Makeup

Makeup enkle og søde Halloween: 50 ideer i billeder

enkelt kvindelig halloween makeup
I dag vil vi introducere dig til 50 nemme Halloween makeup ideer og temmelig inspireret gotisk stil for kvinder og piger. Den gotiske stil er præget af makeup og tøj i mørke farver og især sort.


Den er ideel til Halloween ikke kun på grund af farverne på makeup, som også er typisk for Halloween fest. Dette er desuden fordi nogle kjoler og outfits efterligne gotisk tøj af perioden for regeringstid af Elizabeth I af England og dronning Victoria og kan rummes i Halloween kostume. Vi kan lige så godt få et kig på en karakter af de tidspunkter, eller brug den gotiske makeup til at fuldføre en vampyr kostume, heks eller djævel.

kostume idé og enkel Halloween makeup i gotisk stil og retro

makeup-Halloween-single-kvinde-stil gotisk

Gotisk makeup er normalt karakteriseret ved en meget klar hudfarve og under anvendelse af en eyeliner eller mørkfarvede øjenblyant. Dette er en dristig makeup stil, men også meget feminin, som er særligt velegnet til Halloween.

Halloween Makeup enkel gotisk stil

halloween makeup simpel model

For en gotisk udseende, begynde ved at anvende en klar eller hvid farve baseret på hele dit ansigt. Påfør denne farve som området omkring øjnene, eller ved at bruge det samme produkt, eller ved at bruge en øjenskygge denne farve. Dette er vigtigt, fordi det makeup gotiske mål at tiltrække sig opmærksomhed fra andre på dine øjne.

Halloween Kostumer og enkel makeup kvinde

halloween makeup simpel kvinde sidste minut

En succesfuld kvinde med gotiske makeup bør også have relativt tynde øjenbryn. Dem med tynde øjenbryn derfor have en perfekt arbejde base for en god makeup af denne art. Hvis dine øjenbryn er mindre fint, og du ikke ønsker at fjerne hår til lejligheden, kan du vælge at fremhæve at bruge en sort blyant. En anden original, praktisk løsning til blonde kvinder ville smelte dine øjenbryn med farven på huden i ansigtet ved at anvende en lille pulver af en meget lys farve, som på billedet ovenfor.

Simple Halloween makeup og temmelig inspireret af den gotiske stil

Simpelt eksempel halloween goth stil makeup

Fortsæt derefter til kernen i din gotiske udseende, øjenmakeup. Du kan vælge et øje sort liner, en af ​​de traditionelle elementer af gotisk makeup og er en god mulighed til alle hudtyper. Kvinder blonde eller røde, og dem med blå eller grønne øjne, kunne også vælge en grå eller en mørkere nuance af brun og blå. Hvis du ikke ønsker at bruge eyeliner, kan du få en gotisk makeup effekt som ved hjælp af en blyant til en af ​​disse farver.

Eksempel gotiske udseende og makeup enkel og vellykket Halloween

enkelt farve Halloween makeup

For at oprette et øje kat effekt du måske være afsluttet ved en røget øjenmakeup i nuancer af sort, grå eller brun, brug, hvis det ønskes, eyeliner eller blyant du ønsker at fremhæve dine øjne. For en gotisk makeup endnu mere dristige, kan du bruge en øjenskygge farve nuance mørkere, ligesom blå, rød eller lilla, som vil gå godt, og selv koordinere med dit kostume til Halloween. Husk at yderligere fremhæve dine øjne gennem en mascara og eksperimentere efter behag i området omkring øjnene!

Idé forklædning og makeup til Halloween-inspirerede gotisk stil

let Halloween kostume

Fortsæt ved at vælge en af ​​mulighederne for dine læber: læbestift med en mørk farve, rød eller med den virkning, meget bleg nøgen læber. Hvis du ønsker at opleve igen, fuldføre look med en tiara originalt, som billedet vist ovenfor. Du vil finde mange Halloween makeup ideer, enkel, smuk og gotisk her:

Idé forklædning og enkel Halloween makeup af Kaylee Claire

Halloween makeup ideer

I mellemtiden, uanset hvad den idé, at du kan lide mest, og hvad makeup, du vælger til Halloween, så husk at god ud udseende og øjenmakeup dog fortsat være nøglen hvælving al makeup og alle forklædning til Halloween!

Eye Makeup og Halloween kostume

Øjenmakeup Halloween kostumer

Hvis du ved, hvordan man mørkere og gøre det til hård og nådesløs blik, vil du få den ønskede effekt Halloween. Ingen forklædning, kan ingen smykker være så meget effekt som at kigge makeup anvendes omkring øjnene!

Simple Halloween Makeup kvinde

Kvinder Halloween makeup

Hvad vil få mest frygt, vil det ikke være din sort tøj eller dine vigtige tilbehør, vil dette være dine øjne. Et udseende, der uden den simple Halloween makeup kan sende den samme besked til andre, men med makeup, vil være mere vægt og indflydelse på andre.

Girl Makeup til Halloween

Halloween makeup pige

Bare kig trækker tegn på, hvad vi føler, og hvad vi ønsker at formidle som en besked. Så en attraktiv og provokerende udseende flere ting at sige, at uanfægtede blik.

Halloween makeup Eksempel

Halloween gotisk makeup

Når du beslutter at trække omkring øjnene og anvende særligt intense farver, selvom vores øjne ikke udtrykte en masse følelser, kan valget af, hvordan man anvender denne makeup sige noget.

Simple Halloween Makeup kvindes øjne

øjne simpel kvinde Halloween Makeup

Hos Halloween, vi jager de dødes ånder uforglemmelige gaderne og alle de andre steder, som en lanterne. De græskar lit inde er disse lanterner. Når du går i byen uden en lanterne, bedre du være maskeret og forklædt, så de døde har mere bange for udseendet og effekten af ​​denne makeup, levende bjørn, end ellers.

Simple Halloween Makeup gotisk og vintage

Gotisk enkelt Halloween makeup stil

Ja, ideen er at skjule den frygt, der kan mærkes for de døde via en simpel Halloween makeup succes. Vi vil bekæmpe frygten med farver og design, gennem kreativitet og originalitet! Er det ikke den mest humane og intelligent måde er det?

enkle og søde Halloween Makeup

Foto let Halloween makeup

Den makeup, der efterligner død vil have endnu mere indflydelse på frygten for, at vi har ånden i de døde. Med sådan en simpel Halloween makeup, kan det have set døde og bedrage den sande døde, som vender tilbage blandt de levende den nat.

Halloween Makeup enkel gotisk stil

Gotisk let Halloween makeup

Her er en idé om øjenmakeup, vist på billedet nedenfor, som ville skræmme de levende såvel som døde fra de levende. Med rød, har du de blødende øjne. Med lidt farve slør, kan du bleg blå eller lilla ansigt indikerer, at der er mere blod flyder i dine årer. Hvide linser skjule farven på din iris og du vil se helt død!

Simple Halloween øjenmakeup og et skræmmende udseende, selv for de døde

halloween makeup simple øjne ser skræmmende selv for døde

På billedet nedenfor, ser det ud som du vågner pludselig i dit sidste søvn som du gjorde, da du var i live, og der, syet munden og med nye kræfter, du har fundet smag ud over!

Simple Halloween Makeup nærmer de levende fra de døde

halloween makeup enkel nærmer udøde

Ud af jorden, men nogle spor mudder i ansigtet, du elsker livet efter livet! Den efterliv du og intet på jorden kan ikke forhindre dig i at fortsætte med at hjemsøge de samme gader og stræder du errées da du var i live, gør ikke vi rigtigt?

Simple Halloween Makeup skræmmer død

halloween makeup simpel skræmmer død

Vi kan tale længe blik og død effekt trukket på dit ansigt, især ved den enkle Halloween øjenmakeup. Men hvis intet af dette er din kop te, så er du velkommen til at kigge nøje på vores udvalg af kostume idéer og glamour og skønhed type Halloween makeup ... Efter alt, festivalen er også den mulighed for at være flot og unik!

Simple Halloween Makeup kvinde

enlige kvinder Halloween makeup

Simple Halloween Makeup kvinde

Halloween makeup ideer simpel kvinde

Halloween makeup idé til datter

Børns Halloween makeup piger

Simple Halloween Makeup pigebørn

Halloween makeup piger og børn

Gotisk makeup og Halloween kostumer

let kvinde gotisk makeup

Halloween makeup ideer kone

holder gotisk makeup stil

billeder makeups let Halloween

Halloween makeup billeder Kvinder

Halloween makeup ideer kone

Halloween makeup ideer

enkel og let Halloween makeup

Halloween makeup fest

idé heks makeup

Halloween pige gotisk makeup udseende

ise Halloween makeup ideer kone

Nem Halloween fancy kjole makeup

Halloween gotisk makeup forklædning

Nem Halloween makeup

makeup djævel til Halloween

Halloween kostume idéer pige gotisk udseende

Halloween makeup øjne let

kvinde gotisk makeup Halloween

Halloween pige gotisk mode makeup

Halloween kostume makeup let pige

Halloween makeup djævel

Halloween makeup let barn

Billeder Halloween gotisk makeup

Halloween kostume kvinde

hvordan man kan anvende makeup til Halloween Djævelen

Halloween makeup ideer let

Nem Halloween makeup

Halloween kostume makeup kvinde

enkelt barn piger Halloween Makeup

Foto let Halloween makeup

Simple Halloween makeup pige

kvinde ser let Halloween makeup

Halloween makeup déguisments


About the author

admin