arkitektur

Indvendig original og ultra moderne lejlighed i Paris med design af ECDM

indretning paris lejlighed

Du vil aldrig gætte, hvad der er inde i kassen suspenderet i denne Paris apartment! Parisiske arkitekter og Dominique Emmanuel Combarel Marrec af ECDM skabte inde i lejligheden original finder du billederne nedenfor, og hvis soveværelse er inde i en terning suspenderet i midten af ​​lejligheden.


Terningen er en metalstruktur, med paneler af træ, der er dækket med hvide polyurethan harpikslag.

Interiør meget original lejlighed i en lille lejlighed: en original løsning til at løse manglen på plads i Paris-området!

Interiør moderne lejlighed paris

Denne indretning opløsning er en original opfindelse af et arkitektfirma i Paris. Hendes hold hævder at vide meget godt problemerne med pladsmangel i huset i byen. Derfor deres ønske om at løse dette problem med det oprindelige projekt. Så søgte de måder at spare plads til opførelse af et komfortabelt soveværelse. Arkitekterne ønskede også at frigive mere overflade inde i lejligheden.

Parisiske lejlighed med soveværelse suspenderet: en fantastisk løsning til opførelse af en lille plads inde

Moderne lejlighed paris intereiur

Den løsning, hvor de besluttede at bygge: installere soveværelset suspenderet! Det resterende frirum under del giver lys til at cirkulere frit inde i lejligheden. Denne effekt forstærkes af valg af maling farve til klar plads. Hvis det er nødvendigt, kan pladsen under det rum bliver til lagerområdet!

Planen for det indre af lejligheden med et stort åbent rum

indretning paris lejlighed

Endelig har denne idé om interiør design aktiveret arkitekter til at opdele store rum, som er alt i denne lejlighed. På den måde dens beboere har nu en indvendig mere organiseret og daglig praksis. Clever, er det ikke?


About the author

admin