arkitektur

bjerghytte i de schweiziske alper i Klosters

Klosters chalet bjerg bjælkehytte

Vi tilbyder, til udlejning bjerghytte, denne prestigefyldte bolig, Bear sommerhus, beliggende i et eksklusivt feriested, Klosters, Schweiz i Grisons, hvilket er 2 timers kørsel fra Zürich lufthavn og en time fra den af ​​Samedan.


En kort gåtur til pisterne og byens centrum, er en af ​​de sidste log hytter i Klosters, er det placeret på en lille bakke og tilbyder en panoramisk udsigt.

bjerghytte: Bjørn hytte i Klosters

bjerghytte view terrasse landskab

Færdig gendannelse i 2006, huset har fire soveværelser med badeværelse på fire etager. Stor og elegant, kan individuelt designede værelser rumme op til otte personer, og det store rum sinze kingsize-seng er også udstyret med en pejs. Den seneste møbler giver hæderspladsen til en behagelig indretning og leder efter en overdådig effekt, som ikke desto mindre bevarer den hyggelige charme er karakteristisk for en prestige leje bjerghytte.

Træværk og pejs til hyggelige komfort og alpine

bjerghytte kingsize soveværelse pejs

Ud over de smukke balkoner og rummelig terrasse med en uforglemmelig udsigt over landingsbanerne i lav-cons, dette bjerghytte indkvartering omfatter det sædvanlige udstyr såsom et stort plasma-tv og alle Sky-kanaler, en computer med internetadgang og et multimediecenter. Du vil også være i stand til at få adgang til vaskeri, garage og udendørs parkering.

Candlelight middag på terrassenbjerghytte stearinlys terrasse

En butler vil være til stede under hele dit ophold, samt en husholderske og en personlig kok, der vil håndtere brygge små retter, der kan nydes ved pejsen efter en dag med at ramme spor. Personalet bor i en bolig uden for hytten. Kort sagt, alt hvad man kan ønske sig i disse festlige tider, og hvad der er bedst i forhold bjerghytte leje til at tilbringe en vidunderlig tid slapper af med venner og familie.

For en uforglemmelig jul bjerghytte atmosfære badeværelse

stilfulde møbler

Udlejning bjerghytte stue møbeldesign

Træet er i søgelyset

Klosters bjerghytte træ arbejde

Invitation til at læse

Klosters bjerghytte stue detalje

Stor spisestue og pejs

Klosters bjerghytte spisestue

Morgenmad på engelsk

Klosters bjerghytte morgenmad

Klosters bjerghyttens baldakin værelse

Klosters bjerg rustik hytte

Klosters bjerghytte loft træ værelse

Klosters bjerghytte værelse spabad

Klosters bjerghytte værelse bad stearinlys

Klosters bjerghytte værelse håndklæder

Klosters bjerghytte te tid

Klosters chalet mountain valley view


About the author

admin