moderne stue dekoration: dekoration tendenser i 2016 – anews24.info

moderne stue dekoration: dekoration tendenser i 2016

dekoration moderne levevis coleurs trend2015 er ikke slut endnu, men det er allerede tid til at begynde at lede efter tendenser i dekoration moderne stue til 2016. Ja, selvfølgelig vi på Designmag, har allerede gjort vores lidt forskning om dette emne.


I dag vil vi gerne dele med jer, hvad vi fandt, fordi det er virkelig interessant. Farver og forskellige prints, økologiske materialer og metalliske finish - det er de vigtigste accenter af den dekoration moderne stue i 2016.

moderne stue dekoration i blå nuancer

Elektrisk blå nutidige dekoration stue

Det første råd vi kan give dig, hvis du ønsker at forny din stue for det næste år er at fylde den med forgyldte tilbehør. Ja, det lader til, at 2016 bliver året af overflod om boligindretning og guld er internationalt synonymt med luksus og rigdom. Og, vil næste år guld være til stede i næsten alle værelser give dem en mere glamourøst look. Hvis du bruger guld tilbehør er noget nyt for dig, skal du starte med et par små detaljer, såsom en vase på sofabordet, en elegant lysekrone eller bare en tabel over de seneste forgyldte at skabe en luksuriøs atmosfære.

ultra moderne stue med lyse rødt sofa

moderne stue dekoration rød sofa

Mønstre og udskrifter er noget meget vægelsindet, når det kommer til indretning tendenser. Hvert år er disse nye designs der er på mode, og andre er begyndt at se meget forældet. I 2016 er det de blomstermønstre, der vil være i fokus i projektører, og du kan fylde hele din stue med forskellige blomster design uden frygt. De måder at optage blomstermønstre i boligindretning er virkelig flere startende med tapet og dekorative puder.

Deco salon tendens for 2016

moderne stue dekoration detaljer guld

2016 giver os også mulighed for at give en ny og dramatisk look på udstillingen. Hvordan? Især gennem de farver! De lyse farver og rige vises igen i den travleste del af interiøret og effekten af ​​denne genopblussen er simpelthen betagende. Den mørkegrå, lilla, rød og endda sort er perfekte farver til udsmykningen af ​​moderne livsstil i 2016 i kombination med ultra moderne møbler og originalt design.

Dramatisk Deco møbler i sort

dekoration mørkegrå moderne stue

Som du allerede ved, rosen kvarts og blå er farverne på sindsro 2016 og udsmykning af stuen vil ikke flygte - det vil blive fyldt med blå og lyserøde nuancer. Dette kan være meget lille detaljer eller vægmalerier og møbler, men den blå og pink er obligatoriske for moderne livsstil i 2016. kombinere forskellige nuancer af disse farver til at skabe smukke kontraster og gør indretningen af ​​din stue mere feminin og attraktiv.

Moderne Deco stue med pejs

moderne stue idé dekoration

Endelig teksturer! De luksuriøse møbler og tilbehør meget behagelige at røre ved, vil være de oplysninger, som du har brug for at være meget opmærksom i 2016. De tæpper, vil puder og tæpper pels, fløjl og satin skabe en ny stil i stuen . Det vil give det et kig sammen mere elegant og varm. Invester i detaljer kombinere moderne materialer og forskellige teksturer for at skabe et moderne design retfærdig. De koskind, pels belægning og fløjl sofa er den perfekte kombination i 2016.

Moderne interessant design Salon

dekoration moderne moderne levevis

Ultra moderne design møbler

ultra moderne moderne stue dekoration

interessant og moderne design møbler

deco elegante moderne stue

Deco idé om malkestalden

deco lille moderne livsstil

design moderne design blå værelse

Serenity blå dekoration moderne levevis

moderne stue dekoration grå sofa

moderne stue dekoration design elegante

gul moderne indretning stue

dekoration elegante moderne lounge

appelsin grå moderne indretning stue

moderne stue dekoration oprindelige ide

nutidige blomsterdekoration stue

sort moderne indretning stue

oprindelige moderne indretning stue

Grøn moderne indretning stue

mintgrøn dekoration moderne stue

contemprain gul brun dekoration stue

grønne værelse idé dekoration

deco elegant stue

moderne deco stue

Deco stue blomstermotiver

deco blå moderne stue

deco moderne moderne levevis

Deco moderne levevis trend

deco moderne livsstil tendens

deco loungen eklektisk stil

ultra moderne deco stue

deco loungen blomstret idé

Hvid gyldne stue indretning

smarte deco stue

værelse deco interessant ophold

deco interessant moderne stue

stue design trend

hvid moderne stue

moderne blå stue

Moderne stue idé

brunt tæppe design stue

stue dekoration lyserød grønt design

blå stue moderne design

stue moderne trendy design

idee dekoration nutidige lounge indre indretning dekoration moderne lounge møbler design idé farve dekoration moderne stue maleri idé dekoration design møbler moderne stue tilbehør

moderne stue dekoration fløjl sofa


Like this post? Please share to your friends: