Brico

Sofabord have til dig selv: 24 kreative ideer

lille sofabord uden idee

Møblerne DIY er en aktivitet, der fascinerer flere og flere franske folk fra forskellige generationer. Om der skal forskønne vores hjem uden at bruge en masse penge af hensyn til at beskytte planeten eller blot fordi vi ønsker at træde ind i rollen som en designer, produktion af små møbler til indenfor eller udenfor er en sjov og tilfredsstillende hobby.


Denne publikation er dedikeret til alle vores kreative læsere, der gerne gribe enhver mulighed, der kommer deres vej til et sofabord have eller terrasse!

Sofabord haven for at gøre sig træpaller

DIY sofabord havemøbler rækkevidde

Pynt udenfor med palle møbler i dag er en klassisk måde at give sin havemøbler og en tendens naturligt. Paller er en meget tilgængelige materiale, der kan forme tusind måder at gøre et helt sæt af møbler til terrassen: et sofabord haven, sofa eller komfortable lænestole og billigt.

Sofabord have at gøre paller: hvordan du tilpasser sin skabelse?

møbler palle sofabord haven idé

For at tilpasse udseendet af et sofabord palet, mange mennesker vælger at bruge en lys maling farve og egnet til sommersæsonen. En anden interessant løsning til at udføre en brugerdefineret effekt er at installere hjul under dette møbel for at gøre det endnu mere bekvemt og let at flytte på terrassen.

Have sofabord med blomsterkrukker til udendørs integreret endda friskere og mere naturligt

idee havebord gøre dig selv

Sofabord træ haven dekoration med naturlig-det-selv

sofabord plante pot gøre dig selv

Sofabordet palle træ haven også egner sig til et andet spil og kan blive en to-i-én møbler, hvis du beslutter dig for at installere et par urtepotter.

Deco bord palle have med sukkulenter og sten

DIY sofabord haven idé

Så en god måde at give det ydre et endnu mere naturligt udseende ved hjælp af moderne og altid friske planter!

Idé sofabord i træ spole haven - et udkast Deco enkel og interessant DIY!

Deco sofabord Have Terrasse

Gør haven sofabord med en spole er meget enkel, og effekten er awesome!

lave en tabel af træ haven

Hvis du vil have en lidt mere original løsning, hvorfor ikke forny en træ spole i et kompakt bord og venlig? Altid naturligt, ligesom møbler palle, er det endnu enklere at fremstille og tilpasse ved hjælp af de teknikker, der er anført ovenfor.

Hvordan man laver et sofabord haven gennem en gammel dæk *

Idee Deco sofabord terrasse haven

Foto af udendørs siddepladser med sofabord klædt dæk haven hampereb

sofabord Have dæk produktion tutorial

Dem, der gerne lave møbler vil sætte pris på vores næste idé, som består i at opnå et sofabord have i en gammel bil dæk. Denne DIY-projekt giver dig også masser af dekorative frihed med en maling farve, der supplerer resten af ​​dine havemøbler; en stilfuld kjole i hamp reb til et rustikt udseende eller hav ...

Opnåelse af en moderne indretning med udendørs sofabord haven beton

Beton haveterrasse deco sofabord

Idé at oprette et sofabord konkret have og træ fra en gammel afføring

Billeder lille bord beton haven

For at tilføje lidt praktiske møbler til din udendørs indretning, kan du også lave et sofabord konkret have. Hvis denne idé lyder interessant for dig, skal du blot vælge udformningen af ​​dine møbler. Dette kunne gøres udelukkende af beton til at understøtte en moderne eksteriør eller har trædele til bedre passer ind i atmosfæren af ​​en kølig og kunstnerisk terrasse.

Sofabord fra aftappet vin havemøbler og træ

Have DIY Deco sofaborde

Sofaborde vinflasker: soluiton originale og smarte i forskellige formater og størrelser

Billeder havebord gøre dig selv

De sofabord haven flasker vin og træ er et projekt, som kun vil tage et par timer og har en meget elegant og meget raffineret luft! Kast i en glasoverflade at understrege sin moderne udseende og til at beskytte sine trædele!

sofabord multifunktionelle haven producere: udvendigt til skammel

sofabord osmanniske udendørs terrasse haven

sofaborde og taburetter havemøbler Deco

haveborde let at lave

Afføringen og udendørs puder er et godt alternativ til kaffe borde haven til små rum. Og de er meget enkle at lave! Vælg en maling farve eller møbelstof, der matcher tonen i dine møbler, og du vil få en ekstern siddepladser meget vellykket!

Lille bord til natursten haven

idee havebord gøre sig selv

Fans af naturlige dekoration stadig en anden mulighed: Det er stenen sofabord. Det er autentisk, original og meget let at implementere. Det ville være tilstrækkeligt til at vælge en sten, hvis form ligner en rund eller firkantet sofabord og bære i din havemøbler!

sofabord og ende i naturtræ bagagerum sofa

lille bord træ havemøbler DIY

Deco idé terrasse med naturlig lille bord

sofaborde deco udvendige haven

Apropos organisk dekoration, lad os ikke glemme de projekter af små sofaborde og rå træ ende tabeller. Igen vil din opgave være at identificere grundlaget for din fremtid kabinet, placere den i din have og eventuelt behandle det med en lidt hårspray for at forbedre modstanden af ​​dens overflade!

Idé til kaffe borde brugerdefinerede have: genbruge din gamle møbler

træ havebord idé efter at have foretaget en sofa

Lille oprindelige havebord Vintage design

lave et sofabord haven

Nogle ældre møbler, der holder i sit hus kun har brug for et penselstrøg til at blive ende tabeller for vores terrasser. Så før du smider dem, tænke på måder at genbruge dem i din indretning!

Mini bord alsidig have eller terrasse

små DIY møbler terrasse haveborde

Mange af os bruger vores haver og terrasser for en del af kun året. For udviklingen af ​​et sådant område, ingen grund til at købe eller lave et møbel udelukkende beregnet til udendørs brug. Snarere foretrækker multipurpose projekter. Du får en mini enkelt tabel til at placere i eller uden afhængigt af tidspunktet på året!

Sofabord have til dig selv: DIY tutorial

sofabord oprindelige have at gøre sig selv

Foto sofabord terrasse og haven

sofabord haven DIY paller

* DIY-projekt ved Persien lou


About the author

admin