inde

antikke samling i en stilfuld lejlighed i New York Penthouse

stilfuld vintage antikke lejlighed Dette stilfulde vintage 30. etage lejlighed, designet af Steve Harvel er bemærkelsesværdig og uforlignelige. Det er beliggende i Setai Wall Street og fyldt med samlerobjekter og antikviteter, der er blevet omhyggeligt samlet af ejeren Alex Birkenstock.


Den stilfulde lejlighed er blevet renoveret og tilpasset af Steve Harivel, som er meget populært at forme inde i de smagfulde Soho House hoteller. I billederne nedenfor, vil du se en række sjældne og fantastiske antikviteter, i et hus gør en erklæring om pikant stil!

En fantastisk stilfuld lejlighed med sin rige samling af antikviteter

antikke samling stilfulde lejlighed

Beliggende i en skyskraber, der har et fitnesscenter, spa, cykelkælder, en tagterrasse og Wi-Fi-tjenester, vil dette luksuriøse og sofistikerede lejlighed fordybe dig i ren luksus. Det har to soveværelser og tre badeværelser forbløffende, der omfatter historiske dekorative tilføjelser. Selve lejligheden har et varmt karbad og en afslappende sauna med storslået udsigt over det ikoniske New York, Frihedsgudinden og Hudson-floden.

Hver eneste lille detalje i det er et kunstværk

Interiør lejlighed stil Steve Harivel
En af de to indgange til lejligheden har udsigt til en stue er dækket med trægulve inddrives fra den portugisiske ambassade i Paris. Og dette er kun begyndelsen på den bemærkelsesværdige samling, der har den luksus hjem! Store glasdøre adskille værelser, soveværelser og badeværelser. I køkkenet har rustfrit stål døre i en art deco-teater i 1920'erne i Hawaii fundet deres plads. De Napoléon III stole, sofaer mohair, de franske læderlænestole og let industri stil skabe en magisk og tidløs indstilling.

Lyset giver en dramatisk stemning
Lys svimlende stilfuld lejlighed

De vigtigste materialer er læder, bronze og træ

Stole Napoleon tre lejlighed

Rummene er store og pladskrævende

Vintage Decor stilfulde lejlighed

Objekter siden 200 år kan findes her

Indretning gennemsnitlige alder vintage lejlighed

Objekter forskellige tidspunkter kombineres med stil

stilfuld lejlighed kontor antikke ur

Fantastisk udsigt

gamle kunstigt lys colelction lejlighed Lustre antik lejlighed-stil Belgisk badeværelsesfliser Sol chevron vintage køkken smukke New York View Art Deco Apartment smuk glans sort flade GENDANNES Døre Hawaii Theatre Sauna hus New York Penthouse Storslået udsigt skyskrabere i New York


About the author

admin