flydende trappe til en luft design

luft flydende glas trappe

en flydende trappe er en perfekt kombination af lav vægt, lille fodaftryk og design. Dette er en type trappe udformet uden den sædvanlige bærende konstruktion og derfor uden stringer og hvis stabilitet og styrke er sikret ved ankeret i hvert trin i væggen.


trappe flyder på trævæggen

Flydende trapper massive træ trin

Denne trappe princip cantilever giver designere til at give hjerte til glæde, da de tilsyneladende begrænsninger på strukturen, der understøtter de konventionelle trapper afskaffes. Denne teknik giver frie tøjler til udvikling og design af trapper, der synes magisk levitating mellem etagerne.

en trappe levitation

flydende åbne trapper uden rampe

Men selvfølgelig, ligesom alle magiske tricks, der er et trick. Forankringen af ​​hvert trin i væggen gætte den er stærk nok til at modstå gearing udøves på enden af ​​disse trin.

der er et trick!

flydende grå sten trappe

Vi skal derfor enten har sunde bærere vægge og 100% pålidelig, eller bygge anvendelse af en supplerende struktur som en integreret silt ind i væggen, synligt eller ikke af brugerne. Denne tekniske funktion nogle sige, at denne form for trappe ikke anbefales som hovedtrappen, konfronteret med en intensiv måde. Men producenterne benægte det, og det er en sikker satsning, at de nuværende byggestandarder sikre bæredygtigheden af ​​en flydende trappe.

en massiv væg er væsentlig

Stiger metalvæg flydende rampe

Anyway, det er en trappe, der bestemt ikke gå ubemærket hen. Dens minimalistiske og rene linjer gør det næsten uundværlig i moderne indretning. De skridt, der udgør en flydende trappe kan foretages i alle gængse materialer, træ, metal, marmor, sten, poleret beton eller glas.

der anvendes forskellige materialer

svævende trappe massivt træ skimmeldannelse

Som for rampen, bliver det helt valgfrit. Gennemførelsen kan altid være sikker på, selvfølgelig, for familier med børn eller ældre, med en glasvæg eller andet materiale. Se vores udvalg af fotos og få din mening.

rampen bliver frivillig

centrale flydende trapper med lejer

silt kan gøres synlige

suspenderet trapper stringer fast kabel

Dette er ikke en flydende trappe

Central stringer trappe håndlister

den dygtighed af moderne design

flydende trapper usynlig rampe

et koncentrat af teknologi

svævende trappe lys lysdioder

kombinere sikkerhed og æstetik

Flydende glas partition trapper

trapper silt på to hjørner

trappe-mixed-halv omdrejning

trappe heliske suspenderet

trappe-floating-suspenderet

trappe-flydende understruktur

trappe-variabelt silt

trappe flydende halv omgang

trappe-flydende træ