Japansk indretning og orientalsk touch til en zen interiør – anews24.info

Japansk indretning og orientalsk touch til en zen interiør

Japanske deco-pude sofa farve mønstre,

Tusinder af år gennemsyret af traditioner har påvirket japansk arkitektur og æstetik i indretning. Dette resulterede i en rolig og kulturel indretning.


Den japanske stil udvikler sig rundt om zen, afbalanceret liv. Når man ser på japanske traditioner, te ceremonier og levevis, bliver kulturen straks meget spændende og værd at gengive i vores dagligdag. Af denne grund, vil vi vise dig nogle inspirerende ideer til at udskyde japanske indretning hjem.

Find naturens elementer i interiøret i japansk indretning

Japanske indretning væg kunst maleri sol

Japansk kultur er ved at drukne i kærlighed og respekt for naturen. Den bedste måde at opretholde en stærk forbindelse med den naturlige verden er at invitere naturen ind i indvendige rum. Tilføjelsen af ​​traditionelle japanske planter som bonsai og bambus i dit hjem, vil give ham en lille japansk naturlig touch. Men du kan tilføje enhver form for grønne områder og få en lignende stil. Overvej at tilføje rene planter som orkideer til din indvendige rum. Det er ikke typisk at se mange farver af blomster i en japansk hus, så uanset plante du vælger, holde det simpelt, naturligt og grøn.

vase-inspirerede tradition-Øst

Japanske hjem også invitere naturen hjem gennem store vinduer, der giver udsigt til naturen omkring dem. Også denne måde japanerne er stærkt afhængige af lys hus dele.

Træ er et materiale til stede i japansk design

seng-værelse-screen-træ

En af de bedste måder at harmonisere din indre rum med naturen er at tilføje træ naturlige elementer i dit hjem. Japansk kultur er kendt for brugen af ​​træelementer i deres hjem. Tag for eksempel denne smukke skærm bare smukt dekorere soveværelset.

værelse-værelses-plante-rummelig

Bambus er også et populært træ til japansk indretning, som kan ses ofte. Væsentlige, kan teksturen af ​​træ ses overalt i en japansk hus. Prøv at gøre disse træ naturlige elementer i dit hjem ved at tilføje en bambus gulv. Du vil elske den beroligende og fredfyldte effekt af blødt træ elementer kan føje til dit hjem.

tabel-bas-te-træ

Når det kommer til boligindretning japansk, fokus for lave møbler jorden. Traditionelt japansk gerne nyde deres te til jorden. Af denne grund, de holder puder af farver og mønstre på sofaen, de kan smide på ethvert tidspunkt på jorden.

palle-drink-kirsebær-Sakura

De minimalistiske japanske designprincipper

Som du sikkert har bemærket, den japansk design er ren og minimalistisk. Så når du dekorere din plads, skal du passe på ikke at overdrive det. Vælg en enkel dekoration, støjfrit og helst naturmaterialer. Møblerne skal være moderne, enkel og naturtræ. Belysningen kunne efterligne autentiske stil japansk stil lanterne. Samlet set ser for moderne design kopiere denne ren og enkel stil.

interval-sakura kirsebær-træ

Denne orientalsk stil inspirerer sindsro, knyttet til modernismen. De fire værdier, der definerer den japanske stil er farve, lys, natur og enkelhed. Det er derfor, det er vigtigt, at din japanske indretning kredser om disse fire kriterier. Hvis du opholder dig i denne ånd, kan du være sikker på ikke at gå galt.

Tilstedeværelsen af ​​farve i den japanske indretning

kimono-hængende-væg-udsmykning

Med hensyn til farver, vælger neutrale og rene farver til dine møbler og vægge. Grå, brun og beige er inkluderet. Sats på blød belysning, der vil bringe blødhed til din indvendige rum. Hele vejen rundt, kan du satse på små dekorative detaljer af levende farver.

lamper-papir-paraply-idee

For at oprette et univers fuld af sødme, satsning på en udsmykning af Østen ved at indføre papir lamper, bambus kurve og lanterner. Keramik, også er en del af japansk indretning ikke at gå glip af. Du kan finde skåle, vaser og plader mønstrede med Empire of the Rising Sun. De håndværk-relaterede objekter fortælle en historie. Og tilføjer et moderne touch, vil du opnå den ønskede virkning.

omhyggeligt vælge japanske indretning elementer

Sakura kirsebær-træ-væg

Japanske indretning kredser om sommerfugle, natur, ventilatorer, fugle og selvfølgelig kirsebærtræer. Hver af disse refererer til den japanske kultur. Du kan tilføje dem som dekorativt element på væggene, hylder, gulv eller hængende fra loftet.

Curtain sakura kirsebær-træ

Sakura er en japansk ord for kirsebærtræer fra Japan og især deres blomster. Sakura har en meget stærk tilstedeværelse i den japanske kultur og findes ofte som et dekorativt element. I dag er kirsebærtræet blev symbolet på Japan. Det minder om, at livet er smukt, men kort og skal få mest ud af. Ud over, at det Sakura symboliserer både ankomsten af ​​foråret, skønheden i ungdommen og til tider ankomsten af ​​et nyt medlem i familien.

Sakura-aksel-origami-papir

Hvis du nyde kirsebær som dekorativt element, kan du endda lave dine egne. Dette metal skaft og papir kan perfekt dekorere hver indre af japansk design.

origami-lampte-suspenderet papir

Kender du Origami? Det er en orientalsk kunst, der er udviklet i Japan, og hvis navn er japansk. Det er ofte brugt som dekoration samt for fejringen af ​​årstiderne, og til indendørs og udendørs rum. Denne papirfoldekunst muliggør en sandt kunstværk fra et stykke papir. Origami skaber så simpelt som komplekse tal. Mange designere er også inspireret dem. Tag dette eksempel på origami lampe bringer en moderne interiør med hver berøring.

orirami-papir-blomster-udsmykning

På samme måde kan du oprette andre dekorative elementer, du kan sprede omkring dit hjem eller bruger det til særlige lejligheder.

wallpaper-origami mønstre

Du er velkommen til at dække dine papir vægge malet med japanske motiver, hvis du er modig. Vælg en lille del af væggen for at ikke henvende sig til kitsch.

verdude-akvarium-stil kommode

Hvorfor ikke indføre et akvarium i din stue? Dette inspirerer liv og ro og er ideel til en Zen indeni.

traditionelle table-lyserøde blomster

lounge sofa-stil minimalistisk

plante-grøn-space-interieur


Like this post? Please share to your friends: