Udendørs Planter patineret stål til industriel stil – anews24.info

Udendørs Planter patineret stål til industriel stil

have blomster ydre stål udvikle idéer ydre bakke

den udendørs have patineret stål er æstetisk attraktivt og meget modstandsdygtig. Sådan integrere i naturen i vores have eller vores terrasse?


Er stål velegnet til alle design stilarter? For at besvare dette spørgsmål, vi præsenterer denne rekord på 10 udvendige moderne møbleret og dekoreret med forvitret stål plantageejere.

Udendørs Planter patineret stål: hvordan man kan integrere?

udendørs have blomster bakke idé stål

Den patineret stål er et materiale kendt og ofte valgt til fremstilling af kasser af mange årsager. Det har en behagelig æstetisk, det er holdbart og tilføjer et industrielt look til ethvert miljø. Brugen af ​​sukkulenter, til stål plantageejere ovenfor skabte en have, der kræver meget lidt vedligeholdelse og har en velplejet udseende hele året.

Stor udendørs have patineret stål med sukkulenter

udendørs terrasse i haven arrangere idé cortenstål

forvitret stål plantageejere bringe stil, tekstur og farve til din have og terrasse. Kæmpe plantageejere fyldt bagsiden gårdhave af familiens hjem og skabe en atmosfære, der minder om de store velholdte rum. Det udvendige er designet af Bates Masi Arkitekter og fotograferet af Michael Moran.

Stor stål plantageejer, moderne udekøkken: en funktionel og trendy design

patineret stål udekøkken haven

Den patineret stål går meget godt til beton: de to referencematerialer i den industrielle stil. Farven på den forvitrede stål overdimensionerede plantageejer matcher de trædøre til ydersiden af ​​huset. Det udvendige er designet af Ben Miller Design og fotograferet af Mark Peters.

Udendørs Planter stål og store beton vandbassin: det perfekte bryllup industrien

udendørs have plantageejer beton stål bassin'eau

Rækkerne af sukkulenter og store sten gøre gården af ​​dette hus i ørkenen, indbydende og moderne. Farven på vejrbidte stål plantageejere er godt matchet med farven på træ udvendige vægge i huset. Udformningen af ​​det ydre er designet af Kendle Design Collaborative.

moderne udvendige design med store rektangulære plantageejere patineret stål

moderne blomst boks plantageejer udvikle moderne cortenstål

Den udendørs gårdhave, nedenfor, er designet med flere stål plantageejere langs væggene. Urteagtige planter rajoutent farve og tekstur til rummet og bringe en blødere, indbydende udseende. Et dekorativt vægmonteret og patineret stål, fuldender den industrielle udseendet af denne have.

moderne og godt anlagt have med flere udendørs plantageejere patineret stål

udendørs have blomster cortenstål sten bakke deco

Denne patineret stål plantageejer er designet til at have to etager. Det tilføjer højde og en kunstnerisk touch til haven. Mens spiral haven bag er ideel til at plante salater og grøntsager.

Stor to-etagers stål runde plantageejer, kilde og design Exteriorscapes

cortenstål plantageejer idé udvikle plads sten blomst bakke

Disse bosættere lavet af buede plader af patineret stål, rajoutent en ny dimension til rummet uden at være pladskrævende. De er ideelle til at rumme flere planter sammen. Rummet omkring blomsten blev dekoreret med små sten.

Flower-formet spiral ideel til at placere ved siden af ​​en væg eller et hegn, olivin Earth Design

moderne stål bakke arrangere blomster uden haven idé

Den runde stål plantageejer, placeret inde i betonen plantageejer, skaber mere dybde og tilføjer tekstur til haven på tagterrassen. Have sådan en have på taget, det er en drøm!

Planter rundstål placeret inden i en anden konkret haven

udvikle stål haven blomst bakke træ idé udvikle plads

Denne smukke plantageejer kombination / bænk er lavet af træ og patineret stål. Det gør det muligt at sidde behageligt og nyde sin have i fred. Denne plantageejer / bænk er designet af Leddelt Design Landscape Architecture.

Stor plantageejer stål og træbænk bygget til komfort

Cortenstål haven sukkulenter træbænk


Like this post? Please share to your friends: