Den træbarak for børn: original decor ideer – anews24.info

Den træbarak for børn: original decor ideer

kabine til barn idé

Til dine børn er virkelig morer sig med deres kabine til børn, Det skal være dekoreret efter deres ønsker og smag. Så den mest logiske fremgangsmåde, der synes at lade dine børn deltage i opbygningen og indretningen af ​​deres kahyt projekt.


I dag, vil vi fokusere på de elementer, der vil gøre det kabine til barn et magisk sted, hvor dine børn tilbringer en masse tid til at lege og have det sjovt.

børns træ hytte i haven

kabine til barn gynger

Slæden er en rigtig god idé at indretning til kabinen, fordi børnene elsker det, og det giver også små, ulykke, komme ud meget hurtigere end kabinen. Gyngen er en anden idé, som dine børn vil elske, og det bør være ganske let for dig at finde et sted under kabinen for at installere en gynge. Overvej at installere flere gynger, hvis du har mere end ét barn.

kabine til børn med spiral gangbro

kabine til idee barn

Og der ikke elsker hængekøjer? Det tiltrækker ikke kun voksne, men også børn. Ved at installere en hængekøje i hytten af ​​dit barn, vil du tilbyde ham et sted at spille, have det sjovt, slappe af og endda tage en lur om eftermiddagen. Gatewayen er et andet element, der vil appellere til dine børn. Og især hvis du har bygget en borg-formet hytte eller hvis du har to kahytter, du vil tilslutte.

Wooden hytte på træ i haven

kabine til bro barn

Hvis du har gjort kabinen på et enkelt træ, så er det næsten umuligt at dekorere kabinen med en veranda. Men hvis der er en hytte lavet af flere træer, og derefter foretage en veranda eller balkon er noget, som de små vil elske. Hvis som et barn, du også havde en hytte, så skal du huske meget godt at have en hytte med en dør var virkelig magiske.

kabine til børn med Deco veranda

kabine veranda barn

Fortsætter med periskopet eller teleskopet. Fordi at være i sin kahyt, det er virkelig interessant at se verden gennem et periskop eller et teleskop. Dine børn kan have det sjovt at se stjernerne om natten eller bare spille pirater eller opdagelsesrejsende. Og vi taler om pirater, hvorfor ikke dekorere kabine dine børn med en pirat skib hjul? De vil være glade, især hvis du har drenge med en stor fantasi.

Dekorative træ hytte med træbro

kabine til barn bro

Mange fugle lever i træerne, så hvis du forsøger at opbygge en bjælkehytte på et træ i din have, så husk, at du kan komme til at ødelægge deres reder. Derfor gør en birdhouse ved siden af ​​hytten af ​​dine børn er en god idé. Små også vil elsker at se nøje, hvordan fuglene lever. Her er flere ideer til indretning af kabinen barn i billeder:

Originale træbarak Idéer

kabine ideer til børn

blå træbarak barnkabine til barn idé

rustik hytte til barntræbarak idé barn

træ børn legehus skib-formkabine barn idéWooden hytte for børn moderne, Kyoto maxikabine til barn

barn træ hytte dekoration med postkasse

kabine til postbox barn

Deco kahyt med balkon

træbarak slot barn

Lille træhus i haven for børn

træbarak deco barn

kabine dekoreret i grønt og blåt

Udvendig træ deco barn hytte

Udvendig træ deco barn hytte

barn dekoration træ hytte

træ hytte barn moderne design

træ hytte barn oprindelige design

træbarak idé barn

træ hytte idé deco barn

træ interiør kabine barn

lille barn træbarak

træ kælk hytte barn

træ hytte barn slide gynge

kabine til klokke barn

kabine til barn deco idé

kabine birdhouse til barn

kabine-træ-til-barn-teleskop

kabine til dør barn

kabine til lyd tube baby


Like this post? Please share to your friends: