arkitektur

Små ultra moderne træhus i Norge

små ultra moderne træhus i Norge

Denne lille ultra moderne træhus ligger i Norge. Dette hus, ved første øjekast usædvanligt, uinteressante og uindbydende, er i virkeligheden stadig meget imødekommende og behagelig.


Dekoreret med en moderne stil, enkel, minimalistisk, det holder sine konstruktionsmæssige egenskaber.

Moderne træhus på kysten inde med havudsigt

moderne lille træhus på kysten inden for synsvidde

I stuen af ​​den lille træhus er rummeligt og har udsigt fantastisk udsigt. Et hav side terrasse hilser de heldige mennesker selv inviteret til at tilbringe tid ansigt denne visning betagende. En traditionel pejs giver udformningen side af sitet.

Moderne hus med havudsigt og rummeligt interiør

lille moderne hus visning rummeligt interiør hav

Det vigtigste rum minder om et loft. Køkken og stue er ét. Når den blå farve er valgt til køkkenmøbler udsættes for sollys, ser det ud til turkis. Det går ganske godt med det klareste blå sofa. Den blå udenfor er en naturlig forlængelse af interiøret fodpanelet.

Moderne træhus i Norge: køkkenet

moderne lille træhus i Norge køkken

Faktisk er blå i køkkenet er snarere en grålig blå. Det passer perfekt med træ af en meget lys naturlig farve. Den kolde tone i blå og minimalistisk, men alligevel moderne stil gør dette sted et moderne og praktisk køkken.

Køkkenet med sin rummelige interiør, moderne træhus

moderne lille hus rummeligt interiør view køkken

En del af køkkenet, der fungerer som en spiseplads er indbydende og behagelig. Store vinduer i hele giver dette sted klarhed og rum. Den rigtige vindue med udsigt over havet. Vinduet på bagsiden med udsigt kalkstensklipper i samme farve som malingen på trævægge.

Moderne hus spisestue udvide stuen

lille moderne hus stor interiør stue

En skala giver mulighed for at få adgang til anden sal, hvor soveværelset er placeret. En skydedør i gamle stil træ vil holde lidt privatliv.

moderne hus: en stor Indenrigspolitisk

moderne boligindretning genie kort

Skalaen er en smule grundlæggende men praktisk. Det tager ikke meget plads, i modsætning til trappen er mere sikker natur og har et udseende, der opfylder visse æstetiske kriterier, men optager mere plads.

Lille træhus i Norge: værelset ovenpå

lille træhus norge værelse ovenpå

Alt er målt i huset. Der er endda et hjørne for at sætte din cykel, hvorfor så ikke cykler. Af hensyn til at spare plads, i stedet for at sætte en klassisk knagerække der er i hvert fald ikke den mest funktionelle objekt i verden, alle former for kroge, størrelse og farve er på væggen. Det er minimalistisk, men meget rart. I en anden sammenhæng, det ligner en del af en klatrevæg.

moderne hus plan for en rummelig interiør

rummelig moderne hjem interiør planen

Badeværelset er meget original. En stor skål tjener badekar. Det kan nemt monteres på også boblebad. Vi ser gennem vinduet, at badeværelset er på første sal. Når man sidder til at tage bad og kigge ud af vinduet, vil du føle, at du er svømning i havet.

Moderne hus i Norge: Badeværelse

lille moderne hus norge badeværelse

ses bedst hjemme her. Bemærk, at balkon med udsigt over klipperne på taget af huset, er der en slags lille have bag huset er forstørret, og at udvidelsen tjener lille fitnessrum eller små lokale sport.

Små ultra moderne træhus i Norge: view bagfra

små ultra moderne træhus i Norge bag lyset


About the author

admin