Canisse pergola: 35 ideer til en naturlig skygge til at nyde godt – anews24.info

Canisse pergola: 35 ideer til en naturlig skygge til at nyde godt

Canisse udsmykning af moderne design terrasse pergola

Giv din udendørs indretning et strejf af naturen med en pergola Canisse ! Her er 35 interessante ideer til en behagelig skygge i sommermånederne.


Den Canisse pergola, som dem der sælges af afrikansk Reed, er en effektiv og billig måde at skabe en skygge helt naturligt i området er beskyttet af din pergola.

Canisse pergola og terrasse med skraverede områder og pool

pool terrasse pergola shading udvendig Canisse

Let at finde i butikkerne, eksisterer Canisse i flere varianter. Nogle er solgt fra 2,50 og 3 euro per kvadratmeter (for eksempel: Canisse af split bambus eller halm Paillon stang, bambus, rug). Andre kræver en noget større, men stadig rimelig investering; deres priser fra 8 og op til 18 euro pr kvadratmeter (i Canisse oiser eller hele bambus stængler navnlig).

Smukke pool terrasse med pergola Canisse

pool terrasse pergola skygge Canisse

Denne naturlige skygge har den fordel, at beskytte dig mod solen i de varmeste dage, og samtidig lade i en dejlig brise. Derudover giver det dig mulighed for at bryde ind i din udenfor indretning et element af stil til indretningen af ​​øerne, hvilket tyder på en gang ferien.

Deco idé øer Canisse med pergola til din terrasse

Canisse pris bambus pergola

I modsætning til hvad man kunne tro, at Canisse pergola er ikke mindre holdbare end andre lignende produkter, der er kunstigt. Nogle skygge i Canisse har en holdbarhed svarer til dem i plastprodukter. Men i modsætning til de sidstnævnte, sivene er objekter ganske naturligt, let at genbruge og ikke forurener miljøet.

træterrasse dekoration med metal pergola og naturlige Canisse

Canisse pergola-træ-ydre-layouts

Beskyttelse billig og naturlig, den Canisse pergola giver os mulighed for at nyde betingelser svarende til dem, der tilbydes af en bioklimatisk pergola. Faktisk princippet om driften af ​​sidstnævnte er baseret på anvendelsen af ​​lameller, der tillader vinden at passere gennem loftet i pergola. Det drager fordel af frisk luft, mens de resterende i læ for solen.

Idé lys for lyskæder med pergola

pilefletning træ krans-lys-ide-deco-udenfor pergola

Derudover pergola Canisse nemt tilpasses en række forskellige strukturer. Moderne eller vintage, pergolaer og holdere af metal og træ haven kombinere perfekt til at supplere vores udad.

Canisse haven smedejern lysthus

Canisse metal-lysthus haven dekoration terrasse pergola

Den siv pergola, der tjener som løvet loft til udendørs strukturer er kendt for at have en gammel historie. Vi mener det er de gamle egyptere, der opdagede denne måde at beskytte sig mod solen.

Udvendig dekoration middelhavsstil og Canisse til sten og træ pergola

Canisse pergola-deco udendørs lounge haven-mediterraneee

Faktisk pergola Canisse er en løsning, der er bedst egnet til områder med tørt og varmt klima. I dag, æstetiske kvaliteter og praksis er populære over hele Europa. Så er det bruges også i vådere områder. Kun i disse tilfælde er pilefletning bruges i sommermånederne; det forbliver gemt inde i huset under andre årstider.

Atmosfære og ferie Canisse pool terrasse til bambus

Canisse pergola-deco swimming pool terrasse-moderne-idee

Den Lysthuset eller pergola Canisse haven giver en særlig kig på strukturen og bidrager til ferie atmosfære i udendørs rum. En terrasse med en sådan beskyttelse forføre dem, der elsker det naturlige dekoration og favorisere autentiske materialer.

Landskabspleje med pergola Canisse hus med pool

Layout pergola udenfor Canisse

Typiske udendørs villaer og sommerhuse, lysthus eller pergola til Canisse ofte pryder pool dæk. Og hvilken bedre måde at et areal på havets ånd?

Canisse naturlig pergola til moderne indretning

pergola terrasser Canisses

Økonomisk er pilefletning dog ikke begrænset til beskedne ydre og pergolaer og haven lysthuse improviserede. Den finder sin plads både på terrasserne moderne design og i marken med DIY dekoration.

Arbor træ haven med pilefletning rustikke ånd

Layout spisning pergola Canisse

Og ja! For terrasser og haver dekoreret med en bambus eller pilefletning oisier mangler ikke komfort. Alle de typiske elementer i en have eller udendørs spiseplads kan eksistere perfekt under en løvhytte med en sådan beskyttelse mod solen.

moderne terrasse med pergola Canisse

Canisse haven pergola krisecentre deco solterrasse moderne

Naturlige siv er sæsonkorrigeret beskyttelse muligheder, der gemmer inde i huset i de køligere måneder. I den forbindelse er det rangerer sammen med de sejl og solafskærmning. Ligesom holdbare, sivene kræver mindre vedligeholdelse indsats disse tekstil elementer.

Idé træ pergola med naturlig Canisse

tag pergola Canisses

Ikke at nævne, at pilefletning er normalt enkel nok til at blive installeret på en pergola eller lysthus klassiker. Og hvis du har en særlig stor terrasse, kan du tjene to eller flere siv. En fordel, som ikke altid er muligt i tilfælde af malerier og skygge gardiner!

øer Deco for en sommerterrasse

pris Canisse skygge pergola

Og hvis alle disse argumenter ikke var nok til at overbevise dig til at tilbyde dig en Canisse pergola, vil det nederste billede helt sikkert gøre det!

Canisse pergola: Ideel til din pool dæk

pergola terrasse pool Canisse

Landskabspleje hjørne måltid uden dækket Canisse

Canisse deco spisning pergola

naturlig skygge og pergola idé Canisse

Layouts haven Canisse Pergolaer

Lille terrasse med pergola Canisse

idee Deco terrasse pergola Canisse

øer Deco og pergola med naturlig skygge

pergola shading halm

Canisse pergola og dekorativt natur til terrasse

ideer pergola naturlig tag

skygge pergola gårdhave ideer

Canisse bambus pergola terrasse

pergola shading halm pilefletning

deco idé om pergola Canisse øer

hvordan de skal dække en pergola

Canisses pergolaer terrasse

dekoration idé pergola Canisse

Canisse pergola skygge pool

Canisses pergola haven dekoration

Canisse pool terrasse pergola

Canisse deco udendørs terrasse pergola

Canisse pergola dekoration øer

Canisse deco skygge terrasser

pergola materialer Canisse


Like this post? Please share to your friends: