Udvikle en lille lounge – 35 forskellige ideer om god indretning

udvikle en lille moderne livsstil

At have en lille stue er ikke nødvendigvis en ulempe. Hvis du er også, hvor du vil udvikle en lille lounge, så skal du vide, at med det rigtige design velvalgt område, kan du slå dette rum til et meget rart og behageligt sted.


Du kan arrangere din lille stue i en stue, et hvileområde, i spisestuen eller arbejdsplads med alsidige ideer, der er foreslået i denne artikel.

Udvikle en lille lounge afslapningsområde

udvikle en lille stue afslapning

Indretning en stue lille rum kan synes en reel chalenge, men sandheden er, at små rum er ofte lettere at dekorere den store udendørs og især med et begrænset budget. For at undgå overbelastning af en lille stue, du har for eksempel vælge en gennemsigtig sofabord, som vil skabe et indtryk af en større plads. De idéer, som du vil opdage billederne er bevis på, at med den dekoration, som du vælger til din lille stue, kan du gøre det til et elegant og moderne rum, der udtrykker din personlighed.

Udsmykning lille stue med bibliotek

udvikle en lille stue bibliotek

At udvikle sin bedste lille lounge du kan gøre er at bruge så meget som muligt tricks. En sofa og et sofabord allerede tilstrækkelig til at overfylde dit rum. Så tror der skal udvikles og udnyttes bedst resten af ​​din stue.

stue møbler med gule sofa

udvikle en lille stue gul sofa

I stuen, eller med andre ord stuen, huset er en af ​​de vigtigste brikker. Dette er hjertet i huset, det rum, hvor alle mødes til en drink, slappe af eller chat. Derfor er det vigtigt, at det afspejler din personlighed.

Room Makeover med interessante sofabord

udvikle en lille stue kaffe bordet

Parlor skal være i overensstemmelse med din livsstil. Før du udvikler det, du er nødt til at spørge dig, hvad det primært vil tjene dig. Med udgangspunkt i det grundlag, kan du begynde at vælge dine møbler.

malkestald af Deco i neutrale farver

udvikle en lille moderne Salo

Først starte med den mest kompakte møbler, der er sofaen. Med udgangspunkt i dette, kan du udvikle lettere resten af ​​huset. Det er ofte placeret i midten af ​​rummet, men i et lille rum, du er nødt til at tænke på at sætte op mod en væg. Hvis du har et åbent køkken til stuen, kan du stadig bruge din sofa som et stykke adskiller to steder. Normalt er det opstår afhængigt af det naturlige lys af showet. Du ønsker det skal være mod sofaen eller bag?

Stue med lille flettet sofabord

udvikle en lille stue afslapning

Hvis du har børn, planlægge en lille plads til at spille. Så du er nødt til at kigge efter uden at få bekymringer. Giv også en plads til dit tv. Husk at sikre, du ønsker at have mellem den og din sofa. En anden lille tip - sætte dit spisebord tættest på køkkenet. Så du kan tjene og rydde bordet lettere.

Lounge med bibliotek som adskille del

udvikle en lille stue bibliotek

Når du vælger din stue møbler, har en lille præference i forhold til dem, der er multifunktionelle. For eksempel kan du vælge et sofabord med skuffer og skabe. Derudover kan du vælge en sofa med opbevaringsboks. Hvad med en cabriolet, hvis du har gæster til natten.

Deco idé om små lys stue

udvikle en lille stue gul sofa

At udvikle en lille stue bør gives mere tid til afstanden mellem møblerne. For ikke rodet men hyggeligt luft, skal der være mindst én meter mellem hvert stykke. Spil på små skamler og puder, hvis du ikke har plads til stole.

Stue med sofabord kontrastfarve

stue kaffe bordet Original layouts

Lys er vigtigt at udvikle en lille lounge

At være den mest besøgte rum, lyset i det er vigtigt fra morgen til aften. Hvis du er i fuld opførelse af dit hjem, pege din stue mod syd og foretrækker de store vinduer. Hvis dette ikke er tilfældet, og derefter placere din sofa i nærheden af ​​vinduet for at vinde i lysstyrke. Hvis din stue vender mod nord, arrangere din lille lys farvet stuen for at have en lyseffekt og for at få plads.

Lille stue med moderne indretning

udvikle en lille moderne livsstil

Bortset fra det naturlige lys, vælge en vigtigste gulvlampe, og andre små lamper spredt omkring. Pletterne er også en god løsning, og giver indtryk af at tjene op.

Stylish Room Makeover

deco elegante moderne lounge

Nu, på jorden. Jorden er meget vigtigt i stuen, da vi stort set passerer fra tid. Til dette skal vi tage hensyn til antallet af mennesker, der bor hjemme, hvis du har børn eller et familiemedlem har et deplacement problem. Blandt de mange jordtyper findes primært resistente fliser, som også er faux træ, men gulvet og gulvene lavet af naturlige fibre.

Stue med originale indretning

deco elegant levende lille plads

Når du har valgt dine møbler, er det tid til at personliggøre din stue. Efter alt, føler sig godt hjemme er afgørende. For at gøre dette, skal du vælge dine foretrukne farver, være omhyggelig med lysstyrken i stuen. Sats på puder og gardiner til en kokon atmosfære. Endelig tilføjer et personligt præg. For dette, kan du dekorere dine stue fotorammer, malerier, plakater og nipsgenstande du minde af erindringer.

dekoreret i beige nuancer Salon

interessant deco beige stue

luksuriøse dekoration salon

Elegant indretning lille moderne livsstil

væg kunst salon

interessant kunstnerisk udsmykning stue

Små elegante lounge

dekoration moderne beige stue

hvid og blå indrettede lounge

hvid blå deco loungen

stuemøbler lille plads idé

Små moderne stue deco grå

grå deco lounge appelsin blomstermønstre

levende original moderne design

stue pejs lille plads

loft stue interessant træ

Layouts lille deco lounge

designe moderne lounge Layouts

dekoration lille stue design

dekoration lille moderne livsstil

Små moderne deco loungen

lille stue moderne design

Små moderne stue møbler

grå rød stue

sort hvid moderne stue

levende grøn hvid design