Planter træpalle: 74 modeller til sig selv – anews24.info

Planter træpalle: 74 modeller til sig selv

plantageejer træpalle idé Layouts terrasse deco billige balkon

For haveinteresserede, forberede fjederorganer, frem for alt, at gennemgå deres arbejdsredskaber og beholdere planter. I månederne marts og april, som hvert år, mange mennesker oplever, at deres gamle urtepotter og plantageejere bør erstattes af nyere modeller.


Normalt er det hele ender med en tur i den butik, hvor du kan købe de pågældende produkter.

Contents

Plantageejer træ padle: let DIY idé til dekoration en terrasse eller udendørs haven

plantageejer Alette træterrasse stue deco træ haven

Men at købe en plante pot eller blomst boks er ikke den eneste mulighed for at udskifte dine gamle havens krukker. I virkeligheden, hvis du kan lide DIY og kreative projekter, kan du eksperimentere med en plantageejer model træ pagaj at realisere sig selv. Her er vores udvalg af 74 lodrette eller vandrette typen modeller. Det har noget for alle!

Palle Planter ydervæg dekoration

jardiniere-i palle-of-træ-væg-vegetal cloture garden

I de senere år har træpaller blevet et meget populært materiale til fremstilling af møbler og tilbehør til i og uden for hjemmet. Værdsat for deres økologiske udseende og deres evne til nemt at omdanne i flere typer af møbler, paletter arbejde som en meget flot supplement til enhver indretning.

Terrasse Dekorative lille område af naturlig atmosfære med pyntede og haven lodret

bygge-gartner-træ-palle-væg terrasse

I virkeligheden er det en Recycling materiale ', som kan opnås mere eller mindre let. Det er holdbart som designet til at lette transport af gods over lange (eller meget lange) afstande. Derfor denne træemballage er ret robust. Det har også god modstandsdygtighed over for vejrforholdene udenfor. For som vi ved, er pallerne ofte udsat for regn og sol i flere dage.

Afgrænse terrasse med plantageejere paller til sig selv

pot-træ terrasse-en-gør-det-selv

Så genstande og møbler deco DIY palle har en lang levetid. De har også meget god modstandsdygtighed over for vejrlig. De kan opbevares nemt på en balkon eller terrasse, selv om de ikke er beskyttet af et krisecenter eller en pergola.

palle møbler Idé til udendørs let at flytte

Jardiniere-træ-palle-møbler-og-have-frisk haven urter,

Dette er en fordel ved den plantageejer palle af træ også kan nydes i en køkkenhave, som nyder beskyttelse i et drivhus eller en baldakin!

Væg beklædning med palle og blomsterdekoration

Væg palle haven Interiør-dør-plante-idee

Men det er også bemærkelsesværdigt, at dette organiske materiale er perfekt egnet til fremstilling af artikler til interiør. Senge, sofaer, lænestole, sofaborde, køkkenø ... Det er bare et lille udsnit af de typer af møbler, der kan realiseres på træpaller hendes stue. Og da populariteten af ​​møblerne fortsætter med at stige, mange kreative brugere nu eksperimenterer med oprettelsen af ​​vertikale haver i denne type træ!

Hvordan man kan gå om at vælge en model af plantageejer træ padle?

make-en-gartner-træ-palle-model

Realiseringen af ​​en palle plantageejer er en kreativ hobby, der hjælper os med at spare penge, samtidig med at tilpasse dets indre eller ydre rum. I stedet for at købe en urtepotte model eller en blomst boks er klar til brug, tager vi tid til at reflektere potten eller plantageejer model ville være bedst egnet til altanen eller stuen. Vi tror, ​​den størrelse, højde og form. Og, selvfølgelig, vi stopper på en model, der passer vores handyman kapacitet!

palle plante dørs model med ler urtepotter

havearbejde-en-palle hængende væg potten de fleur-ler

Fordi, ja, der er flere designs balconières og urtepotter lavet af denne type træ. Nogle kræver kun et par minutter at udføre. I dette tilfælde behøver du ikke at skille pallen eller at bygge et nyt stativ.

Idé til at plante en dør til terrasse eller udendørs haven indretning

model-Gartner-vegetabilske væg-urtepotte-ler

For andre modeller, men ville du give lidt mere tid. Dette ville være at fortryde grundmaterialet at inddrive de stykker træ og samle et nyt objekt.

Grand Cache have pot at fremstille træplader

fremstilling potten de fleur-træ-ydre-deco have

Selvfølgelig vil oprettelsen af ​​en gartner palle eller lignende støtte bede om lidt forskud forberedelse. Nedenfor giver vi en liste over illustrativt materiale, der vil tjene som reference for dit projekt.

Hvordan man laver en støtte for selvstændige planter - Hvad er de nødvendige materialer?

balconiere terrasse træ-palle-er-how-det-selv

For det første ville du nødt til at medbringe materialer (en eller flere træ opbevaringsboks). Så ville du brug søm (eller en sømpistol) eller en skruetrækker, og muligvis et lærred (hvis du ønsker at belægge indersiden af ​​din skabelse). Hvis du planlægger at adskille pallen, tænke på at få de nødvendige instrumenter til dette formål (for eksempel en økse eller et koben). Endelig har planer om at male eller lak til pels det objekt, som du opretter. En lag maling eller lak vil gøre din skabelse meget pænere og mere holdbar.

Plantageejer fremstilling palle Tutorial


Hvis du har brug for at se alle trinene skabe en lodret palle haven, se tutorial videoen ovenfor. Det vil vise dig alle ikke at krydse for at lykkes et sådant projekt.

Spar plads med en plantageejer i vandret eller lodret træ palle til ydersiden

plantageejer væg dekoration træpalle haveterrasse af'exterieur

Uanset om du har en terrasse, en lille balkon eller en køkkenhave, kan du eksperimentere med nem DIY-projekt og skabe din egen plantageejer træpalle. Dette vil tillade dig at udskifte en gammel beholder eller sprede din have på en større overflade.

Lav palle træ plantageejer for sin lodrette haven

lave en plantageejer udenfor DIY træpalle træmøbler dekoration

På grund af deres form, træpaller er en af ​​de mest populære for at gøre lodrette plantageejere materialer.

Træ plantageejer model til paller til en tropisk inspireret have

Planter palle træ interiør vertikale haveplanter

Kompakt og funktionel, er de i stand til at stå imod en væg, mens der tjener som støtte til blomster arrangeret på flere niveauer. Denne form af træpaller plantageejer kræver ingen særlig DIY indsats.

Sådan palle træ haven og dekorere sin oprindelige skabelse i en hængende have

lodrette plantageejere træpalle terrasse balkon vægdekoration

Det ville simpelthen trække plantageejer palle mod væggen af ​​din altan eller terrasse. Desuden kan du frit vælge den side, du vil udsættes for øjnene. Den nederste del af pallen, som har ben, bliver let opbevaring til flere typer af planter til dine prydgenstande.

Den plantageejer til selv paller giver os mulighed for at optimere pladsen på en lille terrasse

træ palle plantageejer hængende have terrasse balkon layouts lille plads

Med hensyn til den anden side af pallen, kan det virke som en krog til de typer af containere, som du har derhjemme!

Sådan arrangere en balkon med træ hylder til vægmontering og vinstokke

genanvendt palle træ haven deco træ idé møbler ideer

Selvfølgelig, sådan plantageejer træpalle også tilgængelig i version egnet til mindre rum. I dette tilfælde ville det simpelthen hænge denne model på væggen af ​​din altan. God idé for dem, der ønsker at spare endnu mere plads på deres altaner i byen!

Eksempel gartner til at gøre dig selv og støtte til udendørs urtepotter

DIY træ palle møbler havearbejde idé deco vægtæppe haven udenfor

Har en træpalle plantageejer, der har stået sin prøve, og som har mistet sin glans? Du kan altid gendanne lodret havemøbler med lidt maling.

Udsmykning træet plantageejer med en maling farve, der matcher dens udvendige indretning

lodret træ møbler haven til en gartner idé palle dekoration økologisk

maling farve idé om vertikal have og træ palle møbler til at bygge selv

modelprogram gartner udenfor billige haven farve hvid maling

Til dette er det tilstrækkeligt at vælge en farve, der passer med din indretning eller som pænt kombinerer med dine blomster. Så har du at anvende farve efter eget valg på alle dine plantageejer modeller i lodret palle!

DIY dekoration til lille have med sort maling farve

model palet Planter DIY Deco terrasse træ sort maling

Du er velkommen til at vælge en interessant farve og ikke begrænser dig selv, især ikke til de mest populære farvemuligheder. I stedet tænker på måder at gøre dine møbler palle et dekorativt accent til din udendørs og spændende.

Hvordan man laver en lodret have med blomsterkrukker til hans by balkon

Jardiniere idé træ palle lille hængende have terrasse Layouts

Hvis du har en meget begrænset område, så prøv følgende trick opbevaring: sikre dine møbler palle på en af ​​dine vægge, anvende den farvede maling og lad tørre.

Støtte maling farve til terrasse eller balkon blomster

Jardiniere-i palle-model-maleri-hvid-idee

Så lå foran urtepotter, kombineret i eksemplet på billedet ovenfor. Du vil således få mere plads til at vise dine blomster!

Planter til sig selv med urtepotter

Planter palle billige vertikale have Foto idé

Desuden er det også muligt at kombinere de to funktioner, der af en plantageejer vifte af klassiske træ og at af en mini skab dør planten.

Dekorering uden palle med vaser fra genbrugsflasker

gøre en række træmøbler dekoration oprindelige vertikale have

Bliv inspireret af denne plantageejer rækkevidde, selvom du ikke er nødvendigvis meget talentfuld i havearbejde. Genbrug denne idé og lave en vægdekoration element til din terrasse om sommeren ved at tilføje nogle flasker vaser lavet af træ!

Dør palle anlæg til udendørs

dør plante palle udenfor haven idé deco DIY træmøbler billigt

tilbøjelig palet til møbler Hjem indgangen haven indretning

palle træ haven dekoration udendørs vertikale have

Den lodrette plantageejer træsort palet kommer også i skrå udgave! Expose dit hjem i indgangen haven og gøre det til en oprindelige dekorativt accent!

Opret en have af friske krydderurter med en træpalle møbler

træpalle lodret haven plantageejer dekoration urtepotte

Og hvis du har en lille siddepladser til rådighed på din terrasse, vedtage den samme praktiske løsning til at arrangere en mini have med friske krydderurter, fastsættelse dine palle møbler urtepotter, hvor du plantet rosmarin, Basilica, frisk timian, purløg ... kort sagt, alle de urter du kan lide at indarbejde i din foretrukne retter!

Idé DIY Udendørs Decor billige med planter og paller

Væg-vegetal-gartner-træ-møbler-paller

Lodrette løsninger tillade flere designmuligheder med planter og blomster. Disse er organiseret i henhold til dine ønsker. Omgrupper flere til at gøre en levende mur helt dækket med smukke farver. Eller, beskære dine planter regelmæssigt for at få en velstruktureret lodret have.

Udvikling af lille have frisk krydderurter træ

Jardiniere-træ-til-gør-det-selv-friske-urter

Indret en udendørs legeplads med en urtepotte paller

møbler træpalle gartner barn deco udvendige hjørne køkken spil

Rækken af ​​træ plantageejer er også en smuk dekoration til hjørnet af udendørs spil for børn. Ovenfor, en følelse af kreativt projekt for udvikling af en sådan legeplads for børn.

Støtte til lodrette planter udenfor væg- og træ plantageejer idé

Jardiniere-væg palle-hvid-lille-haven-væg

Du kan også forskønne rummet af dine børn spil med en lodret palle haven. Installere det på en væg i nærheden af ​​deres legeplads og dekorere legetøj!

Tilpasning plantageejere i form af sin have

breaker for palle-træ-væg-vegetabilske-a-fremstilling

Den vertikale opløsning er også meget velegnet til fremstilling af vind-klippede visninger af blomster. For dette, skal det give dig en større mængde af paller. De bliver nødt til at være tilstrækkeligt til oprettelse af et hegn i længde, der svarer til billedet ovenfor, for eksempel.

Hvordan defineres den udendørs plads med balconières - DIY dekoration til terrassen eller haven

Jardiniere-i palle-of-træ-railing gårdhave-veranda

Denne strategi er ikke kun forbeholdt landskabspleje terrasse vi ønsker at beskytte mod nysgerrige blikke. Det er ganske anvendelig til et område af haven, der ville definere på en naturlig måde. Arrangere potterne således at sollyset at trænge gennem vind-view. Du vil derfor nyde en udendørs lysere og sjovere.

En lodret have mod en væg eller selvbærende

Jardiniere-i palle-træ-have-lodret-ikke-kær

Og ja, hvis du har samlet flere paller, hvorfor ikke dekorere en af ​​dine ydervægge af et sæt potter træ blomst? Det er meget muligt at bruge denne miljøvenlige materiale til både realisering af medier og plantageejere selv!

lodret støtte model for planter og udendørs friske krydderurter træ

vertikale have potten de fleur-træ-et-gør-det-selv

Ud over de modeller hang direkte på væggen eller lænet mod en fod, er der også dem af selvbærende. De har fødder udviklede træstykker og kan placeres overalt på en terrasse eller balkon.

Kombiner flere paller af træ til et endnu bedre resultat

idee-gartner-lodret-træ-et-gør-det-selv palle

Vidste du, at du får et endnu bedre resultat ved at kombinere flere træ understøtter? Fortsæt på denne måde at skabe en lodret uden lagring, som afsluttes med en stor plantageejer lodret træ palle i bunden.

Genfremstille sit træ skabelse til at give den et frisk udseende

Jardiniere-lodret-palle-møbler-udendørs-deco balkon

Sæt lodrette støtter for de bageste én andre planter på din altan. Vær sikker på at give forskellige højder for både opbevaring. Det er en god idé for dem, der ville afsløre flere af dine smukke planter!

Idé af havearbejde plads layout med møbler døren træ plante

make-en-storage-blomster-have værktøjer træ

Gør møbler lodrette træpaller, men også tilbyde mere lagerplads til sine haveredskaber. Desuden intet forhindrer dig kombinere disse to ideer DIY indretning, en Genanvendelse storage 'for haveredskaber og en gartner i billig træ palet. For dette, flere hylder planlægge dine møbler. Brug hver som lager og andre planter som dør!

Nogle interessante muligheder for indendørs eller udendørs udsmykning

til-en-havearbejde-hængende dekoration-udendørs-træ

De lodrette understøtninger og containere også komme i versioner eller suspenderet plante dør. Så du kan lave nogle små kasser bundet sammen med en snor. Denne metode eliminerer behovet for et træ lodret støtte, så du kan spare materiale til fremstilling af dine potter.

Realiseringen af ​​et træ vægbeklædning med genbrugsmaterialer urtepotter

lodret havemur palle-af-træ-maling idé

Det modsatte er også muligt. Dæk en af ​​dine ydervægge med træ sidespor. Løs det urtepotter (købt eller hjemmelavet), og du har en grøn mur billig men temmelig imponerende!

Gør trædør til sin fabrik udenfor eller på indersiden

make-en-dør-plante-palle balkon terrasse-idee

Desuden er det også muligt at fremstille en lodret plante bærer omdanne paller bakker. Opbevar dem i urtepotter og få et møbel med hylder på flere niveauer. Den er ideel til opførelse af et haveområde med vinstokke!

opbevaring træ til anlæg på flere niveauer

dør-plante-palle-træ-blå-deco balkon

Ellers har en trædør plante, der efterligner formen af ​​trinene en stige. Installer det i et hjørne af din udendørs rum. Det vil være klar til dine krukker og altankasser med det samme!

Trim hans custom plantageejere vinduer

balconieres palet gartner Træ gøre dig selv idé deco udvendige vindue

Træ plantageejere hjemmelavet tilpasse sig formen af ​​den plads, du ønsker at dekorere, selv når det er præget af nogle traditionelle former. Udnyt denne funktion og give mere personlighed til din udendørs med plantageejere og urtepotter i passende padle din udendørs rum!

Lille have formet kasse til udendørs anlæg

make-en-gartner-træ-balconiere-DIY-deco

Fjern en eller flere træpaller og bruge de således indsamlede til fremstilling af en blomst boks stykker. Det kan installeres på en rampe terrasse, et vindue eller på gulvet!

Idé af storage til udendørs planter eller træ balconière

make-en-balconiere-træ-dekoration-altan-gelænder

Indret græsplænen uden for hans have er endnu nemmere med en blomst i stor størrelse rækkevidde! Det vil gradvist fjerne behovet for at rense ukrudt og dermed fremme udviklingen af ​​en let og smart haven.

Recover, genbruge, kombinere ... bruge de resterende stykker af træ

stor-gartner-palle-træ-hvid

Skabe en sådan beholder ved at forbinde flere planker af træ, for at opnå den ønskede længde. Fortsæt på samme måde at gøre fonden af ​​beholderen.

Balconière til sig selv pinde

balconiere palle-af-træ-vindue-dekoration

Genbrug alle de små stykker træ, som du er! Hvis du virkelig har en masse, så prøv at pynte en gammel blomst boks ved at skære ud stykker af samme størrelse. Virkningen vil være mere bemærkelsesværdigt, hvis du vælger at spille med stykker af forskellige farver.

Opret en palet gartner til at forbedre organiseringen af ​​sin have

Jardiniere-have-træ-et-gør-det-selv

Drømmer om en ondartet køkkenhave og let at vedligeholde? I dette tilfælde kunne plantageejere paller være den ideelle løsning til din udendørs! Den nederste sektion viser, hvordan du maksimere plads og have af denne type i komfort uden at bruge meget!

lav træ plantageejer at beskytte sine planter

f.eks træpalle plantageejere hvordan at arrangere en køkkenhave billigt

Faktisk pallerne er en af ​​de mest egnede materialer til udvikling af store plantageejere, der kan installeres på gulvet i haven eller gå til rejst plantageejere.

Planter rejst paller til ondartet have og praksis

træ plantageejere gør dig selv køkkenhave træpalle

De hævede plantageejere er foretrukket af mange haver ejere som de tilbyder os mulighed for at dyrke grøntsager uden at bekymre sig om ukrudt og insekter.

suppe med træmøbler planter i seng til at pille

små-gartner-maling palle rød-deco-exterieure.jpg

Hertil kommer, de beskytter afgrøder fra dyr, der ofte angriber vores afgrøder. Og det er et vigtigt aktiv, især hvis haven er beliggende i et område uden for de større byer, på landet eller ved foden af ​​et bjerg!

Idé køkkenhave til at fremstille paller

køkkenhave-ikke-kære-seng gartner-træ-model

Tredje fordel af de hævede havens bede: de giver os mulighed for at stå gartner. Og hvilken bedre måde for entusiaster af frisk frugt og grøntsager, der lider af rygsmerter?

Havearbejde smart med billige plantageejere til køkkenhave

havearbejde palle DIY grøntsag træ udendørs træ plante pot

For at lette dit arbejde, udfylde din have i en forhøjet vifte af butikken købte jorden i stedet for at tjene du lander genvundet fra din ydre.

Spar tid luge din have med et træ plantageejer

Layouts køkkenhaver gartner træpaller DIY møbler økologiske model

Denne løsning vil kræve nogle ekstra udgifter tidligt på sæsonen, men det vil spare dig den indsats der er forbundet med hyppige lugning din have i løbet af de måneder at følge.

Sådan Grow Jordbær hus med en have på fødderne

Jardiniere palle jordbær layouts lille udendørs køkkenhave

Og da de hævede plantageejere lavet af træpaller er så enkle at lave og så praktisk, hvorfor ikke nyde det for hele sin køkkenhave?

Idé plantageejer med opbevaring for malignt haven

palle træ plantageejer tomat grøntsag opbevaring layouts

Efter alt, disse fiks møbler er så nemme at tilpasse, at du selv kan tilføje hylder til dine haveredskaber!

Indarbejde et sprinklersystem i sin have gjort paller

plantageejer træpalle systemet deco udvendig dræning

Og hvorfor ikke udvikle en køkkenhave med sit eget vandingssystem og dræning skjult mellem de forskellige niveauer i din skabelse! Clever, er det ikke?

Lav en hævet plantageejer palet til at konvertere en nem have

plantageejere dekoration træpalle uden møbler idé er at gøre dig selv

Selvfølgelig er det senge og plantageejere palle af denne type også velegnet perfekt til en anlagt have med traditionelle planter.

Hvordan til at konstruere et haveområde med en palle plantageejer

fremstillingsvirksomhed gartner-og-have-træ-model-tutorial

Du kan endda bruge dette materiale genbrug håndværk til et separat område i din udendørs rum. Sæt det godt med dine frugt og grøntsager senge og du har en bedre struktureret grønt område, hvor alt er på sin plads!

træ beholder til friske planter og urter

Jardiniere-i palle-no-pris-og-have-lille-space-idee

Som opretstående modeller, de træemballage er gennemførlige i en masse forskellige versioner. Vælg den, der passer bedst din udenfor, og det er mest behageligt for dig!

Potteplanter og beholdere til haven kimplanter til træ

Layout idé-terrasse-lille-gartner-udendørs

Denne type af containere er ideel til at forberede køkkenhave kimplanter, især for dem, der ejer et drivhus. Det faktum, at vi selv arbejder paller betyder også, at man er fri til at vælge afstanden mellem dem. Derfor kan man meget vel tilpasse sin skabelse til en mini vilkår for frø.

Idé haven for at opnå for køkkenhave

etiket-have-møbler-of-palle-træ udvendige

Tøv ikke med at give etiketter til forskellige dele af din jord. Dette er et skridt, som vi er tilbøjelige til at overse, når vi ikke har meget erfaring i havearbejde. Men det er afgørende for at overvåge frugt og grønt i hele deres udvikling!

palle plantageejere på hjul? Fuld fordele opfindelse til det ydre rum!

eksempel-gartner-høj potten de fleur-uden-en-do

Byg en urtepotte eller plantageejer palle på hjul er en praktisk idé for dem, der gerne vil forbedre i forhold til deres terrasser. Det er også en af ​​de bedste løsninger for gartnere, der har brug for at gemme deres planter indendørs i en del af året.

Gør palle plantageejere til udendørs lille plads

idee urtepotte udenfor haven dekoration idé palle træ urtepotte

Denne form for møbler kan antage forskellige former afhængigt af dine behov. Elskere af minimalistisk design vil således vælge en lille beholder. En rektangulær urtepotte eller træ ydre potte ville nok være bedst for dem.

Cache pot træplader til at skabe sig selv

DIY-pot-træ udendørs have

Ovenfor, nogle træ kreationer som denne, der giver os ideer til fremstilling af containere i forskellige størrelser. Når basismodellen produceret, kan du personalisere det med lak, maling eller forskellige mønstre.

Pleje af følsomme planter med en urtepotte egnet

potten de fleur-eksteriør-træ-gartner-en-gør-det-selv

Urtepotter og træ gryder hætter med rullehjul er særligt anvendelige i kulturen af ​​eksotiske, Middelhavsområdet og tropiske planter. Arterne af denne art er generelt følsomme over for friskhed. Af denne grund, er det let at plante i en beholder til at transportere. På denne måde kan de opbevares inde i huset i de køligere måneder og efterladt udenfor i foråret.

Opbevaring palle dæk med blomsterkrukker og hjul

dørs model plante dekoration træ skovlhjul uden haven

Men hvis du har en grøn tommelfinger, og du har en masse urtepotte af forskellige størrelser, planlægger en plante gate med flere niveauer. I ovenstående billede, en have projektmodel palle på hjul som denne.

Møbler model med hjul til palle træ terrasse

dør plante palle ruller Deco let DIY terrasse træ haven

Desuden er denne type af træmøbler ikke kun forbeholdt dem, der har balkon eller terrasse. Du kan meget vel gøre en for dit interiør stue.

Foto plantageejer til ydersiden gør dig selv

DIY havearbejde idé palle udvendige dekoration naturlige paller

Endelig, så glem ikke, at pallerne ofte anvendes til realiseringen af ​​havemøbler. Og hvad bedre til at supplere en udvendig dekoreret møbler hjemmelavet par plantageejere, der puslede selv? Nedenfor nogle billeder med modeller for denne type containere.

Supplere indretningen af ​​sin palle have med et par plantageejere og gryder af hjemmelavede blomster

urtepotte at gøre dig selv træbord udenfor havemøbler rækkevidde

Lav en to møbler i ét: et sofabord til havemøbler med plads til dine dekorative planter! Det er en smart måde at tilføje mere friskhed til dens ydre rum lille. Eller genbruge små stykker træ ved at gøre mini potteplanter til at dekorere et sofabord palet. De billeder nedenfor give os nogle ideer til denne type design.

Idea af træ plantageejere gjort paller til udendørs havemøbler DecoPlanter palle urtepotte idé af naturtræ deco

Apropos to møbler i en, her er en anden interessant idé: Registrer plantageejere til en ekstern bænk. Hvilken bedre måde at nyde duften af ​​hendes foretrukne blomster?

Sådan oprettes en havebænk med træ plante senge

havearbejde-træbænk-uden-deco

Træpaller er et yderst alsidigt materiale. Vær geniale og finde den bedste måde at indarbejde dem i din udendørs rum!


Like this post? Please share to your friends: