inde

Indretning: en Art Deco lejlighed i Paris XVI

art deco luksuslejlighed

dag mulighed er ikke alle beundrer store værker afindretningsarkitektur, endnu mindre, når det kommer til restaurering og modernisering af Art Deco lejlighed.


Det er, hvad vi tilbyder i dag med den arbejdende Ramy Fischler på denne luksuslejlighed, Place of Colombia, i det sekstende arrondissement i Paris. På denne ekstraordinære site af 350 m2 i en af ​​de prestigefyldte Walter bygninger i Paris, arbejdede han som arkitekt og interiør designet møbler ved at samle alle de byggefagene, ved at samle trang, udfordringer. Lejligheden er resultatet af konvergensen af ​​ideer og talent sammen. Grænserne mellem væggene i stueetagen loft, armaturet af bordet og bordet af tæppet, kun demonstrerer barriererne mellem fag, ideer, know-how. For Ramy Fischler, betyder indretning designe en lejlighed eller et hus, hvor skærer og arbejde en bred vifte af ekspertise til gavn for en fælles og ikke-offentliggjorte arbejde.

Mad og Art Deco lejlighed dekoreret af Ramy Fischler

arkitektur'intérieur art deco Paris

Med hensyn til indretning, lejligheden har to etager, en have og direkte indgang fra gaden - unikke privilegium til denne ejendom. Denne prestigefyldte mund-til-jord skulle være decideret parisisk, respektfuld af sin fortid, men forankret i sin tid og vovemod fortrop i nogle henseender. Den originale træpaneler, der dækker væggene i stuen og spisestuen blev restaureret og geninstalleret, ligesom Versailles parket fra forsiden af ​​lejligheden. Fra gangen til køkkenet, kan hver plads læses som et kapitel i en roman, dyrke sin æstetiske ordforråd, sensoriske, der røber intet af de tekniske udfordringer i gips malet gardin, som frosset i tid, til nedbrudt mur af opholdet muterer loft, selv forvandlet til armatur. specialdesignede møbler, sammen med denindretningsarkitektur, er en diskret elegance blanding avantgarde.

Indretning: art deco-stil sæt til moderne smagluksus lejlighed i Paris

Træværk og Art Deco motiver

Art Deco møbler Ramy Fischlerlakerede hvide gardiner

art deco lejlighedRamy Fischler skabe møbler

arkitektur'intérieur art déco Unikke stykker inventararkitektur'intérieur Paris 16Korridorer med en mere moderne og overskueligt visionarkitektur'intérieur restaurationFokus på blomstermønstrearkitektur'intérieur style art déco ParisVærelses moderne stil inspireret af Art Deco

Art Deco sengEn minimalistisk køkkenHvid malet træ køkkenSpisestue med stole Knoll

indretning Knoll stolelakerede træpanelerInde Paris lejlighed

luksus marmorbadeværelse

Ramy Fischler badeværelse

indrettet i art deco Paris

Indendørs futuristisk design

Ramy Fischler arkitektur'intérieur

Ramy Fischler indretning

Ramy Fischler renoveret art deco

Ramy Fischler lakeret gardiner

restaurering dør art deco


About the author

admin