Deco jul

15 ideer til kunst vægdekoration til dit hjem

Deco kunstnerisk DIY malede skeer

Ønsker du at lysne dine hvide vægge og kedelig, fordi du er træt. Du troede at tapet, men det er for meget arbejde, og det er permanent. Vil du have noget mindre engagerende, snarere end dekorative arbejde.


Her er nogle ideer væg udsmykning kunst, som du vil finde din lykke. Der er flere måder at se inde i væggen indretning - enten som en udstilling rumgenstande, malerier, kreationer, du ejer, eller som et sted for skabelse være, der inviterer til at tegne, lave collager og unikke sammensætninger. For eksempel, du kan lide rustik eller gammel stil. Du holdt gamle køkkenredskaber din oldemor, eller du har købt fra antikvariske. Hvis de sædvanligvis forbliver i kælderen eller i hjørnet af lokalet afsløret af jord, hvorfor så ikke udvikle mere og hængende væg?

væg dekoration DIY Den

Wall deco retro køkken ustensils

vælge væg udsmykning ikke mangler: retro tegn på loppemarked borde og rammer kreationer péronnelles Version arty, plakater Film, kilims og tekstiler, grafisk design og trykte wall stickers i alle former og farver ... Og ja, alt er muligt. Kig på eksemplerne nedenfor og få inspireret.

En kontrasterende silhuetter galleri af Martha StewartDeco interiør silhuetter frames
De trærammer har flere funktioner

væg udsmykning rammer vintage badedragtkreative Deco indrammet tøjklemmer

Deco DIY kreative rammer med maskine klemmerDekorative DIY metal på panelet

Metal Deco DIYMal dit eget abstrakte maleri

DIY indretning abstrakt maleriDe vintage stil loppemarkeder

Wall deco retrostil loppemarked Sticker blomst træ på en mørk grå baggrund blomstrende træ mærkat vægdekorationBlyanter arrangeret i farve gradientDeco væg farveblyanterSmukke væv kasserDeco væg væv kasser væg udsmykning vintage jute ramme

Deco beaded gardin inde

Deco kunstneriske vægge til køkken

Dekorative vægpanel trykte stoffer


About the author

admin