arkitektur

moderne træhus-formet flyvende tallerken

Deco flyvende tallerken træhus

Har du nogensinde forestille sig, hvad det er at ikke kun se en flyvende tallerken, men også at være der inde? Og selv bor der? den træhus økologisk, som vi vil præsentere i denne artikel, er beliggende i New Paltz i New York og er alt andet end almindelig.


Selvom træramme ikke kan overleve længe i rummet, det skaber det perfekte look til en rustik bolig som er med til at isolere verden rundt. Et kig indenfor nok til at sige, at dette er et meget stilfuldt hus, bygget med kærlighed til naturen.

Træ hus-formet flyvende tallerken

Interiør moderne træhus

Det indvendige af huset indeholder et loft på 3m formet top. den træhus faktisk alle omkring 213 m², herunder tre soveværelser og 2 badeværelser. Den åbne plan skaber en luftig atmosfære, som forstærkes af store vinduer på alle sider af huset. Kuplen kan virkelig slået, ved hjælp af en fjernbetjening og solenergi til at give huset et maksimum på sollys durnt dag.

Udsmykning af det indre af huset

træ moderne hjem madlavning

Ovenpå er der en gæst soveværelse, et badeværelse, samt arbejdsplads og et bibliotek, hvis adgang er gennem den centrale trappe. Det første niveau omfatter de vigtigste soveværelse voksen. Udenfor en veranda omkring huset. Denne ekstra plads giver mulighed for fuldt ud at nyde udendørs - uanset vejret. overveje følgende billeder:

Loftet af huset er 3 m høj og kører ved hjælp af solenergi

flyvende tallerken træhus

Køkken og spisestue

træhus køkken design

Udsmykning badeværelset

træhus badeværelse

Designer badeværelse med stort badekar

træhus værelse badekar

Det ydre af det oprindelige hus

udendørs træ deco hus

Hus økologiske og interessant design

oprindelige udendørs træ hus

Huset har en veranda følgende form

træhus udenfor veranda

Træ deco rækkehus idé

Træ deco træterrasse hus

Jacuzzi terrasse deco træhus

veranda træ træhus

Byggeri fly træhus


About the author

admin