have

Treehouses 45 opbygning og udsmykning ideer

planløsning hytter i skoven træer

Huse eller træ huse er strukturer placeret i højde, som generelt består af en platform anbragt omkring stammen eller grene af et træ, der tjener som støtte.


Konstruktionerne af denne type bruges ikke kun som steder af fritid, men også som boliger (fx for en del af året) for husly og feriehytter, arbejdsområder osv

Treehouses: bygge og dekorere en naturlig hjem

hytter i området barn hjem haven træer spil

I denne publikation vil vi se på en række modeller af huse i træer i forskellige størrelser. Vi taler om midler og grunde til at bygge et sådant hus; materialer der er nødvendige til dette formål; sikkerhedsrelaterede aspekter af dets Wasch og dekoration. Målet er at give dig mulighed for at veje for dig selv alle disse punkter for at beslutte, om du ønsker at gøre en af ​​disse nice hytter!

Treehouses: hvad er det?

hytter i terrasse træer træhus

Vi starter med det samme med nogle praktiske oplysninger om træet huse. Ud fra et syn på historien, denne form for struktur var først et hjem for en del af befolkningen i vores planet. Ideen om at bygge et sådant hus beliggende langt fra jordens overflade, for eksempel, var knyttet til de farer, der ledsagede liv i naturen.

Træ huse, originale strukturer med en spændende fortid

hytter træer producerer træ hus

Træet huse tilbudt en måde at beskytte mænd mod vilde dyr. Disse boliger var også opbevaringsrum for sikrere fødevarer.

Boliger og treehouses: naturlige boliger til moderne bygninger

deco træhuse haveskur

Antropologer citere andre interessante forklaringer, ligesom tilfældet med Korowai stammen, oprindeligt fra Papouaise, Ny Guinea. De Korowai folk er kendt for at leve i huse på høje træer og lavet af træ, bambus og blade.

Foto hytte i træerne med naturlig dekoration

boligmontering hytte i skoven

Denne stamme bruges til helt barbere stammen af ​​træet, hvor dets fundet disse boliger. Dette giver mulighed for husstandsmedlemmer for nemt at få øje på fjenden, forhindrer samtidig, adgang for dyr og krybdyr (såsom slanger), der kan bruge grene til at nå huset.

Hvordan forklare populariteten af ​​treehouses i moderne samfund?

idee huse i moderne ydre træer

I vestlige samfund, i Europa og USA i særdeleshed, træ huse er især populære, fordi de tilbyder unikke alternativer til den dynamiske livsstil i bycentre.

Tree huse på to separate platforme

Børns hjem på legepladsen træer

Konstruktionerne er således generelt anses grønne huse, det vil sige strukturer lavet af naturlige materialer og stimulere et tættere forhold mellem menneske og natur.

Hvorfor er fremstillet i moderne hytter træer?

platform hytter i træerne deco haven

Hytterne i moderne træer er multifunktionelle strukturer

hytter i hjemmet haven træer barn

Et moderne træhus ville være en god tilføjelse til den udvendige udsmykning af en familie med børn. I en tid hvor forældre er konstant på udkig efter ideer til at skubbe deres børn til at tilbringe mere tid udendørs, træ hytter er et værdifuldt værktøj til at tiltrække unge mennesker ud af huset.

Små træ huse som kosttilskud legepladser for vores børn

hytter i ly træ værftet

En hytte i skoven, er et ideelt supplement til en legeplads i haven. Børn elsker disse bygninger, fordi de er originale og væk fra den voksne verden.

Lille træhus og idéen om friluftsliv

idee haven legeplads barn hytte

Moderne træ huse til tider have en imponerende størrelse

treehouses mezzanin deco

At have en beskyttet plads, men alligevel beskyttede forældre ser ud i dag er uopnåeligt for mange børn deler et værelse med deres bror eller søster. Et træ hus, hvor man har ret til at have det sjovt som ønsket er en plads, der vil helt sikkert appellere til små scrunchies i denne situation!

Idé til kabinen bygget i træerne: mini træ træhus

dekoration haveskur brændeskur

Piger og drenge, der elsker eventyr vil blive imponeret over selv en sød lille læ.

Hytterne i moderne træer er også populær hos voksne

Treehouses DIY deco haven

Huse og træ huse som rum dedikeret til vores hobbyer og kreative projekter

kabine udvendige haven hjem barn Layouts

Ejerne af et hus med have har også mulighed for at gøre et sådant hus i et arbejdsområde.

Lille hulen med mini haveskur i træer

ameangement haven uden luksus træ hytter

Selv hvis man ikke nødvendigvis behøver et kontor i hjemmet (efter alt, arbejder vi for at leve og ikke omvendt), kan vi gøre denne type af hjem DIY hjørne, læsning eller skriver ... kort sagt, en lille læ, der kan bruges til opførelse af en plads, du altid har ønsket!

Træet huse som moderne zen rum

Hytter i Garland lys træer

Nice idé af træ hus og majestætiske landskab

hytte træhus i skoven

En sådan struktur i træerne bliver et rum af meget imponerende venner. For ikke at nævne det faktum, at alle disse anvendelser er enkle at tilpasse og at huset har kapacitet til at fungere som et funktionelt rum og bekvemt for mange medlemmer af din husstand!

Hvordan kan vi bygge hytter i moderne træer?

idé hytter i haven bygning træer

Treehouses: DIY idé at dele med sin familie *!

hytter i træerne boligmontering træ

Boliger bygget i træerne er som regel lavet af træ. Andre populære materialer omfatter blade og grene. Byggeri teknikker er mange. De søger at opfylde to formål: For det første at gøre den stærk og modstandsdygtig struktur og derefter at beskytte de mest natur og træ valgt at støtte huset.

Hytter i de moderne Abres: Flere byggemetoder er at overveje

moderne treehouse

Fremstilling af en kabine af denne art normalt begynder med opførelsen af ​​en base, dvs. en stabil platform. Sidstnævnte skal velkommen hjem og alle de objekter, det vil indeholde. Platformen er ofte placeret på en eller flere grene af en størrelse, stor nok til at bære vægten af ​​strukturen.

Realiseringen af ​​et træhus på en solid platform

træer i haven moderne hytter

Hvis det valgte træ har ikke nok passende kontorer eller hvis det ønskes yderligere at styrke strukturen, er det muligt at anvende flere forskellige metoder.

Constuction af træ huse: muligheder for at styrke den grundlæggende struktur?

lille have hus til et træ træ hytte

Konstruktionen kan hvile på pæle, der understøtter platformen og alle, der er på det. Det er en konstruktion metode, der tilfører styrke til kabinen fremstillet i et moderne have, hvor man ikke er bange for indtrængen af ​​vilde dyr.

De hytter på pæle i Abres er en populær løsning

hvordan man opbygger et krisecenter i træerne

Disse pæle er normalt fastgjort til jorden med beton eller andre moderne teknikker (nogle yderligere at beskytte rødderne af træet). De pæle er nu betragtes som den nemmeste måde at bringe ekstra styrke til en struktur i træerne, selv om det er stort.

Treehouses: fordele og ulemper ved andre moderne forstærkning løsninger

gøre en træbarak hjem udendørs træer i haven

Brugen af ​​moderne forstærkning værktøjer er en anden teknik, der anvendes til at gøre platformen mere solidt hus. det oftest at installere stænger, der distribuerer jævnt vægten af ​​strukturer placeret i højhus. Denne konstruktion teknik er populær i tilfælde af opførelse af huse i stor højde som plejlstænger er kendt for at reducere de destabiliserende virkninger forårsaget af vinden og en naturlig udvikling af træet.

konstruktion fremgangsmåde til treehouses

home deco træbarak barn

Desuden bør hver handyman, der har planer om at bygge et træ hus beslutte, om at bruge naturlige eller invasive teknikker. Den første kategori omfatter alle fremgangsmåder til fremstilling af en struktur, der ikke indeholder søm, skruer eller bolte.

Produktion hytter i moderne træer: tænke sikkerhed og miljøbeskyttelse

hus bygning træ hytte træer

Med andre ord, det er at bruge naturlige materialer kendt i århundreder: træbjælker, barer eller fastgørelse betyder reb. Disse metoder anbefales til DIYers der ønsker maksimal beskyttelse af miljøet og det naturlige look af træet.

Træet huse og træ huse skal passe naturligt ind i det omkringliggende landskab

Børn legeplads design hytte

De naturlige fordele ved terræn og byggepladsen skal også tages i betragtning i udformningen af ​​kabinen planen.

House-billede i Abres på en stor platform

træbarak voksne børn

Kategorien af ​​invasive konstruktionsmetoder indbefatter på sin side anvender de værktøjer det blev nævnt ovenfor: søm, skruer, bolte, stifter, osv Hvis du planlægger at bruge denne konstruktion metode, være opmærksom på, at forskellige typer af træer ikke reagerer på samme måde for behandling med disse arbejdsredskaber.

platform for idé hytter i nutidige træer

haven legeplads husly

Vi råder dig til at forhøre sig om styrken af ​​træ på de mulige virkninger, der ville producere denne arbejdsmetode på dens overflade og dens modstand.

Temmelig træ platform med blomster indretning

deco have hytte DIY træhus

Hvis du ikke ønsker at opbygge en moderne bygning, satse alt simpelment på en smuk træ platform.

Bygning træ huse og administrative procedurer

haven byggeri designhuse i træerne

Størrelsen af ​​din bygning i træerne, og stedet kan også bestemme kravet om forudgående tilladelse fra administrationen af ​​din region. Vi anbefaler derfor at tage lidt tid til at lære om disse potentielle administrative detaljer, før du gå i gang med store projekter.

Udvikling af træ huse og Brugersikkerhed

idé dekoration hytte i skoven

Realiseringen af ​​et naturligt og miljøvenligt hus i et træ kræver også overvejelser om midler til beskyttelse af dets brugere. Hvis kabinen vil blive brugt af børn, er det vigtigt at bygge videre på de faste og modstandsdygtige materialer, selvom din kahyt ikke er placeret på en stor højde.

Idé sikker adgang bro til træhus

DIY idé hjem haven træhytter

Den samme regel gælder også for adgang hjemme betyder i træerne (træ stige eller reb, etc.) samt landskabspleje af sin platform (herunder tilstedeværelsen af ​​en rampe).

Hus træ og sikker adgang platforme

Træ haven hytte deco legeplads

Den lidenskabelige natur og DIY kunne også overveje at gøre et rekreativt område installeret på flere platforme, der er forbundet (placeret i et enkelt træ eller flere strukturer i nærheden). Her er tilstedeværelsen af ​​midler til beskyttelse er også meget vigtigt at sikre brugernes sikkerhed.

Hytter i de moderne træer: hvad deco interiør og eksteriør?

dekoration ly i træerne

Hvad dekorationer til at vælge et træhus? Du er næsten gratis at fokusere på ethvert objekt for dekoration, som du kan lide, og du ønsker at installere i din kahyt.

rækkehus i træerne Foto

dekoration moderne terrasse haven husly hytte

Hvis du er kort af ideer, ved, at de mest anvendte udsmykning stilarter er smarte land design og den rustikke, der naturligt supplement udseendet af et træ interiør. Skandinavisk design er også en fantastisk løsning for det indre af et sådant hus.

Idé udendørs gårdhave møbler

Foto rækkehus træer

De fleste hjem i træerne indeholder også mindst en lille terrasse, der er en del af deres grundlæggende platform. Det er normalt bruges som input område for mennesker, der kommer til at klatre op i træet og forbereder sig på at åbne døren til huset.

Udvendig dekorative træ hus

barn-aktiviteter uden kabine

Den udvendige udsmykning af et træ hus, er at forestille sig i overensstemmelse med de ønsker af sine fremtidige brugere. En slide skal være en legeplads for børn og en have til husly primært beregnet til voksne.

træ hytte terrasse Foto

træ husly hus hytte haven idé

I betragtning af alle fordelene ved et åbent rum som dette, kan ejerne af et sådant hus beslutte at udvikle det som en lille udendørs terrasse.

Nice idé af lys træhus

barn hjem platform område kabine træer

Dette ideelt indeholde et lille bord og et par stole og et eller to lys, kilder til blød naturlig belysning.

Træhus med lille terrasse

Layouts idé at bygge en haveskur

Treehouses og idéen om naturlig indretning

haven hytte træer træ udvendige

store kabine billede i træ træer

plane hytter i kontor automatisering træer

kabine byggeri idé i moderne træer Logan Ward, fotografier af Lajos Geenen


About the author

admin