Farve baby værelse: tør lilla! – anews24.info

Farve baby værelse: tør lilla!

farve baby værelse deco interiør tendenser

Med denne publikation, inviterer vi dig til at opdage en alsidig puslerum farve og charmerende, der passer både indretning for piger til at for drenge: lilla.


Kun få nuancer er så udtryksfuldt og så symbolsk opkrævet som farven, som vi udforske i dag. Rig på nuancer og ikke vanskeligt at harmonisere med andre farver, lilla symboliseret i forskellige perioder af historien, royalty, kvindelighed og ungdom. Det er også en farve, der betragtes som meget velegnet til at male en børnehave pige eller dreng, fordi det forårsager en atmosfære både fredelig og fuld af glæde.

Farve baby værelse: lilla og raffineret elegance

baby værelse maling farve lilla

I vores tidligere artikler om gartneriet, har vi ofte talt om klassiske maling farver en sådan indretning: pink og blå. Disse to nuancer er nu så almindeligt, at mange forældre vælger at undgå dem og søge en anden skygge for at give et mere personligt præg på rummet af deres barn.

Farve baby værelse: nogle fordele lilla

farve baby værelse deco dreng pige

Vedrørende den slags barn, lilla er en neutral farve, der ikke desto mindre kombinerer noter af blå og pink. Hun lader dig stor frihed i dit indre rum. Blandt de mange fordele ved lilla, der er rigdommen i dens nuancer, lys eller mørk.

Farve baby værelse: vide, hvordan man bruger forskellige nuancer af lilla

idee Baby barn deco værelse

Deco idé om baby værelse med lilla væg maleri

dekoration farve lilla baby værelse idé

De nuancer mørkere farve, der er helt sikkert at blive brugt med en vis forsigtighed til dekoration et barns værelse; men de kan også hjælpe dig med at skabe en enestående indenfor til en lille dreng eller en lille pige.

farve idé baby pige værelse: lys lilla

barn farve pige baby værelse

Vægmaleri og farve baby værelse: lys lilla og lys grå

lilla baby værelse vægmaleri

De lysere nuancer af lilla er nemmere at bruge: du kan male et helt rum i en farvetone, der nærmer sig lyserødt til en sød og nuttet indeni, perfekt til et barns værelse pige.

male farve baby værelse og kombination af nuancer

farve maling værelse boligindretning lilla barn

Farve baby værelse udsmykning idé om nutidige vægge

farve baby værelse idé maling lilla væg

Nogle noter af violet, ligesom lilla og lilla, næsten nærmer rækken af ​​neutrale farver som perlegrå, mælk hvid eller farvet linned. Disse noter har den fordel at være original og venlige uden at pålægge som for stærk og overvældende.

Farve baby værelse: lys lilla og hvid

planteskole farve maling idé

Deco idé om vægmaleri lilla baby værelse

farve baby værelse nutidige deco

Brug disse noter til at give børnehaven en byge funktion du måske ikke få ved at bruge klassiske neutrale. En sådan maling farve vil være en perfekt kulisse for et unikt design med hensyn mur af dekorative elementer med hensyn til gardiner og tæpper!

børnemøbler og farvetilpasning

baby værelse dekoration trendy farver

Idé palet af farver til børneværelser og barn

farve baby værelse moderne deco møbler

Mange mødre, der gerne vil eksperimentere med indretningen af ​​deres hjem og finde makeover ideer til deres hjem, beslutter at renovere en eller to antikke møbler til brug i rummet af deres lille skat. Lyset lilla er en perfekt baggrund for at fremhæve denne form for malede møbler i sjove nuancer som gul, beige eller grøn.

Lysdesign og rum maling farve til barn

dekoration maleri væg farve baby værelse

Farve blandet baby og stilfulde værelse

ideer blandet farve baby værelse

De klistermærker og væg udsmykning malerier er langt fra de eneste interessante elementer, der kombinerer godt med lilla. Ud over disse, er der de oprindelige inventar, der nu pyntegenstande i sig selv. Og, de også tjene til at understrege formerne på den del i en subtil måde!

Geometrisk Deco med lilla maling farve

deco barn baby værelse væg

Dekorationen er baseret på brugen af ​​geometriske mønstre er meget trendy lige nu. Det kan indføres med succes i en baby værelse malet lilla.

klare og lyse farve baby værelse

Layouts Baby værelse farver

Børn vokser hurtigt og det påvirker også deres smag og præferencer for rum dekoration. I denne henseende den lilla har en anden fordel: det kan falde i med udsmykningen af ​​flere forskellige stilarter: moderne, minimalistisk, skandinavisk, vintage eller kvindelige ...

Baby værelse indretning foto med hvide og lilla

rum udsmykning idé maling farve barn

Farve trend planteskole: lilla knapper

planteskole Baby deco maleri

At påvirke luften i et barns værelse, den lilla ikke nødvendigvis vises på væggene i rummet. Present på et fast punkt på et objekt eller på et dekorativt stof (tæpper, gardiner, tæpper, puder), vil det påvirke den stemning af en mindre indlysende, men lige så attraktiv måde.

Temmelig klar baby værelse domineret af lilla og hvid

farven lilla baby værelse væg maling idé

Hvid er en anden farve, som vi elsker at se i baby pige eller dreng værelser. Vi kan godt lide følelsen af ​​renhed og friskhed, der giver interiøret, men vi forsøger at undgå alt for ensformigt atmosfære, der kan resultere fra en indvendig helt i hvidt. Kombiner den blege lilla og hvid er en måde at fremhæve skønheden i farverne.

Opret en mur af planteskole accent og barn

Baby dreng værelse nutidige deco farve

Opret en accent væg i et barns værelse? Det er en idé, der afviser næsten med det samme, fordi vi tror, ​​at accent vægge er forpligtet til at være alt for synlig og dette vil forhindre barnet at hvile fuldstændigt.

væg dekoration baby værelse idé om moderne maleri farve

tilbehør Baby barn deco værelse

Men accent vægge er stadig malet i lyse nuancer; de kan meget vel være prydet med en smuk notat af violet lys, især hvis du har besluttet at dekorere resten af ​​væggene med en interessant tapet eller, hvis rummet ellers er domineret af en neutral nuance.

Baby Sengetøj og idé soveværelse indretning i hvid og lilla

baby værelse dekoration farve strøelse
Farve baby værelse moderne design og lilla knapper *

farve tendenser deco soveværelse barn

* Baby Design House af Barden for design fotos af Beth Furgurson


Like this post? Please share to your friends: