renovering hus kirke bliver hjemme – anews24.info

renovering hus kirke bliver hjemme

stor stue møbler glas lys

Det er en moderne hjem renovering og mode, som vi vil tale om i dag. Fordi efter industrielle lagre og fabrikker, indtil omdannelsen af ​​kirker.


Med højt til loftet, og en stor vigtigste rum, ikke så langt fra begrebet loftet ja, men i en gammel bygning dedikeret. Den Gianna Camilotti arkitektoniske værksted har forvandlet en kirke i moderne hjem i London. Gianna Camilotti er en prisvindende indretningsarkitekt med base i London og har også arbejdet i Milano, Rom og Sao Paulo.

Den åbne stue hus efter renovering

åben stue ophold hjem renovering

Det har udviklet mange boliger og erhvervsbygninger designprojekter samt tekstiler til interiør og produktdesign. Med hensyn til den foreslåede hus renovering eller ombygning af en kirke i et venligt hjem, har de oprindelige funktioner i victoriansk stil murstensbygning er bevaret. For det indre, har renoveringen forladt kirken som træbjælker støtter loftet, resten er genkendelige takket være den smukke forvandling af kirken undtagen glasset.

Stuen set fra et andet perspektiv

stue åbent hus renovering

Huset er helt moderne, åben, med hvide vægge, søjler og buede vinduer. Interiøret er for det meste hvide, med rene linjer og imponerende former; en storslået trappe og belysning med et moderne udseende i rummet. Tabeller med trykte dyr nøgler gøre dem mere iørefaldende og lyse interiør. De private værelser er designet genialt, samt valg af møbler anvendt i boligindretning.

En del af at leve med designermøbler

stue møbeldesign bordskåner

Vi kan se her et eksempel på designeren stil, der er præget af elegance og tidløshed kombineret med dristige og banebrydende italiensk design. Lad dig ikke narre af den gamle bygningens udseende, fordi inde i det er virkelig moderne og tidssvarende design.

Det rummelige badeværelse og godt indrettet

renoveret hus badeværelse

Spisestuen åben for alle

spisestue renoveret hus

Den åbne stue med en TV-stativ

kirke moderne levende hus renovering

Soveværelset med udsigt til gaden

renoveret hus kirke glas gulv

Køkkenet med et job og bagning pad

renoveret hus kirke moderne køkken

Endnu et soveværelse med en stor seng

renoveret hus kirke soveværelse

I stuen med træbjælker

renovering kirke husrenoveret hus kirke hvid stuehvid moderne møbler stueHavemøbler hjem renoveringmoderne hjem renoveret kirke


Like this post? Please share to your friends: