Hus Børnehave: for lykke dine børn! – anews24.info

Hus Børnehave: for lykke dine børn!

børnehave hus idé

De smukke dage ankommer og naturen langsomt vågner til et nyt liv. Har du en smuk have? Vil du give ham livet? Har du børn? Vil du gerne dine børn tilbringer mere tid udendørs?


Så vælg en barnets hjem - en god måde at give dine børn deres eget rum og til at dekorere din have smukt.

Stort hus børnehave i pink

barn hjem rosenhave

Start med reserve plads i haven. Dernæst er det vigtigt at vælge den rigtige kabine for dine børn. Den eksisterer på markedet et stort antal hytter modeller. Af denne grund er det yderst tilrådeligt at tage hensyn til det faktum, at hvert barn har sin egen design hus og byggematerialer er forskellige.

Moderne hus for børn i haven

Moderne barnets hjem

Bemærk også, at de forskellige hytter er for forskellige aldersgrupper. Du kan finde både for drenge og til piger. Før du køber huset, overveje prisen, som er afgørende for forældrene. Det hele afhænger af dit budget og dine personlige præferencer, såsom størrelsen, materialer, kvaliteten af ​​finish og mærket af huset.

grøn have legehus

Grønne barnets hjem

Et vigtigt element er materialet. Du kan vælge mellem træ og plast. Hvis du er på udkig efter en original idé til en lille have, kan du bygge en lille Treehouse. Træ er en ædel materiale, elegant, æstetisk og naturligt.

Du kan bygge en bjælkehytte på et træ

hus træ haven spil

Af denne grund, hvis du er på udkig efter en mere traditionel design, der passer godt med miljøet i haven, gå en barnets hjem træ. Men glem ikke - selv om træ modeller er mere æstetisk, de kræver mere vedligeholdelse. Plastic hytter er meget farverige og let at vedligeholde. De er meget velegnet til mindre hytter, som de er støbt og glat at røre ved.

Plastic hytter er meget farverige

sommerhus plast børn

Du kan spille på formen af ​​din håndbagage. Hvis du er på udkig efter en mere moderne, geometriske form, bruge et rektangulært hus. For drenge, et godt valg er hytten på pæle, fordi det inspirerer eventyr. Vi skal også tænke redigeringen. Plastic modeller leveres i samlesæt og er nemmere at installere.

oprindelige form af børn lege hus

oprindelige form landbohave

For at stabilisere dit lille hus, du har brug for en base. Jorden skal være plant og vandret. Basen vil tillade kabinen at blive tør. Hvis du vælger et træ model, ved, at basen er afgørende for at undgå mug og deformation af brædderne. Det er vigtigt at tænke på størrelsen af ​​din håndbagage. Det afhænger af dine behov, selvfølgelig, men husk, at den større størrelse koster mere. Jo mere dit hus er, jo højere regningen vil blive højere, og det vil optage plads i din have.

børns træhus i haven

Hus barn tømmer haven

Et andet element, der ikke er ubetydelig, er sikkerheden. På dette niveau, plast skure tilbyder mindre farlige afrundede hjørner for børn. Hvis du vil, kan du tilføje et dias eller en trampolin.

Legehus rød hæl farve i haven

hus barn hæl farve rød haven

Hvis du er gode håndværkere, kan du prøve at bygge huset selv. Du kan endda lave et lille bord med stole foran hytten. Det hele afhænger af dit budget og præferencer. Husk! Sjov med børn er det vigtigste. Opret varige minder med dine små. Til inspiration, så tjek vores billeder udvalgt til dig og vælge barnet hjem, der passer dig bedst. Din tur!

Smukke legehus

hus børnehave

Små børns hytte i haven

lille hut børnehave

Stor træ skur stylter dias

store træ stylter kælk hytte

Lille træhus piger

træhus piger

Hus i en have for børn

zoom haven house børn

Børn Plastic hytte i haven

plast havehus hytte barn

Smukt hus til træ børn

smukke træhus børn

Maisonette lille træ

barn lille træhus

Have træhus til børn

Garden view house børn spil

Have med træ hus for børn

Have træhus børn spil

Børn Cabanes

forskellige hytter børnehave

Stadig ideer - Børn hytter

Zoom Børn hytter

træhus børnehave

moderne hus børnehave

smukke hus børnehave

hjem haven træ barn

hus børnehave lilla

violet farvede små huse børn

smuk udsigt til haven sommerhus grøn træ kælk

store børn i hjemmet rosenhave piger

stort hus børnehave træ dias
hjem barn lyserød grå træ haven

zoom lille barn hytte
zoom lille hytte haven træ pæle

lille plast grønne hus

zoom rød kælk hus børnehave

hytte haven grønne børn

pettite hus børn

hjem haven plast børn

grønne hus barn

gule røde hus børn

havehus til børn plast

gule hus børnehave


Like this post? Please share to your friends: