Brand oprindelige side at gøre det selv i nogle kreative ideer – anews24.info

Brand oprindelige side at gøre det selv i nogle kreative ideer

side oprindelige mærke dress-stof-blomster-elastisk

I denne artikel vil vi vise dig nogle ideer side oprindelige mærke til nemt at oprette dig selv. Lovers vil elske at læse alle disse kreative ideer.


Ikke flere hjørner foldet side! Med alle disse idéer, som vi vil tilbyde dig, ville du nødt til at bruge dine metro billetter og dine tilføjelser til at huske, hvor du stoppede. Kort sagt, vi agter at gøre dit liv med smukke bogmærke DIY, der vil bringe glæde i løbet af din læsning tid.

Idéer side oprindelige mærke at realisere i sig selv et par skridt

originale bogmærke pap-string-farve-bog

Lad os starte med denne funklende bogmærke for den kvindelige publikum. For at opnå dette, er du nødt til at farve pap, garn efter eget valg, saks og en puncher. Først begynde ved at skære en rektangulær form fra kartonen. Derefter, ved hjælp af en perforerende Punch et hul i slutningen. Dette vil tjene dig og hjælpe tråd viljen til at holde dine bogmærker. Endelig personliggøre din skabelse ved at tilføje nogle dekorative hånd. Denne idé vil kun tage et par minutter, og du kan gøre mere for at give til venner.

cover-bøger-RECUP-idee

Her er en idé oprindelige side mærke, at få mennesker tror.

Du har gamle bøger, der ikke længere interesserer dig, og at der falder fra hinanden? Du kan bruge det! Tag låget brik på siden og bruge den som et bogmærke. For at gøre det stærkere, bare holde sig til bagsiden af ​​en kasse med samme størrelse og vedhæfte en wire eller bånd der for at hjælpe dig med at finde vej lettere. Marker en bog af en bog ende - hvem ville have troet?

hvordan-til-bogmærke

Hvad kan være en simpel papirclips?

Vi har alle en trombone liggende rundt på skrivebordet. Nå, har vi et forslag til dig! Du kan gøre det til oprindelige mærke side til at hænge på siden af ​​din bog. Men også at lade nogle pæne ord til din kæreste, når de forlader huset. Det er simpelt og det tager kun få sekunder! Bare vride den side af trombone og voila! Tro ikke os? Prøv!

Dinosaur-hårnål-DIY-bog

Denne originale bogmærke er en opdagelse for unge og gamle! Hvis du beslutter at gøre, vil du helt sikkert skille sig ud fra mængden. Desuden vil det kun tage et par minutter. Følg vores tutorial mærke side nedenfor og forsøge at gøre det derhjemme, alene eller sammen med dine børn.

* Pas på skarpe genstande!

diy-dinosaur-hårnål-idee

Til denne originale bogmærke, du har brug for at:

 • lighter
 • godt-cut kniv
 • papirclips
 • et par bøjning
 • lille plastic toy eller silikone

Først begynde ved at skære det lidt legetøj her som dinosaur. Vælg den rigtige størrelse, så det ikke er for stor til at genere dig. Derefter tager man papirclips med en tang for at undgå forbrændinger og varme det i sidste ende. Formålet med denne øvelse er, at du nemt kan skubbe det på midten lille stykke legetøj. Når du er færdig, kan du endelig hænge din bogmærke til den valgte side.

idee-knap-bog-separator

Også i samme stil, kan du hænge nogen genstande til dette klip, ligesom knapper af farver i billedet ovenfor. Som du ser, kan det trombone være grundlag af flere originale ideer. Så vær kreativ og prøve forskellige muligheder.

tutorial- arrow-elastisk-stick

Skrivning Designmag elsker denne originale idé at bogmærke bog og håber du vil også.

Til dette projekt, skal du:

 • en is stick
 • en tyk elastisk del
 • tråd og nål
 • lim
 • saks eller en kutter

Først starte med at skære isen pind 3 cm. kanten. Resten af ​​stokken skåret i to lige store dele. Dette vil tjene til at skabe pilen. 2 Arranger pindene bare halveret parallelt mod den lange ende og tegne en trekant. Skær med cutter parter omkring trekanten. Din pilen er klar, og nu har vi stokken. Nu tager din elastisk og sy enderne sammen. Sørg for, at den er lang nok til at belægge bogen. Det er tid til at personliggøre din pil. Til dette kan du bruge maling eller dække den med en klud. Endelig lægger pilen til din elastik. Din oprindelige bogmærke er klar!

stof-rose-idé for øje

De kvaster er meget trendy lige nu. De er overalt i modebutikker - på tøjet, men også smykker. Det er derfor, det ville være en god idé at lave en til din bog. Men i stedet for at gå til at købe, kan du spare penge ved at gøre det selv. Se!

hvordan-gør-DIY-væv

Tuto kvast uld garn eller tov

 • En kugle af garn eller farvet snor
 • Et stykke af uld eller streng med en anden farve
 • Kasse eller lignende formål
 • saks

Tag kassen eller lignende størrelse genstand for billedet ovenfor. Tænd derefter din tråd ende af den ene side i længden. Det næste skridt er at vikle ledningen rundt om kassen passerer over start ledning. Når du er færdig, binde en knude og fjern. Du er næsten klar. Endelig bør skære enderne med en saks og wrap et stykke ledning på toppen af ​​kvasten at have udseendet af en kvast.

DIY-tekstil-bog idé

De pomponer er også tilgængelige i runde udgave. For dette, skal du wire uld, så det danner en bold og binde det.

scrapbog tape-girly væv

Realiseringen af ​​en smuk og sjov bogmærke kan være en rigtig sjov hobby. Den nemmeste ville være at gøre fra karton eller stof og dekorere et par tilbehør. For en girly look med perler, bånd og blonder. For mænd, vælge mere raffinerede mønstre og farver.

ræv-dyr-idé-DIY

Dette dyr formet bogmærke vil fylde børn. For at opnå dette, kan du downloade den her. Ensuiye, du har mere end at skære toppen i grå.

Gå ikke glip at se videoen nogle interessante ideer!

monster-klæde-kant decoupage

papir decoupage hånd-farver

silkepapir, jute-idé

den-papir-fil-diy

idé-DIY-trombone-knude

idee-flace bogmærke-hjørne


Like this post? Please share to your friends: