjørne med et træ hylde til dine bøger.

Pejs med design lænestol

Deco pejs stol

Den mindste pejs kan til gengæld bruges til opbevaring af træ, du har brug for til pejsen om vinteren. Et tæppe eller et dekorativt panel i den generelle farve i rummet vil hjælpe dig i kontakt pejsen med resten af ​​din indretning. Den samme effekt kan opnås ved at male om hjørnet i samme farve som resten af ​​rummet. Hvis du ønsker at gøre det lysere, brug lysere farver eller vælge tapet, hvis du ønsker et strejf af originalitet.

Pejs dekoreret med træ afføring

Deco pejs design

Hvis der er et vindue i pejsen, kan du bruge gardiner til at blødgøre creme nuancer dekoration. Blinds at styre lyset, så er det en god mulighed, hvis du planlægger at bruge området som et afslapningsområde. En grøn plante eller urtepotte design vil give et frisk touch til din indretning. Kig på billederne nedenfor for flere ideer:

Deco hjørne minimalistisk stil pejs

Deco pejs minimalistisk stil

pejs dekoration idé med spejle

Deco pejs interessant idé

Pejs med to træstole

pejs hjørne design idé

Udvikling af pejs i shabby chic stil

hjørne pejs shabby chic hvid

Pejs i mørke farver

pejs dekoration idé Layouts

ultra moderne hjørne pejs idé

Deco pejs opbevaring tømmer

Deco pejs afføring

Deco pejs elegante hvide

Deco pejs oprindelige ide

deco pejs moderne hjørne

ultra moderne idé deco pejs

Appartemen pejs dekoration idé

Deco pejsestue sort hvid










About the author

admin