For Valentinsdag gjort jer hjerter Deco Filt – anews24.info

For Valentinsdag gjort jer hjerter Deco Filt

Filt hjerter rød deco

For Valentinsdag vi nogensinde tænkt over alle indretning: vi købte guirlander, deco hjerter af alt design, elegante stearinlys, blomster ... men der mangler noget.


Vi har indtryk af, at alle har de samme elementer Deco markedsført, og det er enten svært eller for dyrt at have mere original. Nå, du stadig har tid til at komme til det, indretningen Valentine DIY. Vær ikke bange, er det ikke svært, du bare tage det første skridt. Det er ikke nogen stor DIY, vil du styre. Valentine er en historie af hjertet. Du kan for eksempel gøre dig selv små deco hjerter at spørge rundt. Din kærlighed vil blive endnu mere overbevist om din kærlighed. Faktisk er der forskellige materialer, der kan bruges til - tekstiler, papir, pap, etc. Vi tilbyder dig en simpel teknik fra filt.

En DIY dekoration til Valentinsdag

Deco Filt hjerter syet

Bare følg de trin, der er angivet. Første, arm dig med en saks, chef for et hjerteformet og flydende lim. Skåret ud stykker af filt i tynde strimler, derefter indtaste dem i fremspringet. Nu dyppes knasten i den flydende lim og lad det tørre i flere timer. Ved udgangen kan du lime sammen strimlerne, der ikke passer godt og børst hjertet af alle sider for at fjerne den overskydende lim. Der, det er gjort. Med sådan en enkel teknik kan du lave masser af deco hjerter i alle farver. Der er også andre tricks til at gøre dekorative elementer Valentinsdag, som vist Cherry på kagen. Så nu er din tur!

Foretag hjerter Deco Filt

Sant Valentin hjerter Deco Filt farver
En boss hjerteformet, stykker af filt og lim

deco hjerter følte limetLad tørre og du er færdig! Sant Valentin hjerter Deco Filt
Indsendt afEmily Friedman ValentineLike this post? Please share to your friends: