45 ideer minimalistisk og Zen haven til at skabe en afslappet atmosfære – anews24.info

45 ideer minimalistisk og Zen haven til at skabe en afslappet atmosfære

Jardini minimalistisk udvendige design

For nogle en jharminimalistisk rdin kan synes alt for simpelt og kedeligt, mens andre finder det smukt og elegant. Faktisk minimalistisk have er en perfekt familie have, der byder på øjeblikke af afslapning og ro.


At arrangere en zen-have af japansk inspiration skal vi kender godt bruge rummet. Vi skal plante og definerede materialer i kombination med en enkel og struktureret design. Her er nogle enkle tips til at følge, hvis du ønsker at arrangere en zen-have.

moderne minimalistisk have

Udendørs decor ideer minimalistisk haven

Oprettelse af en minimalistisk have begynder med afgrænsningen af ​​det ydre rum. Det er afgørende at skabe et farveskema og veldefinerede materialer inden for en begrænset plads med et hegn, hæk eller væg. Farverne er neutrale og naturlige. Begræns de anvendte materialer er også meget vigtigt at opnå en minimalistisk og overskueligt udseende. Belægningen virke som et naturligt valg for Zen haven, men forudsat at det gøres ordentligt og tage sig af detaljerne.

Zen have med elegant dekoration

minimalistisk haven uden Layouts

Græsset er en anden mulighed for en zen-have og enkel, fordi det er en neutral base, der nemt kombineres med omgivende sten eller træ. Denne type af haven ikke kræver mange slags forskellige planter - forsøge at begrænse dine valg til tre forskellige slags i samme farve, men i forskellige nuancer. Boksen er ofte de foretrukne plante minimalistiske haver. De urtepotter, du bruger, skal være moderne og elegant design. Vand er et element, der har en meget vigtig plads i Zen haven. Prøv at finde en lille dekorativt springvand eller oprette en dam af vand vil skabe en rolig kig på den generelle plads i haven. Nogle billeder, der viser skønheden i dette vidunderlige have:

idé Zen haven dekoration

dekoration minimalistisk zen haven

Have landskabspleje japansk inspireret

deco moderne minimalistisk haven

minimalistisk haven indretning

idé minimalistiske haven dekoration

minimalistisk indretning idé til udendørs

Deco design haven miniamliste

haven dekoration minimalistisk design

minimalistisk have dam

minimalistisk Landskabspleje

Zen minimalistisk design haven

Zen og minimalistisk dekoration til udenfor

minimalistisk moderne design haven

Have med enkle design

deco enkelt haven Layouts

interessant Japanske Have

Layouts minimalistisk haven idé

minimalistisk haven dekoration

deco interessant Zen haven

Have landskabspleje med afslapningsområde

område zen afslapning deco haven

Have med moderne indretning

deco moderne Zen haveplanter

oprindelige haven indretning

deco oprindelige Zen haven

idé nutidige haven dekoration

simpel moderne haven dekoration

Have med dekorative springvand

elegante dekoration moderne have

Have med japansk design

Layouts japansk have idé

Smuk lille zen-have

Layouts lille have idé

idé elegante haven dekoration

deco zen haven idé

For en minimalistisk og zen-have effekt, vælge en ren græs, som du kan pynte med en naturlig sten sti. Opmærksomhed vedligeholdelse af græsset er meget vigtigt og skal være der til at se mindst én gang om ugen.

idé haven dekoration

Når du tænker Zen er henvist til at slappe af, hvile og natur. Hvilken bedre måde end at skabe sin egen lille pulje af vand i sin have? En anden mulighed ville være at designe et springvand. Lyden af ​​vand er meget afslappende og nogle fordele for en god lur om eftermiddagen.

Zen dekoration idé jardinz

En minimalistisk have er et symbol på renhed og linearitet, der kombinerer sober farver. I ånden af ​​enkelhed til dit hjem kan du skifte kønne planter med dekorative småsten, sand og natursten.

moderne japansk have idé

Som allerede nævnt ovenfor har vand afslappende egenskaber. Det er derfor, det ville være en god idé at arrangere din udendørs jaridn et bord og stole til profitrer de fleste af dine udendørs frokoster. Opt lus også en hængekøje eller liggestole til dine siesta.

interessant moderne deco haven

Hvilke planter at vælge en minimalistisk have? Hvis du ikke har meget tid til at engagere sig i vedligeholdelse af dine grønne paradis, vælger buske og planter, der ikke kræver for meget opmærksomhed. Plant dem uden at fylde din have, altid i en minimalistisk tyle.

Deco design minimalistisk haven

For en afslappende og fredelig atmosfære bare finde den stil, der gør dig egnet til dig. Nogle foretrækker at have mere grønt, andre er afhængige af udsmykningen af ​​naturhave, sten og træ er blandt favoritterne.

minimalistisk moderne deco haven

Alle kan lide at nyde sin udendørs haven i de smukke sæsoner af foråret, sommeren og efteråret. Men hvad med resten af ​​tiden? Sats på en glasbygning at nyde din have hele året. Som det ses holde varmen og læ, mens du nyder din grønne paradis rundt.

Simpel elegante deco haven

Og glem ikke at holde harmoni i haven det skal vedligeholdes med jævne mellemrum. Din plæne kræver at blive mejet ofte og dine buske skal omhyggeligt skæres for at holde deres form og ikke lade dem Tørretumbler Exhaust Fan.

Japansk have moderne design

Buske er planter, der ikke bør gå glip at indarbejde i din have. Dette er grundlaget for din have udsmykning. Sørg for at vælge dem, så nogle blomstrer i foråret og sommeren, den anden i efteråret og vinteren. Så din have vil være smuk og plejet hele året.

have moderne moderne design

At være mindre end træerne, du kan plante dine buske ikke kun rundt i din have, men også i potter.

Zen haven moderne design

Husk at indsætte i din minimalistisk indretning have en rasteplads. Du kunne hænge en hængekøje, swing bakker eller små bænke dekoreret med puder for komfort.

have moderne design

Bambus springvand, sten, planter - alle disse elementer assossient omkring vand, vegetabilsk og mineralsk karakteristisk for en Zen atmosfære.

Have Zen design dam vand

Eksotiske planter har helt placere omkring din pulje af vand. For concervoir din minimalistisk haven indretning er det vigtigt at være godt organiseret, fordi prioritet er at opnå et harmonisk resultat.

Moderne Japanske Have

For at sætte nogle romantiske atmosfære i din have, skal du bruge en lille træ eller sten bro, der afgrænse din grønne rum i to.

minimalistisk japansk stil haven

Ikke japansk sten haven, træ stier - alt sammen en del af en minimalistisk deco design til din have. Naturlige materialer er prioriteten for en zen og raffineret stil.

Zen haven landskab

Rullerne er ofte til stede i en minimalistisk indretning haven. Men det er vigtigt at placere dem. Så før du starter det, lave en plan i dit hoved for god færdiggøre dit projekt.

Zen bambus hegn haven

Zen haven deco bambus

Zen haven rullesten deco

Zen haven deco enkelt

Zen haven interessant design

Zen moderne design haven

Zen oprindelige design haven

Zen haven springvand vand

lille Zen haven deco


Like this post? Please share to your friends: