have

Have hegn: 47 moderne og originale ideer

mursten hegnet haven idé

den haven hegn er meget mere end blot en barriere, der beskytter huset og definerer haven - det bidrager også til æstetik i udendørs rum og fuldføre dekoration.


Tidligere, plankeværk var standard, og der var ingen andre muligheder. Men i dag de sorter at vælge imellem er talrige hjælpe os tilpasse vores have. Måske plankeværk er, hvad du ønsker, eller du kan være på udkig efter noget lidt mere moderne? Metal, beton eller sten - design og materialer, der tilbydes er uendelige! Derudover er det også muligt at indføre et afsluttende planter som levende grønt alternativ og moderne til traditionel hegn.

Lukning elegante have på beton og træ

haven hegnet moderne design

Når du beslutter at lave din egen haven hegn, er det bedst at overveje flere ideer til at finde den type, materialer og passende design til din udendørs rum. I dag er flere og flere mennesker vender til hegn vandret i stedet for lodret hegn. Selv om det er en temmelig æstetisk valg i de fleste tilfælde, de vandrette hegn har også praktiske kvaliteter. Hvis du ikke har erfaring i opbygningen af ​​hegn, så måske vandret hegn er den bedste løsning for dig, fordi det er nemt at gøre selv. Den vandrette hegn er også ideel til større haver og for dem med et begrænset budget, fordi det kræver mindre materiale end den lodrette hegn. Og med hensyn til lodrette hegn, kan du vælge en mere solid løsning eller forlade rummet mellem stolperne.

Moderne design haven hegn

have hegn betonplader

Og vi taler om indsatser, bør du også vide, at her også mulighederne er ubegrænsede. Mange mennesker foretrækker udseendet af træ og talrige designs. Du skal også vælge den type træ, der følger med indretningen af ​​din have. Cedar, fyr, redwood og eg er de mest almindeligt anvendte træ til hegn, men hvis du er på udkig efter en mere miljøvenlig løsning, kan du også vælge bambus.

malet træ haven hegn i hvid

Lukning hvid træ haven

sten Havehegn har den fordel, at mere sikkerhed til dit hjem og have. Ud over dette, metal og sten er smukke materialer og moderne. Smedejern er et populært valg for dem, der ønsker at bruge hegnet som et dekorativt element i haven. For sin del, stenen er et godt valg for dem, der ønsker at holde en neutral og naturligt look i haven.

plankeværk interessant design

Lukning havedesign

Hvis din største bekymring over haven hegnet er sin let holdbarhed og vedligeholder, så vinyl hegn er måske det bedste valg for dig. Vinyl behøver ikke at blive malet, og det er mere modstandsdygtigt over for vejrforholdene end mange andre materialer, træ inkluderet. Men uanset valg, du foretager, skal du vælge et hegn, der vil være holdbar og nem at vedligeholde. Her er nogle billeder med moderne og originale hegn, der kan inspirere dig og give dig ideer til din egen have hegn.

ultra moderne have hegn dekoreret med kaktus

moderne have hegn idé

Hegn lavet af grønne planter

Lukning levende haveplanter

træpanel hegnet design

Lukning moderne træ haven

minimalistisk design af beton hegn

beton haven hegn dør glas

Moderne hegn dekoreret med slyngplanter

minimalistisk træ haven hegnet

plankeværk haven

Lukning beton træ haven

have hegn metalkabler

Lukning beton design haven

have hegn træ design

haven hegnet moderne design

haven hegnet interessant design

Lukning elegant moderne design haven

elegante træ haven hegnet

haven hegnet design idé

have hegn oprindelige ide

metal haven hegn

Metal haven hegnet design

Metal haven hegnet idé

haven hegnet træpaneler

lukning enkelt beton haven

Bambus haven hegnet idé

haven hegnet oprindelige moderne design

haven hegn træ bliver først sort

træ haven idé hegnet

indhegnet have moderne design

hegn design elegante haven

minimalistisk design haven hegn

indhegnet have moderne design

Originalt design haven hegn

Originalt design haven hegn interessant

elegante træ haven hegnet

indhegnet have idé design

haveplanter metal hegn

minimalistisk træ haven hegnet

Original træ haven hegn

sten haven hegnet design

sten haven hegnet idé

metal hegn sten haven

ultra moderne sten haven hegn

deco haven idé hegn


About the author

admin