Den havemøbler palle i over 110 originale ideer – anews24.info

Den havemøbler palle i over 110 originale ideer

Havemøbler palle DIY idé

Spekulerer hvordan man laver en havemøbler palle ? Vi tilbyder svaret i over 110 originale ideer til borde, sofaer og lænestole! I de senere år har området møbler blevet meget populære.


De allerede pryder forskellige dele af vores hjem og vi elsker dem for deres næste årgang, smarte og tilpasses. Men når det kommer til at gøre en havemøbler palle, ser det ud til, at der stadig mangler ideer.

Contents

Havemøbler palle: hvordan?

palle havemøbler sofaer borde terrasser

Hvilke projekter vil fungere bedst? Skal vi male vores palle møbler eller efterlade dem i farver "træ"? Hvordan til at dekorere vores sofaer og borde, når de er klar? Svaret er i billederne nedenfor, der tilbyder originale ideer og lade dig afgøre hvor design og farve vil fungere bedst for din havemøbler palle.

Havemøbler palle: sofabord i hvid med Matt Troy Plain Paller

havemøbler palle hvid træ borde

De gamle træpaller bliver smarte lounges i vores haver og på vores terrasser. Tendensen er ikke ny, og det bliver mere og mere til stede, da det er også i vores ønske om at respektere naturen og genbruge. Derfor er flere og flere mennesker vedtage pallen møbler til at skabe små hyggekroge udenfor.

smarte træpaller Havemøbler og moderne

hvid udendørs træ møbler

Det afviser også den visdom, at havemøbler er en løsning kun for dem med et begrænset budget. Den havemøbler palle især fremhæve din personlighed og kreativitet.

Hvilken farve til havemøbler palle træ?

tabel havemøbler rækkevidde

Derfor er der i dag er tusind og én ideer til at skabe havemøbler palle. En god løsning er asymmetrisk tabel hvid farvepalet som forstærkes af en attraktiv grøn plante (ovenfor skabelse Matt Troy).

Sofaer palle med hynder

sofa dæk dekoration paller

Dem, der elsker tanken, opdager forslag til at realisere en palle havemøbler i hvid eller sort i vores galleri. Hvis du foretrækker udendørs møbler med flere farver, kan du altid vælge at lave en tabel eller sofa palle i hvid eller sort.

Sofa palet for havemøbler palle

terrasse træ sofaer

Derefter kan du tilføje dekorative tilbehør som ønsket. Denne løsning er meget vellykket, som du kan se fra billederne nedenfor. En anden mulighed er at male dine havemøbler palle i forskellige farver for at give det et boho chic look.

Sådan oprettes venlige hjørner med sofaer palle

terrasse og have udsmykning træmøbler

Den er ideel til haver og vi elsker sin venlige optræden på vores terrasser! Hvis du ønsker at give et vintage look til din have eller terrasse, kan du gøre meget godt med en sofa palle. Lad det i de naturlige farvepaletter og dekorere et par puder i neutrale nuancer.

Ideer til at lave en stol eller sofa i vintage look palet

messer haven stole træ sofaFor dem, der nyder en god tid i solen, her er et andet forslag: du kan forme den type sofaer haven seng, paller, kan du dekorere med flere puder eller endda en madras.

Ideer til at gøre sofaborde spænder

palle havemøbler havemøbler indretning

I lyse eller neutrale farver, vil møblerne giver dig mulighed for at oprette en brugervenlig område uden at tilbringe eftermiddagen eller aftenen med venner.

Ideer til havemøbler palle: skabe en venlig plads til at tilbringe tid sammen med venner

Deco saloner til haven terrasser

Og her er et tip til små rum haver og terrasser: Installere hjul på dit bord eller sofa palle. Du kunne flytte dine møbler palet, når du ønsker det!

Hvad fremstilling af møbler til havemøbler palle træ

havemøbler palle hvordan

Efter disse forklaringer om mulighederne for at skabe en havemøbler palle træ, nu se, hvad møbler til at sørge for en vellykket udvikling af en sådan zone. I det følgende afsnit diskuterer vi Populære Møbler DIY projekter til terrassen og haven.

Vores ideer om at gøre træ sofa til friluftsliv

terrassemøbler hvordan ideer

Lad os starte med sofaen. afgørende møbler til havemøbler palle, sofaen er ofte centrum for en afslappende udendørs område.

Store garden træ sofa palle

retro møbler møbler uden ideer

Med hensyn til realisering af denne type møbler, har du rigtig mange muligheder. Faktisk pallerne tillader fremstilling af en bred vifte af høje sofaer, form og varieret design.

Ideer til havemøbler møbelserie: kantede sofa

Møbler have terrasse sofa ideer

Højden af ​​din sofa vil hovedsagelig afhænge af antallet af paller, du ønsker at akkumulere at gøre møblerne sæde. Generelt er palle sofaer lavet af en, to eller tre to paller stablet oven på hinanden.

Detalje af træ sofaer med puder

havemøbler palle sofaerI det første tilfælde er den nedre del af pallen anvendes som møbler fødder. I de resterende tilfælde kan rotere pallen tjener som et skab basis hovedet. Denne lille trick kan bidrage til styrken af ​​din sofa.

Store paller havemøbler træ malet sort

palle træ havemøbler design idé palle sort maling

Vi råder dig til at anvende denne metode, hvis du ønsker at skabe en lang sofa fra tre eller fire paller side om side med hinanden.

Tilpas din sofa DIY deco terrasse

haven sofa-dør plante møbler palle

Denne enkle og let tilgang gennemgår flere ændringer. De, der er mere begavet til DIY kunne derfor beslutte at justere udformningen af ​​deres sofa DIY deco terrasse. De har så mulighed for at fortryde pallerne indsamlet til brug som grundmateriale, så er der tilføjer strejf af deres valg.

Havemøbler palet: dekorative ideer i sort og beige

palle møbler havemøbler

For eksempel kan de tilføje ekstra støtte bag ryggen af ​​sofaen, der også fungerer som møbler fødder. Ellers er der også mulighed for at anvende planker rækker vandret for at skabe et solidt fundament for sædet af sofaen. Begge ideer er illustreret i ovenstående billeder.

Deco idé paller havemøbler

udendørs møbler træ dæk loungesMed hensyn til havestuen af ​​møbler tilbage til dig selv, muligheder er også meget rig. Muligheden enkleste og mest bekvemme ville være at spørge en palle lodret bag sædet af sofaen.

have for farve palle

Møbler udendørs terrasse dekorationMen du kan også gøre som ovenfor: udpakke paller og give mappen et brugerdefineret udseende. For ikke at nævne det faktum, at du vel kan tjene som en væg eller stakit som en fil!

Gør sin have loungesofa palle for at gøre dig selv mere komfortabel

udendørs lounge møbler gør paller

Se dig havemøbler møbler palle træ mere komfortabel tilpasning af sofaen til formen på din udendørs rum. For at rumme flere mennesker, overveje en hjørnesofa.

Træ sofa på hjul

sofa vifte-of-træ-loungen have-udenfor

Eller gøre det lettere at flytte møbler ved at installere ruller over deres fødder. Du vil således kunne flytte din sofa ud fra, hvordan du vil organisere din terrasse. Dette trick giver dig også mulighed for at rense dine dæk lettere.

Eksempel Deco bænk eller træ sofa med puder

Deco møbler terrasse palle

Paller er brutto og temmelig ru materiale. Pynt den med puder!

Havemøbler palle: vintage look

terrasse vintage decor ideer

Læg dem på sædet af sofaen for en mere elegant og mere behagelig atmosfære. Afhængig af den valgte model sofa, kan du også bruge dem som komfortable mapper.

Havemøbler palle: elegant udseende ved bassinkanten

sofa møbler palet af hvid haven

Video tutorial til at lave en sofa havemøbler træpalle

Ønsker du at opnå en sådan en sofa til din havemøbler palle? Giv dig selv et par minutter til at se tutorial op! Det vil vise dig, hvordan du gør trin for trin for en vellykket realisering af et sådant DIY møbler.

Gør stole og yderligere siddepladser til havemøbler palle træ

Havemøbler træ stole

Ud over dette enkle og praktiske møbler, er der også en masse siddepladser muligheder og ekstra pladser til at pille.

Møbler og indretning palet med puder

table palle træ havestole

Nogle er enkle at lave. Det ville være nok til at kombinere to paller, der tjener som et sæde og den anden kabinet mappe. Andre kræver flere fremskridt i DIY færdigheder. Dem, der gerne vil opnå kunstfærdige stole og bliver nødt til at dekonstruere pallerne til at anvende individuelle brædder derefter.

Havemøbler palle: idé at oprette et lille bord og stole terrasse

stole udendørs udsmykning palle

Resultatet af alle disse bestræbelser? Solid stole med komfortable siddepladser og endda armlæn! Imponerende, er det ikke?

Deco idé havemøbler træpalle

Deco terrasse have sofaer palle

Så en idé om DIY møbler til palle havemøbler til nødvendigvis prøve, hvis du har træ i store mængder. Find en model og komme i gang igen!

Træstole og padle

Deco stole træterrasser

Gør træ haven bænke for sin DIY udvendig udsmykning

model-møbler palle stue haven-en-do

De sofaer og lænestole er en attraktiv mulighed for hjørnerne af udendørs afslapning. Men der er også en anden løsning palle haven. Disse er træbænke.

Træ bord og bænke terrasse

bench-range-of-træ-udendørs terrasse dekoration

De træbænke er typisk et sæde lang med fødderne. De er lettere at gøre end de stole og stole, især fordi du har evnen til at træffe sådanne paller, og de indarbejde dem i dit projekt uden neglene ud.

DIY rektangulære bænke og træbord

lokaler til træ haven ideer

Ligesom resten af ​​Deco DIY sæder, kan palle bænke variere i højden. Det afhænger af det design, du overveje og salon look, du ønsker.

Idé til pad en DIY træmøbler

stol-træ-palle opbevaring terrasse dekoration

Du er velkommen til at skræddersy bænke paletten med maling farve, puder og endda lagerplads til din udendørs rum!

DIY bord pic nic Deck

tabel-picnic-træ DIY idé-stue haven

På grund af deres form, bænkene er en foretrukne løsning i tilfælde af opførelsen af ​​en palle havemøbler, der er en del af et hjørne uden spisning.

Picnic bord med bænke paller

tabel-picnic-palle-træ-a-fremstilling

Apropos spisehjørne paller, opmærksom på, at dette materiale også bruges til at lave picnic bord og bænke, der ledsager den. Kompakt, dette sæt er ideel for udviklingen af ​​en lille udendørs terrasse.

Billige møbler til træterrasse

bor uden palle-bord-bænk-picnic

Dette skyldes, at bankerne ofte er fastgjort til støtte af bordet, således at frigøre plads rundt om hjørnet måltid.

Opret afføring konvertere et hjørne måltid eller lounge haven udendørs rækkevidde

møbler stue haven-træ-palle-idee

Træpaller har en temmelig omfangsrigt udseende. Af denne grund, mange mennesker tror, ​​at møbler, der er lavet, vil være tung og optager en masse plads på deres terrasse. Men denne idé er ikke altid helt korrekt.

DIY træ polstret barstol

Skammel bar uden palle-af-træ-moderne

Faktisk kan dette materiale genbrug håndværk bruges til produktion af små stykker af møbler, såsom afføring.

DIY bar paller og maling idé

bar i palle de-model-træ afføring

Beslut på størrelsen af ​​dine udendørs afføring at gøre dig selv baseret på den plads, du har. Forestil dem at være i stand til at sætte dem under andre møbler, hvis det er nødvendigt.

Sæde og bord

træpalle idé diy landskabspleje puder

Eller give dem en alsidig rolle. I ovenstående billede, et eksempel på et møbel designet som et dekorativt objekt, afføring, men også små træbord!

Den til terrasse DIY-version

sofa lounge haven-træ-palle-DIY

Under alle omstændigheder, så tænk på måder at gøre din udendørs møbler til udendørs møbler endnu mere behagelig rækkevidde. Og få dig dunede puder i tilstrækkelig mængde!

Den træbord, en væsentlig møbler til havemøbler dekorative økologiske sortiment

lænestole sofaer træ haven

Tabellen træpalle er en væsentlig møbel til ethvert levende udenfor haven. Til huse ofte i midten af ​​rummet, det er tilgængeligt i alternativ spisebordet eller sofabordet for at slutte sig til bedre design af din paller møbler.

Havemøbler i hyggelig træpalle

gøre træ møbler terrassehaver

I princippet er denne enhed er forholdsvis enkelt at lave og ikke kræver en stor indsats. Den grundlæggende model kan bestå ganske enkelt et eller to paller placeret i midten af ​​udenfor siddepladser.

Idé af DIY møbler til havemøbler palle

møbler palle borde til haven

møbler modeller DIY paller havemøblerdekoration terrasse havemøblerFor at kopiere denne model, ville du ikke engang har fødder. Pallen støtte er fint opfylde denne funktion!

Raffinering udformningen af ​​sine sofabord træpaller

tabel-lav-til-gør-det-selv palle-storage-deco-udenfor

Selvom der intet kræver, at du indstille alle paller, der tjener som sofabord, du har lært at gøre det, hvis du har lyst til en mere solid og funktionelle møbler.

Ideer til havemøbler palle med sofabord

Møbler idé palle borde havemøbler

Dette vil tillade dig at forfine formen på dine møbler og tildele ham nogle ekstra funktioner.

Bord med hjul

tabel hjul træpalle plante stol DIY idé

Fundering to paller viser dermed en optimal løsning for dem, der drømmer om et sofabord med et lille lager.

Udendørs træmøbler

udendørs træ stole dekorationFordi, som du gættet kan rummet mellem pladen og bordunderstøtningen bruges til opbevaring af forskellige små objekter.

udendørs træ møbler

gøre sofa range lave træborde

Idé af udendørs træmøbler og DIY indretning

borde havemøbler rækkevidde

Desuden sofabordet til at gøre dig selv er at fuldføre som hjul eller en glasplade. Den første mulighed letter bevægelse, mens den anden gør det til en endnu mere smarte møbler.

DIY sofabord og glas top

have palle træ møbler bord-low-shelf glas

Selvfølgelig, du er fri til at blive inspireret af disse ideer og give dem din egen fortolkning. Og du kan endda anvende alle de muligheder, vi har opregnet: maleri, tilføjer hjul og en glasplade!

Tabel med træ skabe

havemøbler palle-træ-low-hvid-bord

Kort sagt, før du begynder på et bord DIY-projekt til havemøbler, undersøge vel billederne i vores galleri. De viser flere muligheder for at producere et sådant objekt og hjælpe dig med at afgøre, hvilke funktioner sørge for din udendørs rum!

udendørs havemøbler DIY træ

tabel-low-range-of-træ-hjulede terrasse

Sofabordet i træpaller bliver et eksternt element af dekoration

tabel stue haven-træ-et-gør-det-selv

Sofabordet er et simpelt stykke inventar til at indse, at hun har inspireret mange fortolkninger for blot yderligere dekorationer til en levende moderne have.

Smukke ideer til palle havemøbler med bord og lille have seng

seng palle borde til haven

Således kan denne slags møbler bliver en støtte til grønne planter eller et lille lager til puder og plaider.

Detaljer sofaborde spænder i sort og hvid

udendørs møbler palle ideer

De arrangementer af denne art er at være skræddersyet til den valgte for hele udendørs areal stil. For en rustik indretning, vælge en almindelig træmøbler. Omvendt for en tematisk vintage look, vælge en farve deco.

Endnu mere kreativ palle table muligheder

skabslignende ydre-palle sofa-d-vinkel

Den største fordel ved tanken om ens egen havemøbler er, at du kan forestille møbler, der opfylder vores behov. Tabellerne i dette afsnit er det perfekte eksempel på denne fordel.

Oprindelig idé til udendørs sofabord med palle

møbler haveborde paller

Billedet ovenfor giver os en idé, der vil appellere yourselfers der bifaldt et nyt medlem i deres familie. For at bruge mere tid udendørs med sine børn, kan de nu hænge en hængekøje under deres bord!

Tabel Idea paletten med åben ild

havemøbler palle table fyrfadet-hjem

Fancy en udendørs pejs på din terrasse? Lav en DIY bord med fyrfad og træ opbevaring inspirerende skabelonen på billedet ovenfor!

Træ sidebord model til sig selv

møbler palle-træ lounge haven-table-of-ekstra

Du behøver ikke nødvendigvis en have lavet udelukkende af paller. Alligevel et lille sidebord skader aldrig!

Tabel Originalt design træ palethavebord træpalle DIY idé

Video tutorial til at lave en DIY kaffe tabel paller

Ideen til et sådant skab appelleret til dig? I dette tilfælde skal du kun at se op tutorial på video for at se alle detaljerne i sådan en DIY projekt!

træ spisebord og tanken om DIY Deco terrasse

have palle træ møbler dinette-bord rustik

Vi talte meget om sofabordet, men vær opmærksom på, at pallerne er også en meget praktisk løsning for at opnå et spisebord til hjørnespark cookouts. Igen, har du et valg af design. En mulighed er at bruge benene på en gammel bord og tilføje en DIY sæt. En anden idé ville være at starte fra bunden og nå alle dine møbler selv.

Opret en hule med møbler at gøre dig selv

møbler-levende-i-haven-paller-en-fremstilling-det-selv

Opret en lempelse hjørne i haven med møbler rækkevidde? Det er meget muligt.

DIY liggestol Deck

stol-lange palle-træ-til-gør-det-selv

Fordi, ja, du kan foretage nogen form for møbler fra dette materiale, selv et par liggestole til solbadning!

Swing paller at gøre dig selv

havemøbler palle swing-en-gør-det-selv-idee

Og for de eftermiddage og rolige aftener søndag, nyde en gynge af boheme chic!

Bed suspenderet til sig selv på ydersiden

havemøbler palle make-en-swing-seng suspenderet

Hæng den med snor omkring din stue eller under kronen af ​​et træ. Børnene vil elske det! Og voksne vil elske tanken om dette hjørne, hvor han kan læse eller sidde med en ven at snakke i timevis.

Vidste du, at du kan bruge paller til fremstilling af gulve eller brise udsigt til terrassen?

make-en-stol-lange palle-deco terrasse-pyntede

Din gårdhave har brug for en makeover og du spekulerer på, hvad slags belægning supplere bedre dine møbler i træpaller? Find svaret nedenfor!

Bæredygtig træ planker og billigt for en naturlig pyntede

terrasse palle-af-træ-pyntede-idee

Du kan ikke vide dette, men billige og genbrug materiale 'kan også bruges til fremstilling af en gulvbelægning til en udendørs terrasse. Brædderne holdbart og modstandsdygtigt træ pyntede bliver ideel til udendørs rum!

Pyntede træ dæk belægning gøre dig selv

belægning terrasse-pyntede træpaller

På det slidte look, med grålige eller renoveret og forsynet med et beskyttende lag, disse bestyrelser tilbyde en billig måde at dække din terrasse, mens du nyder en autentisk udseende til sin jord.

gulvbelægning idé til paller stykker rækkehuse

belægning-sal terrasse-træ-et-gør-det-selv

Men det er ikke alt. Hvorfor nøjes med en simpel pyntede når du kan lave en gulvbelægning virkelig bemærkelsesværdig paller? For eksempel kan man bruge små stykker træ til at reproducere parket effekt udenfor. Eller spille med småsten, mellem brædderne til at bede om en endnu bedre belægning!

Kjole pool uden trægulv farbiquer

havemøbler palle Layout-pool-udendørs træ

Og så har vi et projekt for de mere eventyrlystne tinkerers: en hud til over jorden pool med ... Boards Genbrug', selvfølgelig! Modellen på billedet ovenfor siger det hele. For at realisere et sådant projekt, ville du brug for masser af paletter. Det nøjagtige antal vil afhænge af størrelsen af ​​den pulje, få skridt fra terrassen, som omgav og eventuelle yderligere elementer (trin, dekorationer, konsoller ...). For information, ved, at et medium størrelse swimmingpool og offentlig kan være klædt op med ikke mindre end 40 paller.

Beskyt dine havemøbler palle fra nysgerrige øjne

havemøbler palle træ hegn-exterieur-jardiniere

Planker af træ robuste og nemme at finde også fungere som hegn træ haven. Nice indstilling til et dæk, der er tæt på en gade eller mod haven af ​​en nabo!

Lav en træterrasse til udsigt brise

havemøbler træpalle brise-view-model-RECUP

For bedre at definere en udendørs rum eller til at sætte ud af syne, vi startede produktion af en naturlig brise view træplanker. Dens design er at vælge i henhold til dine ønsker. Sats på en diskret udgave (såsom brise model syn på billedet nederst) eller lad mellemrum mellem plankerne at få et glimt området bag (som på billedet ovenfor).

træ haven hegnet model til sig selv

hegn-have-træ-ikke-kære-deco-paller

Desuden er denne form for visning og leg Lukning kombinerer smukt med trægulve. Dette viser endnu en gang mulighed for træplanker genanvendelse håndværk til at deltage i alle dele af DIY indretning!

Indret ydersiden af ​​en træ sidespor eller naturlig pergola

hegn haven-palle-træ-deco-DIY

Hegn og udsigt briser af denne art er også bærer en rent dekorativ funktion. Hvis du kan lide udseendet af træ, hvorfor ikke pynte en mur omkring din paller havemøbler? For en mere zen atmosfære og autentiske, overveje andre naturlige elementer, der kan ledsage tømmeret. Stone, planter og vandfald er meget gode muligheder!

Hvordan man laver en træ pergola terrasse

vifte-of-træ-dekoration-gårdhave-pergola-er-how-det-selv

For en have eller skyggefuld terrasse hele året, gør en palle pergola! Foruden træstykker Genbrug', også planlægge faste bærere i form af bærende bjælker. I løbet af de varmeste dage, overveje at hænge et telt gardiner og lys lys-farvet stof. Du vil nyde godt af en endnu mere effektiv beskyttelse!

Hvad palet? Ideer til tilbehør og møbler til at ledsage dit træ havemøbler

Loungen have-palle-træ sofa rundbordsmøde

Efter at have gennemgået flere muligheder for at skabe en tømmer til DIY deco have og terrasse, nu se, hvad ekstra møbler og tilbehør til at forskønne nå sit ydre og for at gøre det endnu mere indbydende.

Dekoration have eller terrasse: sofa med puder og palle sofabord

lænestol haven sofaer paller

Lille eller stor, udendørs terrasse stadig brug for nogle grønne nøgler. I stedet for at købe plantageejere og forskellige medier til dine udendørs planter, arrangere dine grønne hjørne med paller.

Udsmykning af havemøbler til at gøre sig med en plantageejer palle

møbler palle-havearbejde-lodret-ekstern-deco

Planters DIY release præsenteres i vandret eller lodret variant. Førstnævnte er velegnet til haver og større terrasse. Nogle endda ligner "senge" egnet til opførelse af en hævet køkkenhave.

lodret plantageejer og tømmer paller møbler til terrassen

Jardiniere palle-træ-dekoration-balkon terrasse

De lodrette træ plantageejere, i mellemtiden, er en fantastisk løsning til små rum. Vi kan lægge jorden eller hænge på en væg, afhængigt af det område, som vi gerne vil afsætte til dem.

grøn væg koncept med trædør plante

idee deco terrasse-er-how-det-selv-paller

Disse små dekorative tilbehør let at gøre det lettere at skabe et grønt område uden for alle størrelser. Nogle bruger dem til at hænge derinde mini plantageejere og urtepotter.

Planter ophængt lodret haven paller

Jardiniere-i palle-dekoration-loungen have-udenfor

Andre foretrækker at skabe små senge til deres anlæg inde i samme palet. Denne mulighed usynlige containere giver et mere naturligt look til det ydre rum.

DIY indretning palet med sukkulenter

dekoration-have-træ-objekt-image-RECUP

Du er efter en stor DIY projekt, og du opdager, at stadig har træstykker ikke bruges? Så kan du råd til en lille grøn mur til at gøre et par stykker af træ og sukkulenter, saftige eller epifytter.

Gør dig selv en grøntsag træbord

make-en-have-lodret-eksterne-paller

Let at installere, vil disse tre slags planter hjælpe dig forskønne din ydre uden større besvær. Og resultatet er virkelig bemærkelsesværdig!

Realiseringen af ​​en vandret plantageejer paller

Jardiniere palle-træ dekoration stue haven

De vandrette plantageejere til fods er et andet projekt idé om hurtig og nem DIY at opnå. Fyld et par kasser af den slags med blomster og placere dem rundt i din stue eller hjørne Udendørs spisning!

Nogle projekter af håndværk og kreationer træ indretning

deco-væg-træ terrasse-DIY-table-paller

Realiseringen af ​​et havemøbler palle er god, men gøre deres egne dekorative elementer er endnu bedre! Wall diagrammer, spejle, lysestager, små emner, der skal installeres på sofabordet ... Her er nogle eksempler på tilbehør, som alle kan gøre dig selv til en økologisk og kreativ indretning.

DIY træ væg dekorationer til udendørs

tabel-deco-væg terrasse-paller-træ-tema-marine

Lav et skema på væg dekoration paller er meget lettere end det ser ud. For et sådant projekt, planlægge tre eller fire træplader skal indstilles sammen. Klæbemidlet er en mulighed for dette trin. Men vi foretrækker stærkere alternativer, som to små stykker af træ til at komme bag brædderne og bruge som støtter, som vi vil sømning bestyrelser. Når støtten gjort det op til dig at dekorere dit bord som du ønsker. Bruge maling til at ændre farven af ​​pladerne, tilføj en interessant indgang eller pasta i reb elementer, f.eks.

spejl ramme at gøre dig selv i stykker af paller

at-how-to-palle af træ-frame spejl-deco haven

Forestil en original vægdekoration med spejle til det fri! Den blanke overflade af spejlene vil forbedre lysstyrken på din terrasse. For en sådan genstand for vægdekoration i dit hjem, vil det være tilstrækkeligt at finde et gammelt spejl og ændre sin indstilling. Erstat det med et par stykker træ, som metalliske elementer limet til en støtte, de deler med selve spejlet.

DIY Udendørs Decor træ med tavle maling

møbler palle-træ-bord-sort-skifer-deco-udenfor

Hvis du ønsker at tilføje en ny tilbehør til din udendørs rum, men du mangler tid til at skabe et maleri eller et spejl ramme, komme i gang i en meget enklere løsning. Den består i at tage paletten uændret og anvende et lag maling på hans skifer bestyrelser. Når malingen tørrer, er du velkommen til at skrive forskellige beskeder på improviseret tavle!

Små økologiske tilbehør til DIY deco have eller terrasse

DIY-shelf-væg palle-af-træ-lys

Hvem elsker ikke stearinlys? Token alsidig belysning kilde og en behagelig atmosfære, stearinlys er en obligatorisk del af sommeren deco. Derfor foreslår vi at bygge en lille væg hylde til at gemme dine stearinlys. Installer det i nærheden af ​​din afslappende område for at se om aftenen.

Bird hus gør træ
havemøbler palle hus-en-fugl-en-gør-det-selv

Lav et hus eller fugl feeder er en smuk måde at invitere naturen i dens ydre. Dette er en forholdsvis simpel projekt at lave paller eller anden form for træplanker. For flere modeller af denne type byggeri, se venligst vores særlige rapport om dette emne!

palle hylde idé til hjørne Udendørs spisning

DIY-deco terrasse-idee-shelf palle-til-træ

Vores genbrug håndværk og naturligt materiale vil også tjene til at opnå en DIY træbakke. I former svarende til indretningen af ​​malerier set ovenfor, er det låner også fremstillingstrinnene. Starte horisontalt ved samling tre eller fire brædder skal fastgøres sammen under anvendelse af træstykker tilføjet lodret. Når du er færdig med udviklingen af ​​medier, fortsætte til trin sjovt: Faceplate dekoration!

Opret praksis paller for sin udendørs møbler

møbler terrasse-altan-en-palle produktion

For en terrasse, balkon eller velorganiseret have, overveje at gøre kabinetter praksis. Hvis du har en lille uden, ville den bedste løsning være at inkorporere denne slags møbler ved at læne op ad en væg. Være smart og bruge væggen i spørgsmålet bagsiden af ​​din fryser. Det er en måde at spare plads, for at afslutte dit projekt hurtigere og spare materialer!

Opbevaring udenfor billige: box paller

DIY-deco-udendørs terrasse-storage-box palle

Alternativt til store altaner og terrasser, kan man nemt forestille sig en boot. Brug så alsidig lagerområde (for kast og puder, legetøj, haveredskaber, objekter ...), vil denne lille møbel monteres nemt i et hjørne af dit udendørs levende område.

cykel opbevaring for træ haven at gøre dig selv

Opbevaring-velo-uden-palle-træ-idee

Også tænke på andre geniale opfindelser, der vil tillade dig at give din terrasse en pænere udseende. For eksempel, en udendørs cykel oplagring er en god måde at holde sin cykel væk fra regnen og har en mere velordnet gårdhave.

Hvordan man laver en udendørs træ bruser

bruser-udendørs-palle træ idé-kontor automation terrasse

Udover disse møbler, der opfylder behovene ganske praktisk, er der også geniale opfindelser, der tjener til at gøre os lykkelige. Dette er tilfældet med udendørs brusere, der afkøles os om sommeren og bidrager til vores velbefindende. I dag kan alle med en have gavn af en sådan bruser. Vi får brug for tre eller fire paller (til gulvet og væggen), adgang til rørfittings og klassiske elementer.

Lav møbler til en sommer køkken på terrassen

køkken-og-været-en-gør-det-selv-møbler-træ

Hvis du har lidt mere plads på ydersiden, hvorfor ikke arrangere en sommer køkken der? Dette er en rigtig god idé for dem, der nyder underholdende venner og for elskere af gastronomi.

Møbler til udendørs køkken og terrasse opbevaring idé

at-how-to-palle-af-træ-storage terrasse-idee

Selvfølgelig kan du købe møbler til dette hjørne af din terrasse. Men hvis du stadig paller, hvorfor så ikke gøre møbler til dette område af din udenfor?

Palle Garden Bar

bar udendørs træ-make-a-eksempel

Indse en bar med flere paller orienteret lodret og en træplade. Eller, hvis du har brug for en større struktur, opbygge et område med en grill og en træ skrivebord klædt!

uden bar idé paller af træ

køkken-bar-terrasse-making paller

For små udekøkkener, overveje en buffet indstilling med åben og lukket opbevaring.

Buffet vintage møbler gøre dig selv

Buffet-vintage-dekoration-køkken-of-sommer-træ-RECUP

Og velkommen til at tilføje ekstra dekorationer og medier bakkes op af en mur af din terrasse. Pynt dem med urtepotter og lanterner til åbne gange mere underholdende!

Lille træ opbevaringsboks terrasse og haven

Loungen have-uden-deco-palle opbevaring

Hvis du har brug for mere plads, planlægge væg hylder. Store er dine krydderier og krydderurter og andet køkken tilbehør, som du finder nødvendige.

Væg opbevaring til sig selv paller

BBQ-køkken-udendørs-dekoration-er-how-det-selv

For at fejre ankomsten af ​​sommeren, forestille sig en original køleskab til dine forfriskende drinks. For dette, få dig en cool taske og klæde træet!

køleskab uden beklædning træ

deco-uden-for-palle-træ-møbler-bar køleskab

Endelig fuldføre den udvendige dekoration med en legeplads udendørs barn. Gennemse billeder af den nederste sektion og find de ideer af forskellige møbler og spille strukturer til dig selv!

Vores ideer til at gøre møbler til udendørs legeplads paller

make-et-punkts-to-play-uden terrasse-paller

Moderne legepladser er designet til at opfylde den form og størrelse af det udendørs rum de ledsager. Hvis du har en lille terrasse, kan du definere en del at dedikere et legehjørne for børn. For at gøre dette mere sjov og kreativ område, ledsage møbler og hjemmelavede dekorationer. Træpaller anvendes til realiseringen af ​​den klassiske skygge gulvbelægning. Som for dem, der ønsker lidt mere farve, de stadig har evnen til at dække malingen. Hertil kommer, at træplader også vil være nyttigt at fremstille en mini sofa til din lille en.

udendørs legeplads med palle møbler

område-af-spil-til-barn-deco-møbler-er-how-det-selv

Installer en kreativ zone i dit barns legeplads! For dette, stadig gå, når DIY indretning. Spil et bord og stole eller træ siloer. Din datter eller søn vil bruge denne del af det ydre rum for sine egne håndværk, at male eller læse.

legeplads Deco barn at gøre dig selv

makeover-møbler-maleri palle idé

Du er velkommen til at dekorere denne sjove hjørne med lidt maling. Tænk på de farver, der behager din lille og forsøge at indføre dem i baggrunden. Og her er endnu en sjov idé: blive inspireret af den foretrukne aktivitet på din lille til at dekorere bord og stole. Det kan være en sport, en animeret serie, en bog, et videospil ...

Naturlig spille strukturer og beskyttet for hjørnet af spil ved siden af ​​din havemøbler palle

hus-palle-træ-barn-er-how-det-selv

Hvem sagde uden legeplads i haven, også sagde et træ maisonette, den gynger, rutsjebane ... Hvis du ligesom os, du vil helt sikkert give dit barn sætter øjeblikke i en naturlig og sikker atmosfære. Til dette intet bedre end at gøre sine egne strukturer træ spil. På billedet herunder et eksempel på en sandkasse, der opfylder disse krav. Hævet, er den beskyttet dyr, når børn ikke leger. Og derudover har han to bænke, som tillader små til at sidde komfortabelt rundt!

sandkasse beskyttet til paller

Layout-område-of-spil-børn terrasse-møbler-a-fremstilling
Og glem ikke, at legepladser også brug for ekstra konstruktioner spil. De varierer sæsonmæssigt og i henhold til de ideer de unge. I stedet for at bruge penge til den slags poster, der ikke anvendes meget lang, make-træ. limonade stande, mini sommer køkkener, dukkehuse, løbebaner ... så mange strukturer, der kan gøre dig selv og som vil blande perfekt med dine havemøbler palle!

Stand Lemonade barn

mad-til-barn-er-how-det-selv-ideer


Like this post? Please share to your friends: