Pergola terrasse: 48 ideer til en moderne udendørs indretning

Moderne design gårdhave pergola pool

den terrasse pergola er en fantastisk måde at dekorere din udendørs rum og haven. Dette er en mulighed for at skabe en behagelig plads til at tilbringe kvalitetstid sammen med dine kære.


Denne type af pergolaer er normalt knyttet til huset og med udsigt til haven. I denne artikel vil du finde nogle tips, hvordan man opbygger og dekorere din terrasse pergola og også 50 billeder, der kan tjene som inspiration til at skabe et moderne rum udenfor.

Pergola moderne træterrasse

pergola moderne idé træterrasse

Moderne pergolaer er som regel bygget i vandfast træ som rød cedertræ, redwood eller mahogni, der er perfekte til holdbare, dekorativt udseende, både af pergola. Din pergola kan være små eller store, i den arkitektoniske stil efter eget valg. Lad det i farven af ​​naturtræ eller vælg en anden farve, der passer til dine præferencer. Du kan vælge en terrasse pergola i den europæiske eller asiatisk stil, eller endda for en rustik pergola eller med en kuppel ovenfor.

Pergola moderne terrasse med pool

Moderne pool terrasse pergola

Hvorfor ikke gøre din pergola både smuk og praktisk dekorere det med vinstokke eller bjergbestigere i sommer? Så du vil have skygge, når solen skinner stærkt, mens du nyder naturen ved at bo cool. De klatreroser på pergola, for eksempel, vil gøre Udendørs Decor stemme endnu mere charmerende. En terrasse med pergola giver en glimrende baggrund for billeder og især til særlige lejligheder som et bryllup eller jubilæum.

Design Patio Pergola interessant

moderne design terrasse pergola

En pergola, bygget over et varmt karbad er en perfekt løsning for dem, der søger fred. Med hensyn til en bygget ved poolen, det er et godt sted at tilbringe tid med venner. Ved hjælp af havemøbler, kan du slå din pergola i et "rum" udenfor for at være lige så behageligt som et rum inde i dit hjem. Nogle grønne planter hængende fra midten af ​​pergola, kan spille rollen som dekorative lysekrone og give friskhed under varme dage. Du kan også lave trævinduer mellem støtte søjler og skabe illusionen af ​​en udendørs rum. Din pergola kan have en bar eller tjene som perfekt udekøkken til at komme sammen med venner.

træ pergola terrasse med pool

hvid moderne terrasse pergola

Der er virkelig ingen regler for udsmykningen af ​​en pergola, og du er velkommen til at bruge din fantasi. Du kan indarbejde dekorative lamper og lanterner til dekoration i sommer, bygge hylder eller bænke, hvis din pergola har den nødvendige plads. De kunstneriske malerier eller spejle er en anden mulighed for at dekorere det indre af pergola. Du kan også placere dekorative fugl i nogle steder og alt, hvad du kan lide, i almindelighed.

træ pergola med moderne møbler

deco møbler terrasse pergola

Hvis du har børn, kan du indsætte en gynge inde i pergola og lad dem have det sjovt med. Den pergola vil tilføje karakter til din udendørs rum. Udsmykningen af ​​pergola kan være dyrt. For at undgå det, dekorere det med ting, du allerede har derhjemme og spare penge. Hvis du laver en DIY pergola, brug af genbrugstræ. Her er nogle billeder af moderne pergolaer, der kan inspirere dig og et par nyttige tips:

Cool ideer til pergola Deco

Original deco terrasse pergola

Den pergola lavet af træ er en af ​​de hyppigste valg for udendørs. En anden model, populær for sin bekvemmelighed, den ene med drejelige vinger. Pergola lameller er let at installere. det sælges sædvanligvis som en kit eller kan fremstilles til at måle. Pergola lameller giver stud af solen. Der er også pergola modeller med justerbare fødder. Vi inviterer dig til at opdage mønstre pergola lameller af Solisysteme selskab *.

Moderne træterrasse med træ pergola

Moderne design træ pergola terrasse

I de fleste tilfælde er pergolaer bruges som skygge dorne. Nogle kan også bruges til klatrende planter i haven. Der er to primære pergola modeller: uafhængige eller hviler mod en væg. De uafhængige modeller kan installeres individuelt. Disse er den hyppigst valgt til store udendørs rum.

Moderne design idé terrasse

pool terrasse pergola design

Heldigvis markedet, finder vi pergolaer i alle stilarter og for enhver smag. Den store fordel ved at installere en pergola i din have eller terrasse, og du kan nyde alle årstider. Tag din morgenkaffe i solen eller et glas vin under regnfulde dage, er det muligt gennem terrasse pergola.

Stone terrasse med træ pergola

træ pergola moderne design terrasse

Pergolaer kan være mange størrelser og stilarter. Der er traditionelle eller moderniserede modeller. hendes blev valgt baseret på dens udendørs rum og ønsker. Er det din flade eller skrånende plads? Den pergola har brug for en plan grund til at være godt fastgjort til jorden. Hvis du ønsker at installere din egen selv, skal du bruge en anden person til at hjælpe.

Moderne terrasse med swimmingpool og træ pergola

pool terrasse træ pergola

træterrasse med pergola design havemøbler

massivt træ pergola terrasse

Pergola moderne hvid terrasse dekoreret med slyngplanter

pergola terrasse hvid idé

Udendørs køkken med træterrasse pergola

dekoration idé terrasse pergola

træ pergola terrasse med sorte og hvide møbler

idé boligtekstiler terrasse pergola

moderne terrasse med træ pergola

idee træterrasse pergola

aluminium pergola til moderne design terrasse

Alminiumhydroxid pergola til moderne terrasse

moderne terrasse med pergola

aluminium pergola terrasse

Ovenfor kan du se en moderne pergola lameller. Lavet af aluminium, er det ikke kun meget stærk, men også æstetisk. Denne pergola model tilpasser godt til moderne udendørs rum.Terrasse med aluminium pergola

aluminium pergola til hvide terrasse

Ved at installere en stor have pergola, er det endda muligt at forvandle din terrasse i et ekstra værelse. Nedenfor en stor overdækket terrasse set en moderne pergola. Ligner en lounge!

aluminium pergola terrasse design

Pergolaer også tjene perfekt som en støtte for nogle klatrere.

aluminium pergola vinstokke

Hvad design til min have pergola? For at besvare dette spørgsmål, må vi overveje stilen i dit indre og ydre. Normalt specialister rådgive at designe i samme stil. Dette vil gøre alt harmonisk beboelsesrum.

aluminium pergola terrasse design

træ pergola moderne design

De træ pergolaer passer meget godt til alle udendørs design stilarter. De træ pergolaer passer meget godt til alle udendørs design stilarter. Træ er referencematerialet, når det kommer til at designe en udendørs rum.

træ dæk pergola

træ oprindelige design pergola

De træ pergolaer kombinerer meget godt med en træterrasse belægning. Kig på denne smukke alle moderne terrasse:

Træ idé terrasse pergola

træ deco idé pergola

Kender du forskel på en pergola og en have lysthus? Normalt haven Lysthuset er en uafhængig, stor pergola, snarere tilpasset til haven. Pergola er den passende base dæk opløsning.

træ pergola design stof

Moderne terrasse træ pergola

Pergola terrasse: 48 ideer til en moderne udendørs indretning

Pergola terrasse: 48 ideer til en moderne udendørs indretning

Pergola terrasse: 48 ideer til en moderne udendørs indretning

Pergola terrasse: 48 ideer til en moderne udendørs indretning

haven pergola moderne design

Aluminium pergola terrasse

pergola havemøbler

Du har mulighed for at nyde en udendørs sommer køkken? Derefter overveje beskyttelse ved at installere en passende pergola.

terrasse pergola til udendørs madlavning

pergola til hvid deco terrasse

Hvis du kan lide god rustikke chic og boho stil, kan du gøre dine pergola selv. Vi elsker denne udendørs terrasse med pergola DIY farvede lanterner og puder i blomstermønstre:

pergola til DIY deco terrasse

Installer en pergola uden visuelt lukke rummet? Den gennemsigtige pergola til at beskytte og nyde udsigten til himlen samtidigt.

pergola terrasse glasdesign

pergola design idé terrasse

pergola stof terrasse

Træ deco terrasse pergola Moderne terrasse træ pergola

træ pergola design

moderne design terrasse pergola

Original design terrasse pergola

rustikke terrasse pergola

DIY idé terrasse pergola

pergola idé deco hus

asiatqiue stil terrasse pergola

Moderne aluminium glas pergola

aluminium pergola terrasse design

deco træ pergola

terrasse moderne træ pergola

Pergolaer lameller ved SOLISYSTEM