Sådan wrap et par ideer til ikke at gå glip af! – anews24.info

Sådan wrap et par ideer til ikke at gå glip af!

hvordan man laver et budget idé-klud knap-string

I løbet af årene, færre og færre folk begynder at skrive breve. Men der er ingen større handling end at skrive et smukt brev til en person, du sætter pris på.


Til dette udseende er meget vigtigt. I denne artikel vil vi vise dig hvordan man laver et budget. Tjek vores ideer til billeder og vores tutorials til at hjælpe med at guide dig.

papir-folde-grøn idé

Kuverten er ikke kun beregnet til at breve. Det bruges også til at sætte et lykønskningskort eller en lille gave. Der er papir, stof, pap og andre unikke materialer. Ofte er butikker findes i papir og enkle farver. Men det ville være endnu bedre til at personliggøre din konvolut. For at gøre dette, skal du blot tage dit mod og realisere dig selv.

Hvordan man laver et papir kuvert eller pap? Oplev vores tips!

idé-farve-mønster-bånd

Før du begynder, skal du vælge det materiale, du bruger til dit projekt. Sats på papir eller pap er det mest enkle. Men vær kreativ og vælge farver og mønstrede papir. Og hvis du har den kunstneriske sjæl, kan du dekorere din egen kuvert.

trick-creation-fold papir

har ikke altid en konvolut i hånden og nogle gange i en fart. I disse øjeblikke ofte spekulerer vi hvordan man laver en selv-kabinet. Først grab det valgte papir eller pap, saks og lim. Først skar en firkant, som du midlertidigt bøje to, så at du holder en brand, der vil danne to trekanter. Fold det øverste hjørne til midten. Gør det samme med folden på den anden side. Næste, fold den nederste hjørne lidt over halvdelen. Så rebattez det andet hjørne. Tape kanterne og voila!

Sådan oprindelige kuvert - opdage vores tutorial!

idé cirkel-paste opnå

Her er en interessant idé. Til dette projekt, vi er nødt til at skære 4 cirkler med samme diameter. Lim dem sammen oven på hinanden. Så du kommer til at træne i midten firkant. Derefter begynder at folde langsomt cirkler på begge sider, så den nedenfor. Og endelig til sidst, fold den sidste cirkel under den anden for at lukke alt. Denne pakke er ideel til tætte små gaver eller små lykønskningskort. Tøv ikke med at lege med farver.

idé-core-papir skriftligt

Er du fristet til at skrive et brev til den person, du elsker? Her er en idé kuvert til at opnå på få minutter. Det vil helt sikkert imponere den person, der modtager den. Til dette vil du nødt til at skære et hjerte på størrelse du ønsker. Derefter foldes de to let afrundede sider. Derefter sætte brættet, der overstiger herunder og indsæt den. Og voila, din konvolut er endelig klar!

papir vintage knap-string

De eksempler, du blev vist er enkle, praktisk og let at implementere. Men du kan også spille med teksturer og indretning af dit kuvert. Du kan vælge papir eller stof til at give mere originalitet til din idé.

knap realisering-creation-papir

I selvstudiet ovenstående, viser vi dig hvordan man laver en lukning for boliger, som er anderledes end at lave lim. For at lukke din shell, kan du gøre det fra voks, en dekoration element eller knap. For knap kuvert, skal det først give dig selv med pap. Så må han skære en lille cirkel, som du vil bryde med en thumbtack. Det vil tjene dig senere for at lukke konvolutten.

idé-origami-farve kuvert
Tøv ikke med at være kreativ. For at gøre din konvolut, kan du bruge origami. Dette vil hjælpe dig til at gøre din kreative og originale konvolut.

papir farve-mønstre-idee


Like this post? Please share to your friends: