Sådan opretter saftige arrangementer

sukkulenter idé deco bord Tre ting, du har brug for at vokse smukke sukkulenter sundt: jord, vand og sollys. den sukkulenter, også kendt som sukkulenter, er ikke svært at entretenit.


Sukkulenter er imponerende for deres multifunktionalitet og de ting, vi kan skabe sammen med dem. Med en smule talent og inspiration, kan du slå dine saftige potter til kunstværker. For eksempel kan du gøre noget virkelig rart for et bryllup hjælp skiver af træ, bark og sukkulenter.

Få inspiration til strålende kreationer med sukkulenter

sukkulenter plante pot arrangement ideer

Bliv inspireret til at skabe mini haver sukkulenter på en klar glasskål. Lav en seng af saftige planter på tømmer og placere den i midten tabellen for dine specielle ferie. Mikse og matche farver, teksturer og materialer for at opnå den ønskede virkning. Du kan også tilføje nogle ekstra tilbehør såsom skaller, sten eller kogler. Hvis du vil have noget lidt mere kompliceret, kan du lave en miniature haven ved at kombinere så mange arter, farver og former, du ønsker.

Stor eller lille, disse planter er smukke og multifunktionelle

Sukkulenter japanske blomster kunst ideer

Sukkulenter er meget alsidig, og du kan bruge dem til mange forskellige projekter og endda gøre dem til vægudsmykning. En anden idé er at lave små kork avlere for små sukkulenter og vedhæfte med magneter i køleskabet. Disse planter er virkelig sød. De er små og lette at sætte i små beholdere, såsom gammelt legetøj, for eksempel. En rigtig god idé, hvis du har børn, der er vokset op og ikke er i brug længere.

Opret tabeller af planter - nemt!

sukkulenter haven ramme hængende

En løsning, hvis du ikke har pot

sukkulenter blomst arrangement skum

Idé væg udsmykning at gøre med saftige

Køleskab magneter i live

Smukke blomster arrangement med sukkulenter

bur'oiseaux comme pot pour les succulents

Blomsterhandlere med lækker flerfarvede

sukkulenter arrangement på sofabordet

grøn væg koncept med lækker

Kunst af planter på væggen

Blomster japanske kokedama og sukkulenter suspenderet

idé'arrangement de plantes grasses sans pot

Zen haver er kønnere med sukkulenter

Have sukkulenter

lodret saftige haven

lodret saftige haven

Væg med sukkulenter

Væg med sukkulenter

Pot som skat

Pot som skat

Pot er en bog

Pot faktum'un livre

Sukkulenter arrangeret i en enkelt potte

Sukkulenter arrangeret i en potte Gamle legetøj bruges som pot sublime arrangement succulents smukke borddækning lille Omdrejningspunktet Omdrejningspunktet med saftige Indikator antal interessante bord Glas krukke til sukkulenter skalformet pot succulent Pot romantisk formular til planter træ gryder sukkulenter Sukkulenter i potter