skrånende have: 33 plante design ideer – anews24.info

skrånende have: 33 plante design ideer

Moderne skrånende haven

Hvis din have er på en skråning, skal du helt sikkert have problemer med vedligeholdelse og udvikling. men den skrånende have er perfekt til et deco bevoksede terrasser og blomster, som vil gøre det smukke og originale.


Vi finder de skråninger i et væld af haver i byerne og bjergrige landområder. De stejle skråninger er virkelige udfordringer for deres ejere og selv professionelle gartnere. Haverne af denne art er meget farligt at klippe jord er fattig og lider af erosion.

Smuk have skrånende

Garden Deco idé hældning

Erosion er den største fare for alle skråninger er dækket af vegetation. Det er derfor, vi vil hjælpe dig med ideer til, hvordan man kan styre din skrånende have. Først skal du først vurdere dit område for at få vejledning og derefter design, hvad der vil være mest egnet til din fremtid haven. Hvis hældningen af ​​hældningen er meget stor eller meget komplekse, kan det være bedst at hyre en professionel, der kan rådgive dig om, hvilken type vegetation vil være mest hensigtsmæssigt for dette felt.

Have med moderne swimmingpool

have pool design hældning

Bestemt denne type have er ikke let at udvikle, men når gjort, resultatet er opsigtsvækkende! Terrasser kan realiseres med sten vægge, tørre vægge, hvis hældningen er rimeligt lave, eller forspændt beton til ekstrem modstand over for jordskred. Brug en tegnestue, i det mindste for at vurdere de risici, på jorden, og at få en idé om de forskellige muligheder til rådighed for dig.

Rækkehus vegetation haven

deco terrasser skrånende haven

Moderne Have Landskabspleje

Moderne have hældning Layouts

At have en have, flad eller skrånende, er det held og lykke! Det er rigtigt, skråninger er langt mere krævende. Deres udvikling kræver en computing tid og betydelige refleksion. Med vejledning af landskabet og et par enkle tips, kan din stejlt terræn blive omdannet til en imponerende udendørs rum.

Idé skrånende have med pyntedeGarden Deco grus hældning udvikling

Den skrånende have er spektakulære. Det er ofte store, klodsede og meget oprindelige udseende. Denne type af haven er en af ​​de mest vanskelige at designe. Det er også en, der skal være meget kreativ i sine beslutninger.

Stor have rig på vegetation hældningvegetation skrånende haven idé bassin'eau

Den første ting at gøre med sin hældning er at skabe anderledes hældning. Denne skrånende havedesign dog udgøre vedligeholdelsesproblemer: vandstrømme og vores planter, aldrig tilstrækkeligt vandes. Heldigvis er der tips, der kan være meget nyttige, når du planlægger din have skrånende. For at holde fugt, er det inspireret af japanske haver og installerer store sten. Vi lægger også rock til at skabe små flade områder og sætte nogle stauder. De vil bevare vand og jord. En anden måde, der tillader at stabilisere din have skrå vægge og installationen. Træ eller sten, væggene støtte og muliggøre undgå jordskred.

Rocks og sten for at stabilisere den stejle terrænstentrappe hældning haven idé

Fancy en have med blomstrende planter? Før du vælger planter til din have, må vi sikre, at jorden er egnet. haven vegetation vælges afhængigt af hældningen af ​​regionen og dens orientering (syd, nord, øst, vest).

skrånende have med blomsterhaven sten trappe blomster hældning

Hvilke planter til min skrånende have? Næsten alle planter er egnede der! Men anlægsgartnere anbefaler at foretrække vinstokke. De er valgt af to grunde: praktisk og æstetisk. Denne form for anlæg giver visuelt øge mængden af ​​bankerne. De gør det også endnu mere spektakulær haven.

Idé management skrånende have med stensten haven hældning layout idé

Nogle planter, der er egnet til denne type af haven design er: cypres i Italien, den lille cypres, kugleformet, sort fyr, paraply fyr og andre. Normalt typen af ​​bunddækkeplanter og græsser, der har snigende rødder er ideel til at stabilisere skråningen.

Garden-billede floored moderne stil

Have design hældning

Og ja, en skrånende have, dette giver problemer. Og dog, hvad er fordelene? Når designet, den skrånende have udfolder spektakulære. Landskab rådgive tænker på lys for at beundre det selv om natten. Realiseringen af ​​et stenet og stejle terræn, en frugtbar jord, det er en meget god gestus for miljøet. Alle felter kan tilpasses at dyrke planter. At have en skrånende have er egentlig ikke et problem i sig selv. Det gør det muligt at udvikle sin kreative ånd.

skrånende have dekoreret med sten

skrånende dekoration haven

Den skrånende have med til at skabe ikke én, men flere forskellige haver! Hvert niveau kan have stil og funktion. Denne type af haven design giver planterne til dens værdi. Det vil ikke være forkert at sige, at den skrånende have er faktisk en anlagt have.

Deco moderne have Deco haven skrånende

Den anden ulempe ved den skrånende have er problemet med adgang til planterne. Det er derfor, i en skrånende have er næsten altid installerer trapper til overvejende sten. Den skrånende have tillader omdanne sin have gik til en have trapper! Dette sikrer nem adgang til haven og gør det muligt at gå og overveje sine smukke planter. Brug naturlige materialer til at skabe dine trapper.

Idé elegante have med pool

haven pool hældning

Skrånende eller flad, enhver udendørs rum er en potentiel paradis. Voksende planter er en aktivitet, der vil give dig behagelige øjeblikke. Uret, dag og nat, vil hjælpe dig med at slappe af. At have en have er en reel lykke ...

Rækkehus haven foran huset

originale moderne design haven

haverum floored med pools

Layouts deco have hældning

Have med grønne mur og originale dekoration Layouts moderne have hældning

Smuk have med sten sti deco haven vegetation sten

haven dekoration oprindelige grøntsag haven dekoration idé vegetabilske

Middelhavs-stil haven Moderne have hældning

Have landskabspleje med dekorative stenLayout idé deco haven

Smuk have skrånende haven plot idé Layouts

Stone trappe

deco moderne have idé

Tænk på lyset i nat

idee vegetation deco haven

Vi skaber dæmning

nutidige haven vegetation terrasse

stenmure til at stabilisere jorden

haven deco MEDITERRANNEEN

originale moderne design haven

Idé om stålvægge

Have Aménagment hældning

Stauder at holde vand

moderne deco skrånende haven

Have tændt hældning i nat

moderne design haven hældning

have hældning industriel stil

have moderne industrielle stil

haveplanter vegetation

haven terrasser typisk engelsk

Engelsk hytte haven terrasser

haven terrasser træ perler

cirkulær metal haven terrasser

moderne design haven terrasser

haven terrasser stentrapper

terrasseret have Eze Coast'Azur

haven terrasser blomsterbede

haven terrasser skovkanten

stenmure haven pool terrasser


Like this post? Please share to your friends: