have

Realiseringen af ​​et have: 24 håndværk ideer til sommer

træstamme sidebord måde

DIY er ikke givet til alle: nogle kan ikke lide at få deres hænder i dejen, mens andre ikke har tid til at bruge på DIY aktiviteter.


Men der er projekter, som hverken er vanskeligt at opnå eller vanedannende. Da sommeren er her, og at vores have er stigende i popularitet, giver det lave en have for derefter at være i stand til at nyde!

Gør havemøbler palle

spisebord rækkevidde

Realiseringen af ​​en have har mange fordele: det er perfekt for budgettet, det giver din have en masse af karakter og ofte, det sparer planeten. Ja, er det havemøbler hjemmelavet ofte lavet med genbrugsmaterialer såsom palle, kasserne eller bare logger.

træ havemøbler til en rustik og moderne stil

stue træ haven

Hvilke materialer bruges til at lave havemøbler? Hvilken stil til at vedtage? Eller find inspiration? Rul ned for at finde svaret på alle dine spørgsmål.

skyggefuld pergola med træ swing seng

bed suspenderet palle

Træet ser ud til at være det foretrukne materiale til gør det selv-entusiaster, især paletten. Bruges til at skabe sofaer, lænestole, stole eller sofaborde, er paller bruges til at lave en have i sig selv.

træ sveller og puder for maksimal komfort

rustikke havemøbler

Fra en boheme og rustikke havemøbler palle er fyldt med karakter. Stærk, holdbar, paletten vil hurtigt blive din allierede til at arrangere alle din have eller terrasse.

Aspen Collection genopretter og genbruger træ sveller *

nutidige haven sofa

Hvis dette ikke er paletten, vil det blive regenereret træ. Aspen samling du opdaget over de beløb, regenereret træ på en piedestal ved hjælp af træ sveller i deres møbler. Vi opdagede også en rustik moderne samling, der hvor linjerne er rene, fremhævede træ tekstur, og autenticitet afsløret.

Bliv inspireret af disse stole til at lave en havestue med træ opsving

stole træ sveller

Korset, der normalt anvendes i jernbaner, tilbage til livet for at gøre en have, der ikke efterlader ligeglade.

original og boheme Hængekøje til sig selv

Bohemian hængekøje gøre derhjemme

Hvis du foretrækker en simpel DIY-projekt uden brug af værktøj, hvorfor ikke lave din egen hængekøje? For at genskabe den ovennævnte udgave, skal du have en stor klud eller et tørklæde, et reb, en træpind og en synål. Temmelig enkel, højre?

genvundet plast kasse og forvandlet til havestol

stol DIY plast kasse

Her er en anden DIY-projekt, der ikke vil tage meget af din tid. Tilstrækkeligt til en kasse, som du kan komme i hjørnet af marked og et par stole bøffer til at klæde inde. Du er nu ejer af en boheme havestol.

Bænk der også trillebør er atypisk og let at flytte

havebænk gjort sig

Hvorfor ikke lave din egen havebænk? Og som en stationær bænk er ikke meget interessant, hvorfor ikke vedhæfte et hjul for at kunne bevæge sig? Tag inspiration fra eksemplet ovenfor til at lave din egen seng på hjul, ligesom en trillebør!

En have ville være ufuldstændig uden plantageejere, hvorfor ikke klatre på hjul?

hjulede plantageejere

Realiseringen af ​​en have betyder ikke, at vi skal glemme de dekorative tilbehør, der går med det. Hvem sagde Have, sagde planter, så det er en god ide at lave en plantageejere i øvrigt på hjul! Praktisk og mobil, kan de opbevares om vinteren eller bare skubbet fra det ene hjørne til et andet af terrassen.

Centre nedenstående tabel til husly sukkulenter

saftige bakke i midten af ​​bordet

nu opdager en god smart idé, der kan kræve lidt mere viden om DIY. Ideen i begge billeder af begge sider af denne tekst er at grave en alkove i midten af ​​bordet til at huse eller sukkulenter eller en køler til dine drikkevarer i sommeren.

Det samme alkove kan også fungere som din køler til sodavand

spisebord med fryseboks

Hvis du har et træ i haven, hvorfor så ikke bruge det til din fordel ved at hænge en gynge seng på en af ​​dets filialer? Svarende til hængekøjen, vil svinge seng tilbyde mere komfort, især hvis du lider af en dårlig ryg. Gå ikke i panik, hvis du ønsker for enhver pris en gynge seng, men du behøver ikke et træ, at installere en pergola på terrassen til at hænge dit swing.

swing seng gjort palle

Suspenderet seng med træ palle

sofabord lavet af dæk

gøre en have boheme

Her er et andet eksempel, hvor kasserne er denne gang bruges til at gøre haven afføring.

plastkasser i form af afføring

lille hjørne grill kasser plast

træstammer skåret og forarbejdes til et sofabord

rustik bord skære træstammer

Hvis du har gamle dæk liggende rundt i garagen, hvorfor så ikke bruge dem til at gøre puffer som på billedet nedenfor?

Lav en have afføring fra en gammel dæk

Recycled dæk haven skammel

Du kan også lave en have med dæk. Dette projekt vil tage lidt mere, men bare lade frigøre din fantasi til at skabe siddepladser stole og originale optegnelser.

Realiseringen af ​​en have med dæk

fremstille et dæk havemøbler

Paletten findes i sofaen af ​​skandinavisk stil haven. Knyttet til hjulene, kan denne sofa flyttes efter behov.

Divan haven gør palle: Skandinavisk indretning venter på dig

havemøbler palle

Realiseringen af ​​et havestue med kasser på markedet

gøre en have i kasser

Her er en meget let at opnå projekt. Lav din egen sidebord fra en log. Du vil helt sikkert nødt til at slibe overfladen af ​​loggen, men ellers kan du nyde dine møbler hurtigt.

sidebord fremstillet af en log

træstamme sofabord

Mindre almindelige, men mere sandsynligt, at slagger blok er et fremragende materiale til brug ved fremstilling af en have. Oplev originaliteten og enkelhed af havebænk nedenfor.

af betonblokke og nogle træbjælker er nok til at gøre denne originale havebænk

træ havebænk cinderblock

Gør dit eget havemøbler har aldrig syntes så let. Uanset om palle, træ eller cinderblock, dine havemøbler hjemmelavet vil ikke forlade ligeglade!

Et hjørne af terrassen er indrettet med en lille seng hjemmelavet

opholdsområde hjemmelavet

* Aspen Collection


About the author

admin