have

udendørs brand pit og pejs moderne havedesign af Ak24

udendørs brand pit-idé moderne pejs-have-deco

Du har besluttet at arrangere en have pejs eller udendørs brand pit og du er på udkig efter ideer til dens realisering? Designmag tilbyder et eksklusivt udvalg af modeller foreslået af Ak24 Design mærke.


Du kan finde inspiration til at skabe dine egne brugerdefinerede udendørs pejs eller bestille et produkt, der skal installeres direkte i din have eller på din terrasse.

Pejsen og udendørs brand pit er blevet vigtigt tilbehør i en moderne deco haven.

Et træ, gas eller propan, brand pit og udendørs moderne pejs tilbyde os mange fordele. Ud over den atmosfære, de bringer til vores grønne områder, nogle endda gøre det muligt for os at lave mad udendørs! For at afgøre, hvilken form for tilbehør til at vælge sin have er til sin rådighed flere ting at overveje nøje. De påvirker udseendet af det ydre rum, men også nogle praktiske overvejelser såsom størrelse, form og brug af den udendørs pejs.

Udvikle en moderne have med en pejs eller udendørs brand pit - hvilke materialer at vælge?

Brasero udendørs have-moderne-pejs-design-terrasse

Apropos at vælge moderne pejs eller udendørs brand pit, en af ​​de første ting at overveje nøglen til realisering af materialer. Uanset om det er en struktur, der styrer kit eller vil blive gjort for at måle; dette er stadig afgørende.

pejs-have-moderne-design-fyrfadet udenfor-stil-industrielle

Idé Runde moderne pejs med metalbakke Zero.

Moderne udendørs haven pejse er fremstillet i en meget bred vifte af materialer. Aktuelle fremstillingsmetoder giver os mulighed for at vælge mellem designer pejse lavet af sten og metal samt glas, mursten eller flere materialer kombineret sammen.

Brasero udvendige design-pejs-have-moderne

Udendørs pejs Ercole.

Vel vidende, at man altid skal kontakte en professionel producent, der garanterer medarbejderne materiale sikkerhed, man er fri til at vælge dem, der passer bedst til den deco-stil af sin moderne have.

udendørs pejs-runde-træ-design-moderne-hus-have

Sten og træ er klassiske muligheder; smedejern vil sandsynligvis bringe en nøgle vintage rum; om tendensen metaller såsom corten stål, bedrage dem, der drømmer om en have moderne design.

Valget af materialer og sikkerhedsmæssige overvejelser at tage hensyn til

fyrfad-og-udendørs-have-pejs-moderne-træ terrasse dekoration

udendørs brand pit og pejs moderne zen-have.

Selvfølgelig er fabrikanterne stadig forpligtet til at respektere sikkerhedsstandarder for etablering og udvikling af en pejs eller udendørs brand pit. Men hvad er de gode reflekser til at have for at undgå brandfare rundt i hjemmet og i det moderne have?

pejs-og-moderne-udendørs-terrasse fyrfadet-deco-design

Alle materialer er potentielt farlige, forudsat at de ikke anvendes i forbindelse med et par enkle og let at huske reglerne. Af denne grund er det vigtigt at følge producentens anvisninger og forsøge at træffe yderligere foranstaltninger, såsom dem der er anført nedenfor.

komfur-have-pejs-fyrfadet-design-eksteriør-moderne

udendørs brand pit op discolo.

Først, vi tror altid at overholde en tilstrækkelig afstand mellem branden udefra brand pit og små børn eller kæledyr. Flammerne vil virke på overfladerne af skorstenen og vil udsætte dem for brændende varme. Af denne grund er det vigtigt at holde dem, der er mest sårbare sikkert fra denne varme.

fyrfadet terrasse-moderne-pejs-design-udvendige-modeller

Braséo moderne design til udendørs have Tripee.

sikkerhed side af rummet omkring det sikres det første, at pejsen eller udendørs brand pit sker i henhold til sikkerhedsstandarder. Så befri vi området nær pejsen alle former for genstande, der kan tage brand. Man virker på samme måde i forhold til objekter i omkredsen udsættes for varme.

pejs-opvarmning-ydre-træ-fyrfad-small-space-idee

Udendørs pejs Hole moderne design.

Endelig, når de forlader området omkring pejsen eller udendørs brand pit, vi altid sørge for, at branden er helt ude. Anvendelsen af ​​den sidstnævnte regel vil variere afhængigt af den type hjem, vi valgte; så det er vigtigt at være bekendt med bruges kaminen og dens virkemåde.

Hvad form og størrelse til pejsen eller udendørs brand pit moderne design?

pejs-til-eksteriør-design-moderne-terrasse-have-ideer

Den moderne pejs til haven og udendørs brand pit er generelt åben ild, der udsteder konventionelle geometriske former. Rektangel, firkantede og runde er blandt de mest udbredte.

udendørs pejs-runde-træ-komfur-fyrfadet-moderne-design

Valget af form og størrelse af den udendørs pejs afhænger af størrelsen af ​​den moderne have eller terrasse. Det vil også være bestemt af antallet af mennesker, at hjemmet skal rumme.

Den udendørs pejs og rund design Brasero

Grand fyrfadet have-pejs-udendørs-deco-moderne

Braséo terrasse eller udendørs havedesign Zero.

Som det også kan ses i Product Design Ak24 samling af brand, den runde form er den, der regerer suverænt i det nuværende marked. Dette skyldes den Runde tilpasser nemt til moderne haver og terrasser i alle størrelser.

fyrfadet udenfor moderne pejs-gårdhave-design-model

Rund model udendørs pejs Ercole.

Derudover kan hjemmet og udenfor runde fyrfad rumme flere mennesker. Dets funktion er ligesom det runde bord, altid mere praktisk til små rum!

pejs-moderne-udendørs-runde terrasse-pyntede træ-sten-White

Brazier runde udvendige design med dekorative småsten Zen.

Side moderne ydre udsmykning, er den runde form er forbundet med Zen design og afslappende atmosfære. Det minder os også til lejrbål og naturvandringer. Den runde udendørs pejse og ildsteder design af denne formular vække lidt vilde side i vores haver.

Designet pejs og brand pit haveterrasse eller i kvadratisk eller rektangulær form

pejs-grill-uden-the-art-deco terrasse haven

Den kvadratisk eller rektangulær form er en klassisk løsning til pejsen eller brand pit moderne terrasse. Denne type af udendørs ildsteder replikere i virkeligheden, udseendet af konventionelle indendørs ildsteder. Så vi elsker dem for deres lidt vintage look og den venlige atmosfære, de bringer.

fyrfadet-design-moderne-udendørs-pejs-have-Varme-Outdoor

moderne pejs design udendørs have med træ opbevaringsboks Zero.

Blandt fordelene ved haven pejse eller udendørs ildsteder af disse former, at de har en større bakke. Dette gør det muligt for mennesker, der sidder rundt for at forlade forskellige objekter (et fad, en glas ...). Og vi behøver ikke engang et sidebord eller lignende overflade!

små-pejs-eksteriør-design-moderne-terrasse-have-layouts

Små Brasero udvendige design Mangiafuoco.

Hvad med størrelsen af ​​udendørs pejse af disse former og antal gæster, de kan rumme? Igen ville det mest fornuftige måde være at fortsætte som et sofabord. Området omkring arenaen hjem er ideel til 2 til 4 personer; en omkring den rektangulære udendørs pejs design er velegnet til 4 eller flere personer.

pejs-design-moderne-udendørs-have-træ-modeller

Hvad nytter til din pejs eller moderne design udendørs brand pit?

udendørs brand pit design-moderne-pejse have deco-trend

Udendørs pejs til moderne have Rondo.

Selvfølgelig, design haven pejs og udendørs brand pit udføre flere forskellige funktioner. De tjener som opvarmning betyder under kølige nætter af forår og efterår. Derudover har de en dekorative side, som kan nydes, selv om vinteren, med en have dækket af sne.

pejs-d'exterieur-design-moderne-brasero-rond-bois

Og de er også det ideelle sted at tage sin aperitif par med gæster. Nogle moderne pejse og udendørs ildsteder kan endda tjene grill!

pejs-ydre-træ-have-design-round-fyrfadet

Udendørs pejs med stor bakke størrelse Zero.

Nedenfor er nogle punkter at overveje, før du vælger din model udendørs brand pit eller pejs moderne have, afhængigt af brugen af ​​det.

fyrfadet have-moderne-pejs-runde terrasse-udendørs-design

Små runde udendørs fyrfad Mangiafuoco.

På den ene side vil den type udendørs pejs, og dens størrelse altid være afhængig af deres anvendelse til at forberede måltider. Ligesom opretholde mennesker i moderne din have? Du tager ofte drikker omkring et lille bord udenfor? I dette tilfælde, vælge en udendørs pejs eller en terrasse med en brand pit bord.

pejs-udendørs-grill-fyrfadet have-moderne-træ

Lide at lave mad over åben ild og eksperimentere med opskrifter, der skal nydes udendørs? Så tøv ikke med: udendørs pejs grill mulighed er for dig! Hvad mere er, vil du elske de pejse og udendørs brand pit, der arbejder i ilden; fordi de giver dine retter yderligere noter og uforlignelige!

Elementerne til at give omkring den udendørs pejs eller terrasse braséo

pejs-of-have-grill-round-træ-moderne

Ud over at tænke på en terrasse eller et moderne design med grønne planter, er der nogle yderligere elementer til at give omkring den udendørs pejs eller brand pit design. I alle tilfælde, møbler eller opbevaring er et væsentligt element. Deres størrelse og placering vil variere afhængigt af typen af ​​moderne pejs eller udendørs brand pit valgt.

fyrfadet-træ hjem-udendørs-have-deco-cortenstål

Udvendige skorstene, der kører på træ kræver mere plads til opbevaring af dette materiale. Til sammenligning andre typer brændstof er langt mindre krævende med hensyn til tilgængelige plads. Af denne grund, en masse af udendørs træ pejs modeller har en lagerplads placeret over plateauet pejsen. Dette lille trick giver os mulighed for at nyde de øjeblikke omkring bålet uden at skulle rejse for at få tid logs af træ til et andet.

Eksterne pejse-have-moderne-runde-træ-fyrfadet

Bemærk: et træ brændende pejs eller udendørs brand pit, der ikke har en sådan opbevaring kræver et lagerområde af skov i nærheden. Når andre typer brændstof, bevaring nærheden er også en praktisk løsning. Men pas på, rummet mellem hjem og lagerområdet skal altid følge sikkerhedsinstruktionerne! Dette væsentlige regel, du for behagelige øjeblikke omkring din pejs moderne design haven eller uden for braséo sikkert.

fyrfadet-of-terrasse-pyntede-moderne-deco-sten-uden-layouts

Fotos og design: Design Ak24


About the author

admin