værelses

Moderne Bedroom af tegnestuen Koj

Værelses kunstnerisk design

Den vietnamesiske henvise Nguyen Duy Khanh kender alle ingredienserne til at skabe en Moderne soveværelse der er indbydende og stil. Som du vil se i billederne nedenfor, det skåner nogen anstrengelser for at genopfinde rum med plads velegnet til afslapning, med detaljerede teksturer og mild.


Bestemt, det føles meget godt i soveværelset design og er kun vælge som inspirerer os mest.

En eklektisk midler

Chamre Soveværelser elektrisk stil

Dette soveværelse er virkelig ekstraordinært. Den væg dækket med skoven bag sengen efterligner udformningen af ​​trægulvet, som skaber et spejl effekt. Den åbne kabinet viser off tøj og klæde denne måde rum. Naturligt lys skaber en hyggelig atmosfære.

Moderne Soveværelse: store træplader på væg og gulv

Moderne værelses jorden trævæg

Moderne værelse med grå væg og gulv lys træ

Moderne værelses jorden grå trævæg

i dette Moderne soveværelse træelementet er lige så vigtigt erklæring fra uberørte hvide vægge. Den lille detalje er gulvtæppet, som igen klædt den plads, der er ellers naturligt design. Lyset kommer naturligt udefra og tilføjer elegance til helheden.

Tæppet er lidt vigtig detalje

moderne tæpper

Et strejf af farve med disse malerier

Moderne kunst

Dette værelse er mere futuristisk design. Overtrækning væggen med geometriske former kontrast med en neutral grå jorden. Nogle dramatisk atmosfære er skabt af de loftslamper, der afspejler lyset fra væggen i seng Teksturer tekstilerne forbedret.

En moderne og futuristisk design

Koj originalt grafisk design værelse

En original grafik

oprindelige lys grafik design værelse Koj

Træplader til vægbeklædning

Koj design træ væg værelse

Her en stiliseret model, der bruger blandede træ teksturer. Mørkt træ vægbeklædning har geometriske former i modsætning til den klassiske træ lysere træ. De samme geometriske mønstre findes på kanten af ​​sengen og på læderstol.

Grafik og blandet træ til dette rum moderne soveværelse

Design Room KOJ geometriske former

Mørkt træ og lys træ

Koj geometrisk design værelse

Geometriske mønstre på møblerne

design-værelses-KOJ-former-geometriske-tekstiler

Dette moderne soveværelse kombinerer tradition, modernitet og kunstneriske smag. Gulvet er rustik stil med disse bestyrelser i råt træ. Det gør kontrasten med den ubesmittede hvide møbler og vægge. De moderne malerier og stole Eiffel stil metal gitter bringe det kunstneriske element.

Tradition, modernitet og kunstneriske smag

Chamre Soveværelser Koj moderne kunst kunstnerisk design

Moderne Soveværelse: uberørt hvid og træ

Værelses kunstnerisk design Koj

I dette soveværelse moderne soveværelse, muren i udsatte mursten tilføjer en urban udseende i modsætning til gulvet dækket med parket. Disse to teksturer mødes til de bedste i et sæt, hvor lys spiller en væsentlig rolle. Loftet i hvidmalet træ bjælker gør det hele meget smarte.

Urban design og kombineret rustik

Chamre Soveværelser byplanlægning

Dette værelse er meget dynamisk grafik. Det er fyldt med forskellige teksturer af forskellige årsager. Cirkler på gulvet tæpper, fliser på forsiden af ​​sengen, alle forstærket af en belægning af lodrette vægpaneler.

grafiske effekter

Chamre Soveværelser KOJ grafik kunstnerisk design

Værelses kunstnerisk design med træ Moderne design Koj minimalistiske værelse Koj


About the author

admin