Realiseringen af ​​et maleri stenciled på en palle lærred – anews24.info

Realiseringen af ​​et maleri stenciled på en palle lærred

stencil opnå store tabel

Med den succes, som den dekoration eller møbler hjælp opsving palle, foreslår vi, du laver et værk af personlig art stencil, der vil gøre dig eller Andy Warhol med dine kære.


Dette er en forholdsvis simpel konstruktion, men med en stærk æstetisk effekt, som vil rumme flere dekorative stilarter, fra en rustikke føler industri- eller decideret minimalistisk eller moderne. Kort sagt, det er et dekorativt og unik must, du kan hænge med stolthed, hvor du ønsker, ingen grund til at håndtere en blyant som en professionel for en fantastisk effekt.

deco udført med stencil

Deco palle table Carmodys

Den eneste fare, når dine venner vil se det er, at de kan få dig til at bestille. Alt, hvad du har brug for denne kunstneriske håndværk, ud over et par brædder inddrives enten på en palle eller en gammel gulv eller møbler, det er et foto. Ideen er at gengive konturerne af silhuetter af et foto, som du vil, og hvor de forskellige former for ekstramateriale er ganske præcise og løsrevet fra baggrunden af ​​billedet. Du kan forstørre et foto fra din computer, print og kontur skære som du vil have dem til at blive vist. Hvis du har et stykke temmelig resistent nylon, reproducere disse konturer på nylon. Du får en stencil. Hold det til senere, skal du det.

skæring af hule stencil

stencil design print afskårne områder

Nu, få nogle brædder, vil mere træ være en alderen udseende, jo bedre. Samle sammen disse plader, som kan være af selv lidt forskellige længder eller længder til en industriel formål, ved hjælp af to andre boards du clouerez eller skrue dem bagtil. Ideen er at have en relativt flad overflade, der vil være din baggrund. Så gælder det stencil på din ramme, og udfylde det tomrum med den farve, du kan lide, børste eller spraymaling. Figuren synes således, det vil bare hænge på væggen. Tillykke! Nu kan du afprøve andre modeller ...

Genbrug planke samlinger

træ Genbrug samles skabe lærred baggrund

Farvning formularer

Deco pallekonstruktionen

være kreativ! Deco tema palle kærlighed

Verden er ikke nok

Deco verdenskortet viser rækkevidde

for dem, der ikke kan lide farvelægning

fri tekst palle Deco

det er ikke kun til stuen

stencil adressenummer

alle temaer er mulige

indledende stencil G

eksempel på ulige brædder stencil hjem til sidst

variere dine teknikker som collage

stencil bike flag blomster stof

revers eksempel på den oprindelige stencil

deco stencil & palet stukket


Like this post? Please share to your friends: