Baby værelse indretning: på jagt efter inspiration? – anews24.info

Baby værelse indretning: på jagt efter inspiration?

Baby træ design rum

En af de foretrukne aktiviteter for mødre under graviditeten er at grave op de seneste nyheder i baby værelse udsmykning : Vælg en krybbe, kommode, puslebord, gardiner, væg farver, alle indeks, der annoncerer den forestående ankomst af den nyfødte.


Men det er ikke så nemt at forberede en hyggelig rede til din lille en: de tilgængelige produkter på markedet er så mange, der ikke ved, hvor de skal henvende. Det bliver vanskeligt at give en ensartet stil for at opnå et tilfredsstillende resultat. Heldigvis Designmag er der for at hjælpe dig med at forstå ting!

Deco værelse med baby klistermærker

bebe moderne modedesign værelse

Det skal først og fremmest planlægge alt til mindste detalje; kende dimensionerne af den tilgængelige plads og krav til at mødes for at holde budgettet under kontrol. Som for baby værelse udsmykning, er det nemt at blive overvældet af et ønske om at tilbyde alt til vores kommende baby, og at glemme hans grund. Vi vil sammen drøfte en idiotsikker metode til at etablere en liste over, hvad vi bliver nødt til at overveje.

holde en sund enkelhed

Baby hest designværelse

Lad os stille spørgsmålet så vores foretrukne stil, er det minimalistisk, eklektisk? Disse farver vi kan lide dem, fordi de gør rummet mere glade? For at undgå risikoen for at falde i ekstreme for barsk eller for spraglet rum, anbefaler vi at farven bare et afsnit af muren i dristige farver og lade de andre vægge i hvid, for det er tilbehør til som de ankommer, vil der beslutter stilen i rummet.

bare en farverig del af væggen

baby værelse møbler marsala

Et væsentligt element for en vellykket baby værelse indretning er valget af tæppet. Det er her, din baby vil tilbringe det meste af sin tid, også når du spiller sammen eller han vil undersøge sin lille univers. Vil du have en lille tæppe eller dække hele overfladen af ​​kammeret? Hvilken farve skal det være? Tæppet er et vigtigt tilbehør, og der er, der vil hjælpe dit barns første læring former og farver.

valg af tæpper er afgørende

baby værelse dekoration gul skammel

Endelig er det vigtigt at tænke på belysningen i rummet, som bør have en dobbelt funktion. Det skal være i stand til at sikre optimal synlighed, når det er nødvendigt, men det skal også give dig mulighed for at gå i rummet i løbet af natten uden at forstyrre den sovende baby. Et godt kompromis er at have en dejlig skygge til at lyse op i perioder med aktivitet, og en sengelampe, når du går til hans seng, der ikke vil skabe en pludselig og intens lys.

nytten af ​​en lampeskærm

Deco grå baby værelse

Når du grundigt har studeret disse aspekter, kan du stoppe et øjeblik at beundre resultatet og tænke over det næste skridt: hvordan vil du arrangerer rummet nu? Og så vil du blive glædeligt overrasket over, at du har lavet den det meste af arbejdet, i den forstand, at den stil i rummet er til stede. Det vil bare se et par kataloger til at hjælpe dig med at vælge de gardiner og sengetøj i nuancer af farvet væg og tæppe. Og med disse tilbehør, vil du være klar til det sidste skridt før ankomsten af ​​dit barn, skal du vælge møbler. Dette kursus valg vil blive lettet betydeligt af, at alt er på plads, kan du nemt visualisere rummet, når du tøver mellem forskellige møbler. Overvej at tage et billede af det rum, når du går til møbelforretningen, der hjælper dig med at visualisere, hvordan det vil passe på plads til en baby værelse indretning mestrer fra A til Z. God sjov!

det sidste trin er valget af møblerbaby værelse møbler træ

betydningen af ​​sengelampe

Baby klovn værelse møbler

United Colors Baby fodbold værelse møbler

lysere nuancer af blå og hvid

Baby lyse værelse møbler

lyse farver

Baby lyse værelse møbler

en fancy møbler sæt

Baby værelse møbler sæt skyer

en malet væg kun

Baby grå turkis værelse møbler

himmelseng og skuffer

baby værelse indretning plakat skuffer

indretning hvid

Deco almindelig hvid baby værelse

en lyserød indretning til lille pige

Deco baby værelse lyserøde hjerter

designermøbler

Deco baby værelse design

slags monstre

baby værelse decor pæne monstre

elegante hvide

baby værelse indretning hvid fnug

træet med billeder

baby værelse decor billeder

baby værelse indretning stribede hjerte

Deco baby værelse lyserøde blomster

Baby deco fantasi lyserøde værelse

deco baby værelse turkis reoler

æblegrøn baby værelse udsmykning

Deco Baby navy båd værelse

brun beige blå baby værelse indretning

Deco baby værelse træmøbler

baby værelse decor klistermærker drøm

baby værelse indretning gul bogstaver

udsmykning baby værelse model

baby værelse decor bjælker

udsmykning baby værelse robot

baby værelse dekoration sfærer

udsmykning baby værelse borde

udsmykning baby værelse sæt bordskåner

baby værelse dekoration hvid spejl


Like this post? Please share to your friends: