Den grill En søndag moderne design af Emo Design – anews24.info

Den grill En søndag moderne design af Emo Design

grill moderne design

den grill Søndag ved Emo Design er en reel revolution på markedet for at grille. Én, den nye række af faste grill, som tillader brug af Duo-systemet for at vælge mellem tre forskellige måder at lave mad - traditionelle træ, kul eller gas.


den grill Den ene er relateret til arketype til at åbne ild skorstene, der blev almindeligt anvendt i fortiden, men er nu erstattet af andre alternativer. Den søndag BBQ er meget forskellig fra andre grill i sit design følger de nyeste tendenser inden dekorere haven.

Grillen søndag BBQ Én efter Emo Design grill multifunktionelle Emo Design

Grillen er metal eller træ hylder, en flaskeholder og et bagning låg. Udformningen af ​​grillen er ergonomisk for at tilfredsstille alle dine behov og grillen er udstyret med en justerbar kogeplade løbet et system med mulighed for at tilføje flere hylder. Det modulære grill giver en hurtig og nem installation.

De rene linjer i hvid og grå, som forstærkes af brugen af ​​materialer såsom Carrara marmor granulat og rekonstituerede sten grå omdanne grillen til en stilfuld og funktionel element til at sætte i din have og nyde måltidet med din familie. Kig på ham!

Grill sker i Carrara-marmor granuleretgrill funktionel moderne

Grillen har hylder af træ eller metal, en flaskeholder og et bagning låg grill hvid marmor grå design

Grillen kan vælge mellem tre forskellige måder at lave mad - traditionelle træ, kul eller gasBBQ moderne marmor design

Udformningen af ​​grillen følger de nyeste dekoration tendenser til haven grill moderne have

En elegant og funktionel grill Moderne grill søndag Emo Design


Like this post? Please share to your friends: