have

Cortenstål og hvordan man kan integrere den i indretningen af ​​sin have

Cortenstål væg deco haven

Self-patineret stål overflade korrosion er det bekendt? Hvis ikke, så tænk på navnet på den mest anvendte materiale i arkitektur i dag: ja, det er faktisk dencortenstål kendt for alle disse egenskaber.


Du har sikkert set denne naturligt udseende materiale på nogle bygninger, broer, støttemure, hegn eller endda skulpturer af kunst. Den corten bruges ofte i arkitektur, byggeri og især i landskabsarkitektur.

Den cortenstål som dekoration til haven

Cortenstål pejs haven

Men hvordan kan vi bruge corten i sin have? Til at begynde, skal vi først vide, om der er en forskel mellem den cortenstål og ændring.

Moderne have dekoreret med cortenstål som dekorativt element

cortenstål deco moderne have

Sandheden er, at de to ofte i flæng, men deres betydning er anderledes. ombygning stål er en gruppe af stål, der giver designere til at undgå maleri og som udvikler en rusten udseende, når de udsættes for udendørs forhold i mange år.

Hjørne oprindelige design haven dekoreret med cortenstål

Cortenstål udvendige udsmykning idé

Den corten, på den anden side, er et registreret varemærke ejet af "The United States Steel Corporation", i henhold til hvilken metallet er bedst kendt ændring. I dag er corten blev de perfekte materialer til udendørsbrug designere og anlægsgartnere.

Have Pergola og corten haven grænser

haven dekoration cortenstål

I de senere år er denne metal er et sandt boom i landskabet udvendig dekoration og dekorative haver takket være sine fantastiske egenskaber. Den store succes med dette metal er på grund af sin styrke, holdbarhed og nem vedligeholdelse.

vegetation lodret væg lavet af corten

Cortenstål væg vegetabilske haven

Hvad cortenstål egenskaber? Som navnet antyder, den corten giver høj modstandsdygtighed over for atmosfærisk korrosion sammenlignet med andre metaller, som gør det meget mere praktisk og holdbare end hidtil anvendte materialer.

interessant dekorativt Statue af Corten

Cortenstål deco haven

Den høje modstand af dette materiale skyldes det beskyttende lag, som dannes på metaloverfladen under påvirkning af ydre klimaforhold. Det giver således denne dejlige farvelægning varme brune nuancer.

Dekorative Statue oprindelige runde form til haven

Corten deco moderne have idé

Danner en oxidation film af mørkebrun farve over metal, Corten held modstår for ætsning af klimatiske forhold, såsom for eksempel regn, sne, is eller tåge.

Adskillelse væg med udsmykkede elementer til haven

Cortenstål ekstern idé deco

På denne måde, det beskyttende lag af corten forhindrer dybere indtrængning af klimatiske elementer, som eliminerer behovet for maling og vedligeholder mod rust danner årene bevare både tid og penge.

Den corten bruges som kant til vegetation senge

bordure- cortenstål haven

At kende fordelene af dette materiale, det er slet ikke overraskende, at rustfrit stål er i toppen af ​​sin popularitet i landskabsarkitektur i dag. Hvis du ønsker en moderne have, skal du ikke tøve med at bruge corten som dekoration.

Idéer interessante dekorative elementer til havedesign

haven dekoration idé corten

Ud over arkitektoniske konstruktioner, broer, kunst skulpturer og udendørs installationer, den corten erobrede også det udvendige design i sin dekorativt udseende som du vil se på nogle billeder.

havemur dekoreret med paneler prydet corten

Deco haven idé corten væg

Den cortenstål er højt værdsat for sin styrke og holdbarhed med en minimal tykkelse, hvilket resulterer i dannelsen af ​​fine og elegante løsninger til udendørs rum.

Gate interessant haven corten

Cortenstål havelågen

Normalt tilgængelige i plader eller en platform, corten letter også byggeprocessen. Dens naturlige, varme og specifikke nuancer passer godt ind i det naturlige landskab og den moderne design af haven.

Dør dekorative haven oprindelige design

Dør moderne have corten

Mange arkitektoniske projekter rundt om i verden demonstrere succes de forskellige anvendelser afcortenstål samtidig tjener som gode eksempler på de mange designmuligheder med denne handy metal.

Moderne Urtepotter af corten arrangeret i haven

haven urtepotter Corten

Således moderne støttemur i Corten, for eksempel med deres ekstremt tynde profiler kan anvendes til klart adskilt eller definere det udendørs rum. Og det er en kvalitet beton bestemt ikke kan tilbyde.

rund skulptur til haven

cortenstål skulpturhave

Den cortent stål kan også bruges til at skabe vegetation rækkehuse haver, koniske bands til at forme en have med terrasse eller stål urtepotter. Men lad os ikke glemme de kunstinstallationer og skulpturer til som endnu en gang, at corten er meget populære.

Wall moderne havedesign corten

Ved at demonstrere sine resistente egenskaber af vejrforholdene, dette materiale giver meget hurtig, gør det muligt for kunstnere og skulptører til nemt føre deres konceptuelle ideer til en meget tilfredsstillende præstation.

stål havemur corten

Man kan også tilføje til listen over cortenstål bruger springvand, lodrette haver, pejse, have grænser og endda trapper og haven trin. Det ser ud til, at den eneste begrænsning er fantasien corten designere.

Cortenstål haven moderne design

Tidligere blev den rust ses som noget, der skal undgås for enhver pris. Men i dag, med brug af corten, rustne udseende bliver som en mur til udvendige og nutidige haver. Alt er muligt: ​​en dør, et hegn, en skulptur ...

cortenstål hegn moderne have

Som du allerede ved, at Corten er et materiale, værdsat for flere programmer, der er både praktisk og smukt. Har du for eksempel nogensinde tænkt på en moderne hegn lavet af corten store paneler? Den corten haven hegnet til at fremhæve det udvendige design og gøre din tid i haven meget sjovere.

haven trin corten stål

Den corten haven hegn kan være en glimrende mulighed for at give et naturligt, moderne look med moderne uderum. Beskyttelsen og privatliv er af afgørende betydning i haven. For at beskytte mod nysgerrige, kan du altid vælge en barriere Cortet der, ud over sin dekorativ funktion, også spille en beskyttende rolle.

cortent stål haven hegn

Hvis du ønsker at tilføje en original element til indretningen af ​​din have, hvorfor så ikke vælge en havelåge, der vil forstærke skønheden i din have ved at give det en rusten udseende udseende? Disse døre er meget på mode i moderne og nutidige haver. Den corten Gateway er også en meget god idé, hvis du søger efter originalitet.

cortent deco haven stål

Hvis du kombinerer det cortenstål med træ, du helt sikkert ikke fortryde dit valg. Disse to materialer kombineres vidunderligt at skabe en atmosfære på samme tid rustikke og moderne. Brug dem til at dekorere din veranda, terrasse eller pergola.

Lukning stål havedesign

De corten haven grænser er også populære. Deres rolle kan variere, men de er ofte bruges til adskillelse af plantning senge af resten.

Corten haven idé deco

Plus af corten grænser er, at de kræver meget lidt vedligeholdelse og er meget godt med den naturlige skønhed af grønne planter, træ eller dekorative sten.

udendørs pejs haven idé

Ofte corten kan ses i form af høje plantning senge til fedtet og prydplanter i haven.

cortenstål haven springvand

Tanken om at have en moderne springvand i haven, du hun inspirerer? Igen, igen, kan du slå til corten og skabe sådan en smuk springvand fyldt med småsten. Cirkel den rige vegetation springvand sikrer oprettelsen af ​​et sandt naturparadis.

cortenstål springvand design

Andre anvendelser af corten i haven omfatter udendørs pejs og skulpturer. Med hensyn til de skulpturer, vil alt afhænge af din personlige smag. Du kan vælge en større eller mindre art skulptur, moderne, klassisk eller moderne.

Cortenstål pejs moderne have

Udvendige skorstene er meget praktisk og virkelig let at vedligeholde. De er ofte i en unik og smuk enkelhed og lad det varme til de køligere aftener. Omgivet af ryddeligt træ, corten udendørs pejse hurtigt blive omdrejningspunkterne i haven.

Layouts moderne have corten

Efter at have diskuteret fordele og kvaliteter af corten og dens anvendelser, er det også tid til at se sine fejl. Selv om det ser ud til at være den perfekte materiale til haven, til Corten anmodning skiftevis våde og tørre perioder danne det beskyttende lag.

stål deco moderne have corten

Det bør derfor ikke anvendes i områder med luft lastet med salt, med en masse regn, vedvarende tåge eller meget varmt og fugtigt.

moderne have hegn corten

Andre corten udfordringerne er relateret til byggeri i form af specifikke svejseteknik. Og sidst, kan den cortenstål også plette flader placeret ved siden med rust.

have hegn cortenstål

Perfekt eller ej, det corten er i hvert fald et meget moderne materiale med sin rustne udseende for arkitektur og design af uderum. Hvis de anvendes korrekt, dette materiale giver en flot løsning, der er nem at vedligeholde og økonomisk.

cortenstål havedesign


About the author

admin