Pejs med indsats design for en varm interiør – anews24.info

Pejs med indsats design for en varm interiør

pejs med indsats ideer

Selvom den traditionelle pejs er meget smuk og æstetisk, sandheden er, at det ikke rigtig varmt. Og hvis du er temmelig kølige og du virkelig ønsker at varme igennem dit hjem, vil du helt sikkert være interesseret i pejs design.


Indsatsen er en lukket forbrænding pejs, der er installeret i den eksisterende skorsten til at producere mere varme. Pejsen kan være af træ, pellet eller gas. Denne type af brand kommer som regel med ventilator hjælper cirkulere varmen i huset.

Pejs med indsats design til stuen

Design pejs med brændeovn

Anvendelse af udtrykket "Indsæt" kan være forvirrende, da mange mennesker bruger det til pejse fremstillet med nul clearance. Men dette er ikke det samme, eftersom nul-clearance pejs kan installeres på en væg eller i en ramme, således at indsatserne kan installeres i eksisterende ildsteder. Så det er to forskellige kategorier.

pejs i elegante lounge

pejs med indsats design elegant

Langt størstedelen af ​​pejse med indsatse er installeret i muret skorsten eller mursten. Og selv om dette er deres mest populære applikation, der er moderne pejse designet til skær. De er stadig svært at finde. Der er også nogle indsatser, der ikke er beregnet til at blive installeret i skorstene alle gør. Det er meget vigtigt at vælge den type indsats, du har brug for din pejs. Har du brug for en gas indsætte eller træ? Det meste af den tid, vi vælger indsætter i træ, men gas og pellet indsatser bliver stadig mere populære. Men uanset hvilken type indsats, du vælger, kan du være sikker på at du vil få en langt bedre opvarmet indeni.

Spisestue med pejs design

pejs med indsats design spisning

Hvis du er det ikke svært at finde træ og du vil virkelig varme op din interiør, vælge en pejs med træ. Der er ikke noget der kan sammenlignes med den varme, der produceres af træet, og hvis du har valgt din pejs, vil du helt sikkert spare en masse penge. Bortset fra de økonomiske fordele ved indsatsen træ, skønheden i brand produceret af træet er uforlignelig. Selv om gaspejs producerer et lys, der efterligner fint træ brand, atmosfæren skabt af træ brændende pejs forbliver uforlignelig. Den gode lugt og knitrende bål er ofte grunden til, at folk vælger ren denne type pejs.

moderne indretning pejs

pejs med begivenhed

Indsatsen gas leveres også med ventilator, som fremmer strømmen af ​​luft. Hvis du er sikker på at du ønsker at vælge en gas indsætte, skal du derefter beslutte, om at indsætte et direkte aftræk eller ingen udluftning. Den grundlæggende forskel mellem de to er indlysende: indsatsen med udluftning efterspørgsel ventilation skorsten, mens indsatsen uden udluftning er helt uafhængig og kræver ikke yderligere komponenter til at fungere. En anden grundlæggende forskel er, at indsatserne har ventilationskanaler med glaspartier som lukket, mens de uventilerede brug luft i rummet. Med hensyn til udformningen af ​​ildsteder, se på billederne nedenfor og vælge de idéer, som du kan lide mest:

Dobbelt ansigt pejs

pejs-design-moderne-original

Design pejs interessant

moderne gas pejs

træ pejs

pejs Wood

pejs med et tv oven

pejs med træ insert

bygget pejs i stuen væg

Moderne pejs med brændeovn

deco pejs med indsats

pejs deco interessant

pejs med skærdesign

pejs moderne design

pejs moderne design

pejs med indsats oprindelige design

pejs med indsats retro

gas pejs

pejs deco gas

gas pejs idé

pejs med indsats idé

pejs med idé træ indsats

pejseindsats med minimalistisk

moderne pejs med indsats

Wall pejs med indsats

pejs med indsats stue

Moderne træ pejs idé

deco pejs design idé

træ pejs design idé

pejs køkken design idé

pejs design idé Gas

pejseindsats design idé

stue pejseindsats design

original pejs design idé

pejs design idé Gas

moderne design pejseindsats

pejs moderne stue idé

Wall pejs værelse design

pejs væg design idé

Design pejseindsats sæder

sten pejs stue idé

idee moderne pejsestue

stue pejs træ design


Like this post? Please share to your friends: